Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Може ли някои да ми каже на какво дава рибата на яз.Доспат!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
За втори път се дъня в този форум
Моля отново за извинение.Пак между редовете съм чел
За американска и дъгова чета а си мисля за красивата балканка
Ами да според дебелите книги това си е една и съща риба .
А колегата не знам всъщност какво различава .Както лина на едно място е черен а на друго зелен така и с пъстървата е така.Понякога в зависимост от пола на рибите има малки разлики и в оцветяването а много зависи от хранителна база ,кислородно съдържание , кой сезон е хваната ( примерно колкото е по близко до размнойителния ,толкова е с по наситени цветове)
И на края КОЛЕГИ...ОТНОВО СЕ ИЗВИНЯВАМ
ПС.Има и такъв вид ..които са сребристи но не са внесени в БГ.така че няма как да я има :-/

Моля отново за извинение.Пак между редовете съм чел

За американска и дъгова чета а си мисля за красивата балканка

Ами да според дебелите книги това си е една и съща риба .
А колегата не знам всъщност какво различава .Както лина на едно място е черен а на друго зелен така и с пъстървата е така.Понякога в зависимост от пола на рибите има малки разлики и в оцветяването а много зависи от хранителна база ,кислородно съдържание , кой сезон е хваната ( примерно колкото е по близко до размнойителния ,толкова е с по наситени цветове)
И на края КОЛЕГИ...ОТНОВО СЕ ИЗВИНЯВАМ
ПС.Има и такъв вид ..които са сребристи но не са внесени в БГ.така че няма как да я има :-/

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба