Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

С една блесна и два воблера по целия Юг!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: С една блесна и два воблера по целия Юг!
Браво Доценте,на втората снимка където сте били на залива преди години се вадеха костури около кило,но сега зодата е много паднала и явно е по други места.За разказа и похода нямам думи,велик си 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бате Коко отново доказа,че еднакво добре борави както с писеца,така и с пръчката! 

На теб май ти е паднала Зодата, след толкози пиенье, серсеминоNedeltcho Delev написа:Браво Доценте,на втората снимка където сте били на залива преди години се вадеха костури около кило,но сега зодата е много паднала и явно е по други места.За разказа и похода нямам думи,велик си

На Кроки благодаря за предложението за воблерите, но от тези двата, дето ги затрих имам по още два екземпляра у нас, купувах ги 2006 г. в Мемфис, щата Тенеси, не съм сигурен дали има такива модели у нас. Вижте, ако някой има самоделни джаджи, които трябва да се тестват в екстремни условия - нека ми прати по един екземпляр. Аз съм горско диво пиле и се завирам по такива места, дето може да ти настръхнат косите, но така се лови вече риба в България на спининг.
Да кажа и на Марко, че именно тъй се прави от нищото кеф, братле. Ама лошото е, че като си в джендемите и си сам, няма кой да те снима по време на самия екшън и после седни се обяснявай, живи ли са рибите или не, пуснал ли си ги или не, колко са били или не?!

Благодаря на всички колеги за добрите думи

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като гледам репортажа и в главата ми избиват спомени от Велека.
Супер,Доценте,напълно разбирам какво си преживял и ти благодаря,че сподели с нас! 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.