Прецаках ли се ?

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Прецаках ли се ?

Мнение от Бачо Илия »

Дайвата е
(rrp £79.99 each)
При неголеми разлики в качеството , разликата е 170лв. :wink:

п.п. на цената на една такава Дайва , могат да се вземат 7 Тебена :idea: :idea: :idea:
Изображение
gogo_7777
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo_7777 »

IDA написа:Дайвата е
(rrp £79.99 each)
При неголеми разлики в качеството , разликата е 170лв. :wink:

п.п. на цената на една такава Дайва , могат да се вземат 7 Тебена :idea: :idea: :idea:
Прав си IDA,ако примерно сега започвам с риболова,на цената на една дайва ще си оборудвам три сопи с макарите,че и за влакно ще остане.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

мастЪра_ написа:Колеги вчера си взех 1 нова макаричка за спининга ми
МастЪра, не си се прецакал :lol: :lol: :lol: щото ще можеш да си направиш накои изводи с течение на времето! :lol: :lol: :lol:
А знанието е безценно както знаем... :lol: :lol: :lol: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

butnik написа:Марката чичо Манчо или Аке доколкото съм запознат е на Варненски вносител.Продавал съм мач-въдици от тази марка и нямах нито една рекламация.И не придиряйте върху марката,защото един и същи модел може да го срещенете като Томакс,Тебен и разни.

:D Не е чичо Манчо, казва се Марияна. Прякора и от време оно е Манчо :wink: .
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

gogo_7777 написа:Имам преки наблюдения и към двете марки.За мен манчото изостава с една идея от тебена.Модела на манчо 300 съм го въртял,за тези пари не е лош.При нас ги има доста продуктите на манчо,като най доброто за мен са директните им телескопи,добра цена и много здрави.
Въпреки че явно се правят на едно място тези марки,все пак има разлики.Колкото пъти го ползвам този тебен (имам модела WEF 500)все повече ме учудва.Бях го сложил на едната шаранджийска сопа,но реших нещо по марково да е, и си взех daiwa emcast 5000,може да не ви се вярва но разликата е минимална.Все пак дайва си е доказано име,но какво ме учудва в случая.Винаги това се питам как е възможно китайците да направят тази макара за смешните 28 левчета,реди влакното добре,има хубав аванс, и си върти едно лекичко чак не е за вярване.А си и мисля за да струва тук 28 лв.,като е минала през поне две ръце,на колко ли тръгва от Китай.Май стана като реклама на тебен :D но реших да споделя.
И аз като всички "болни" тук май само робуваме на марки а рибата си намалява прогресивно.Като дете като лових с чешки и руски пръчки и най луксозните ми макари бяха Стабил и едно купено на старо Рьоби, май повечко хващах :D .Айде ,че много се отплеснах май.
Колега можеш да бъдеш сигурен, че не едно и също. Ако въртенето на свободен ход е почти еднакво, то с товар съм сигурен, че не е. Не казвам, че върти лошо или навива влакното, но според мен тази макара няма такава надеждност като марковата. Отделно ще видим колко време ще изкара все така добре да върти и навивав влакното.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”