Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

лодка и ел.мотор
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: лодка и ел.мотор
Вече се успокоих. благодаря на сички за мнението ви.
замалко да почна диета да го еба.????
и мотора.
замалко да почна диета да го еба.????

Колега и аз съм от Асеновград карах лодката с Мин кота 30 либри и тягов акумулатор 75 ампер часа.Мисля че тази комбинация ще ти е изгодна и за теб.Ако не си я пробвал още пиши ми лично да ти дам акумулатора да и се нарадваш един денchestarfield написа:Вече се успокоих. благодаря на сички за мнението ви.
замалко да почна диета да го еба.????![]()
![]()
и мотора.
- Моряка
- кандидат преподавател
С Айгуль 21АП с рашън ел.+tatkoogi на борда дръпнах на буксир още една гуменка с двама 100 килограмови за сафрид пред Траката
,че и си ги прибрах
че и не бях употребил

А сега де? 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
проблема за ел. мотор в морето е силен насрещен вятър и големи вълни. В тихо време може да се използва... Пък и гребла има в края на краищата! Дядовците Ви да не би се с мотори да са ходели за риба! 
Лятото снабдих едни рапанджии с 2бр ел. мотори и хората са много доволни - ползват ги за маневриране в морето да не палят всеки път големия.

Лятото снабдих едни рапанджии с 2бр ел. мотори и хората са много доволни - ползват ги за маневриране в морето да не палят всеки път големия.
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
С три метрова пластмасова "Мичуринка" и с Мин Кота 30 с 80 ампера акумулатор минавах около 10 км при нормално време без проблем.До колкото знам има и някаква защита,която не позволява пълното изтощение на акумулатора и палех без проблем дизеловия си автомобил.Да ти е честита и късметлийска-наслука.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.