Към Бутник отново.За уважението към колегите съфорумци.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

phillemo
новобранец
новобранец

Re: Към Бутник отново.За уважението към колегите съфорумци.

Мнение от phillemo »

:goodman: :goodman:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

IVKOPIVKO написа:.Помолил съм колегата да покаже НЕГОВИЯ МОНТАЖ И ВЪДИЦИ ЗАЩОТО ТЯХ ИСКАМ ДА ВИДЯ ТОВА Е. Не ме вълнуват други теми и други монтажи на други колеги.
Подхода ти към колегата ,пуснал темата с белите риби ,беше съвсем тенденциозен , така че не виждам сега защо извърташ нещата в друга плоскост :evil:
Изображение
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

Наистина там има най-грубо казано доста тъпи ученици, но аз никога не бих ги обидил под каквато и да е форма
Тва му е хубаво на живота че всички сме различниИзображениеЯвно си широко скроен човек затова просто му прости на човека.От него наистина има какво да се научи.Пък и работата на модератора е трудна и отговорна на ден преглеждат десетки мнения и тва е на добра воля,явно се е доказал човека и затова е на този пост.Вярно е че не е добре човек да си изтърва нервите но хора сме на всеки се случва.И накрая ще си позволя да цитирам един съфоромник (nikejo)дано не греша. Който в друга тема каза ,,Ходете за риба, Изображение жените си и да запазим naRiba.com
Пожелавам и на двамата колкото ядове двапъти повече слука :) :) :) Успех
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Tи продължаваш да се правиш на наивен,ей за това се дразня.Намека не ти беше да научиш нещо,влез вкошчето и си прочети написаното.Да,знам много,поне от теб.Не се изтъквам и като следиш не пиша в теми които не ми е работа.Не ,че не го разбирам риболова,но не го практикувам достатъчно.Не напразно пиша във под форуми които разбирам и практикувам много.Мариан,аз ще следя темите,а и срадост ще ти бъда домакин на гостуването.Ще ти подаря от моите близалки да ги пробваш и на Струма.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Баце ако имаш нещо към някой да бъде на лични.Спрете с тия панарджилски темички.Колкото до Бутник ,човека е написал доста във форума и то смислени неща относно риболова.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”