globe

Модератор: sapuna

vizantieco
фен клуб-скобар

Re: globe

Мнение от vizantieco »

Днес и аз си земах GLOBE GALAXY HH-500 LENGTH 5.00m ACTION 10-30 g
Въдицата я мерих тежи 233г и това малко ме притеснява.ако некои има такава болонеза и е ловил повече от 2 часа с нея нека пише :drinkers:
Последно промяна от vizantieco на Пет Яну 22, 2010 5:19 pm, променено общо 1 път.
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

имам боло 6м, и съм много доволен отговаря на грамажа даже спечелих БАС за това
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Имам питане,за директен на Ню Хънтър - http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =105&click
Ако някой има 6 метровия вариянт,дали може да каже,до колко тези 244 гр. тегло си отговарят по-каталога,както е посочено и евентуално с колко см. идва по къс? В този сайт,теглото на 6-цата е описано,като 244 гр. тегло, в Булит,същата пръчка е посочена,като 300 гр. , да се чудиш на кого да вярваш.Често пъти,грамажа на по-евтините пръчки посочени по-каталог, се разминава от действителността.Благодаря предварително.
TICA FAN
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Адаш,в един магазин го мерихме този 6-метровия,че му бях хвърлил око.Беше 5.70 м. ама нещо не ми легна на сърце и се ориентирах към болото ......някак по ми върви пръчката да си има и макара ....въпрос на вкус.А за грамажа ......пасувам .......нека някой друг,който я е теглил да каже. :smt023
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Благодаря, и аз бях чул,че идва с около 30 санта по-късо.Писах им едно мейл-че,ако не съм много нахален да го сложат на везната и да ми кажат точното тегло.
TICA FAN
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Имам ткъв директен на 6 метра. Преди да го купя, продавача го претегли пред мен. По спомен дойде някъде към 260 грама. Разликата е пренебрежима. Мерих и дължината - около 5,70 метра. Мързи ме да го меря пак, за да ти кажа и милиметрите :D . Имам около 10-12 излета, като най-дилгия бе около 10 часа. За парите си...доволен съм, непретенциозна пръчка, що-годе изпъната, става и за дребосък, и за едри риби. Борави се добре. Върха е кух. Правих и експерименти с едри риби и оластичаване. Излезна здрава. Идеално нискобюджетно решение.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Благодаря за ревюто.Ако наистина тежи толкова,колкото е посочено,то си е един добър нискобюджетен вариянт.По-принцип ловя с от 7-ци нагоре,та 6-цата ще я ползвам по-рядко,поради тази причина не ми се дава някаква крупна сума пари за нещо по-качествено.Ще изчакам отговора от колегите,ако изобщо си направят труда да го претеглят.
TICA FAN
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Миналата зима си взех ГЛОБ Ню Хънтър болонеза на 6 метра през годината почти не съм използвал друга въдица забравих и за директни и за всичко перфектна е за парите си има добър строй мислех че с шарковчите на Пясъчник ще издаде багажа но не справи се перфектно и за риби до 2 килограма няма компромис.За парите си е просто супер
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

Уважаеми колеги, ако желаете, може да погледнете тук:
http://www.veret.it/
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

CAVERN написа:Уважаеми колеги, ако желаете, може да погледнете тук:
http://www.veret.it/
и.........не знаеш ли,че има тема в сладководния за сайтове за риболов,не мога да намеря връзка между питането на колегата и твоя отговор.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

[quote="butnik"][quote="CAVERN"]Уважаеми колеги, ако желаете, може да погледнете тук:
http://www.veret.it/[/quote]
и.........не знаеш ли,че има тема в сладководния за сайтове за риболов,не мога да намеря връзка между питането на колегата и твоя отговор.[/quote]
Не е нужно да показваш непрекъснато, че нямаш въображение!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Пичове и аз имам отскоро 6м. болонезе ню хънтър, но до момента не можах да му намеря макара, която да го балансира.. Я кажете кой каква макара ползва и дали е доволен и има баланс с нея...
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Макарата е ТУБЕРТИНИ-СИРИО
перфектна
фен клуб скобар
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

jultopepi написа:Макарата е ТУБЕРТИНИ-СИРИО
перфектна
Кой модел на Сирио, и колко тежи? Аз пробвах с няколко макари, но с нито една не я почувствах балансирана тоягата.. Мисля че трява да е някаква по-тежка и голяма макара, или аз се бъркам..
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Макарата е tubertini SIRIO-1000VI-на мен ми пасва перфектно и я въртя цяла зима на болото не ме е предала и в най големия студ :drinkers:
фен клуб скобар
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”