Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Към Бутник отново.За уважението към колегите съфорумци.
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: Към Бутник отново.За уважението към колегите съфорумци.
Подхода ти към колегата ,пуснал темата с белите риби ,беше съвсем тенденциозен , така че не виждам сега защо извърташ нещата в друга плоскостIVKOPIVKO написа:.Помолил съм колегата да покаже НЕГОВИЯ МОНТАЖ И ВЪДИЦИ ЗАЩОТО ТЯХ ИСКАМ ДА ВИДЯ ТОВА Е. Не ме вълнуват други теми и други монтажи на други колеги.

- Живко Василев
- разбира нещата
Тва му е хубаво на живота че всички сме различниНаистина там има най-грубо казано доста тъпи ученици, но аз никога не бих ги обидил под каквато и да е форма

Пожелавам и на двамата колкото ядове двапъти повече слука

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Tи продължаваш да се правиш на наивен,ей за това се дразня.Намека не ти беше да научиш нещо,влез вкошчето и си прочети написаното.Да,знам много,поне от теб.Не се изтъквам и като следиш не пиша в теми които не ми е работа.Не ,че не го разбирам риболова,но не го практикувам достатъчно.Не напразно пиша във под форуми които разбирам и практикувам много.Мариан,аз ще следя темите,а и срадост ще ти бъда домакин на гостуването.Ще ти подаря от моите близалки да ги пробваш и на Струма.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- barutchiata ©
- Администратор
Баце ако имаш нещо към някой да бъде на лични.Спрете с тия панарджилски темички.Колкото до Бутник ,човека е написал доста във форума и то смислени неща относно риболова.