С една блесна и два воблера по целия Юг!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Nedeltcho Delev

Re: С една блесна и два воблера по целия Юг!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Браво Доценте,на втората снимка където сте били на залива преди години се вадеха костури около кило,но сега зодата е много паднала и явно е по други места.За разказа и похода нямам думи,велик си :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бате Коко отново доказа,че еднакво добре борави както с писеца,така и с пръчката! :smt023
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Nedeltcho Delev написа:Браво Доценте,на втората снимка където сте били на залива преди години се вадеха костури около кило,но сега зодата е много паднала и явно е по други места.За разказа и похода нямам думи,велик си :wink:
На теб май ти е паднала Зодата, след толкози пиенье, серсемино :D :D :D А ти си по-велик, щото не съм виждал друг като теб да носи толкова майтап и къркане наведнъж :axe: :partyman:
На Кроки благодаря за предложението за воблерите, но от тези двата, дето ги затрих имам по още два екземпляра у нас, купувах ги 2006 г. в Мемфис, щата Тенеси, не съм сигурен дали има такива модели у нас. Вижте, ако някой има самоделни джаджи, които трябва да се тестват в екстремни условия - нека ми прати по един екземпляр. Аз съм горско диво пиле и се завирам по такива места, дето може да ти настръхнат косите, но така се лови вече риба в България на спининг.
Да кажа и на Марко, че именно тъй се прави от нищото кеф, братле. Ама лошото е, че като си в джендемите и си сам, няма кой да те снима по време на самия екшън и после седни се обяснявай, живи ли са рибите или не, пуснал ли си ги или не, колко са били или не?! :D Точно поради тези причини е най-добре да сме двама, максимум трима в пустошта, за да може да си помагаме , ако не дай Боже нещо се случи :!: Миналата година в Стара планина бях за пъстърва, но ми излезе един глиган на пътеката, с въдицата ли да го гърмя :?: Добре, че беше мъжки, а не майка с приплоди, та се разминахме и двамата само със страх. :D
Благодаря на всички колеги за добрите думи :!: Аз по-читави хора от всички вас в България не съм виждал :drinkers:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Като гледам репортажа и в главата ми избиват спомени от Велека. :lol: Супер,Доценте,напълно разбирам какво си преживял и ти благодаря,че сподели с нас! :wink:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”