Към Бутник отново.За уважението към колегите съфорумци.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Към Бутник отново.За уважението към колегите съфорумци.

Мнение от IVKOPIVKO »

Човека е писал че е ловил на плувка и дъно. А аз,понеже рядко ловя хищна риба исках да видя какви монтажи е изполозвал. Не виждам нищо нередно и смешно в това. А и все пак дори да ми е глупаво мнението смятам че всеки трябва да показва уважение както към начинаещите,така и към по-старшите рибари(това ти го напомням за пореден път). А ти чети друг път мнението в началото малко по-добре писано е че е ловено на ПЛУВКА И ДЪНО. От писаното по-долу и от други колеги,става ясно че все пак е ловил с въдици,а не с мрежи (но все пак няма 100 % гаранция). И не забравяй УВАЖЕНИЕ дължиш на всеки дори и да си си в България а дадения човек да е твой подчинен. Това съм го научил от иначе тъпите Американци. И ще ти кажа и още нещо аз сега съм трети курс студент Руска филология,водя часове в езиковата гимназия в Шумен. Наистина там има най-грубо казано доста тъпи ученици, но аз никога не бих ги обидил под каквато и да е форма, винаги съм готов да им помогна и да видя от какво се нуждаят. Старая се предмета "Културна история на Русия" да бъде във възможно най-проста и интересна форма и ако все пак някой не го разбира с нужното уважене и подход му показвам и помагам да разбере нещата. И пак ти казвам за да разбереш АЗ НИКОГА НЕ БИХ ОБИДИЛ УЧЕНИК ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА БИЛО ТО ЛИЧНО ИЛИ ПРЕД ЦЕЛИЯ КЛАС.Ако ти си по-опитен рибар и цитирам "ги скъсваме на воблер за час и половина" то незначи че аз като по-слаб рибар не мога да помоля някой да ми покаже съответен монтаж. А в твойте успехи никой не се и съмнява... :mrgreen:. А И ДОРИ МОЕТО МНЕНИЕ ДА Е НАЙ-ТЪПОТО И СМЕШНОТО НЯМАШ ПРАВО ДА МЕ ОБИЖДАШ ЛИЧНО И ПРЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОЛЕГИ :!: :!: :!:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Към Бутник отново.За уважението към колегите съфорумци.

Мнение от Николай Неделков »

Много го напднахте напоследък Бутника , ама много :? Може да си има косури човека , ама па някои се държат като "ощипани моми". Иво , пич ми се струваш , не се пали , а и си има си ЛС за тая работа бе хора , защо трябва да гледаме сеир , не мога да разбера :( Не е нужно да се самоизяждаме от върте , нали уж сме едно гоУемо семейство :?
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
icko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от icko »

Бутника е много,ама много свестен човек и пич стига да го опознаеш малко.
Вярно понякога е с по-пърлив език,но е много,много добър и свестен човек и рибар от който можеш да научиш много полезни неща! :wink:
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Аман от БУЛКИ :lol: :lol: :lol: Вместо да се учите само гризете..... Кво ви става на всички :evil: :evil: :evil:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Никога и никъде не съм казал че е лош човек. Просто е нужно да проявява уважение към всички колеги. Да не ги обижда под никаква форма дори и да са с най-тъпите мнения и май-слабите рибари. Виждам че си има ревностни защитници както в тази тема така и в темата от 13.10.08. Той просто като си науми че някой не му харесва и не му допада гледа всячески да го обиди и унижи.Просто му е нужна доза сдържаност това е. Иначе съм убеден ,че не е лош човек и че ако седнем на една маса ще е весело и забавно.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

:smt023
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Иво , имам само един въпрос към теб бате :) Нищо лично . Вижда, се че си много умно момче. Браво за това, че преподаваш! Не всеки го може, а и не всеки е призван за това ! Едно нещо ме гризе отвътре : С толкова много грешки ли преподаваш на учениците ти ? Не се обиждай, просто исках да попитам. Наистина тук не е форум за българска фиология, но не видях нито една твоя запетайка в целия текст, който си написал. Моля те още веднъж да не се сърдиш за написаното от мен.

А за Бутника - не го познавам, но съм сигурен, че е пич. По написаните от него неща във форума може да се разбере, че има пиперлив език! Спор няма. Съгласен съм, че понякога трябва малко да успокоява топката, но все пак тук не сме мацки :)
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Е кат нема запетайки не го разбра или какво???Чети без запетайки смисъла си е все същия.Човека да не е в час в момента че и запетайки да ти слага. :evil:
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Възможно е да съм пропуснал няколко. А и когато съм ядосан и бързам много-много не ги гледам.Не това е най-важното сега,макар че винаги като пропусна една две запетайки,някой веднага ме натоварва затова дори и в твоя отговор има правописни грешки.Но както и да е темата беше за уважение между всички колеги съфорумци.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Без значение кои е прав и кои е крив,трябва да уважаваме тези които ни харесват-а тези които не ни харесват трябва просто да не им обръщаме внимание.Аз поне вече се старая :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Такааа,първо по същество,какво значение има ,ако въдиците бяха до него на снимките,няма да се снима с мрежите,ако е имало такива,което е недоказуемо.А начина по-който пишеш за монтажите,не беше свързано пряко с риболова и хванатите риби.А ако искаш да знаеш повече за монтаж за улов на бяла риба,влез в под форума и чети.А колкото до подчинени,аз не съм шеф тука и това само може да те радва.Не мога да се сдържам като има тъпи питания,такъв съм си и на 46 г.ще ми е трудно да ме превъзпиташ,особено ти.Няма да се извинявам,мисля,че съм прав за себе си,а и форума няма нужда от нови фен клубове.Достатъчно ми беше 2г.да ги чета.И по този повод ще те попитам-колко смислени теми си пуснал свързани с риболова и колегите да научат нещо от това.А знаеш ли колко ЛС имам всекидневно и колко обаждания от колеги имам аз,да се съветват с мен по риболовни въпроси и за покупки на въдици и разни.Не знаеш ,а и няма как. Още малко и ще се затрия от форума,аман от моми.И не занимавай форума снеща които касаят двамата имам скайп-butnik5 или на тел0878-118162.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Подкрепям адаша(нищо към Бутника)че трябва уважение към всеки колега .Може и да е сгрешил ма не веднага с рогата напред.Всеки си има мнение и и някакво самочуствие .Трябва да се уважаваме един друг .Това ,че всеки прави грешки е ясно и е добре да си ги признава.Признат грях е половин грях.Нека бъдем хора поне тук.
Говоря за принципите не за да укорявам Бутника .Не съм проследил ситоацията и не говоря за нея.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ок! Това ми е последното мнение.Не търпя тъпанари и комплексари,както и цигани.И не мога да не реагирам.По-добре да съм ясен отколкото да пиша с ирония.Айде със здраве.Косьо,темите които съм подготвил за пускане ще си останат така.Чао.Не съм обиден на никойх,така,че да не чувства някой угризения на съвеста. :D :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

butnik написа:Ок! Това ми е последното мнение.Не търпя тъпанари и комплексари,както и цигани.И не мога да не реагирам.По-добре да съм ясен отколкото да пиша с ирония.Айде със здраве.Косьо,темите които съм подготвил за пускане ще си останат така.Чао.Не съм обиден на никойх,така,че да не чувства някой угризения на съвеста. :D :wink:
Я се стегни малко бе пич ! Сега ти се правиш на ущипана мома :) Таман мислех като дойда в Пловдив да ме водиш на Марица за скобари и ако сега си тръгнеш как ще се разберем, а ?
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Добре господин вещ по всички въпроси. Разбрахме,че си най-знаещия и можещия в този сайт и този занаят. Прости,на нас невежите,тъпанарите и силно комплексирани хорица че присъстваме в този форум. Пак ти напомням че това не ти дава право да обиждаш когото и да е ,дори и да се имаш за самия господ.Спри да изпъкваш и да се подчертаваш колко си всезнаещ и всеможещ защото изглежда смешно в очите на другите. Заслугите ти трябва другите да преценят и видят,а не сам постоянно да се самоизтъкваш. Ако не ти харесва дадено мнение не го чети и не му обръщай внимание! Аз по твой теми избягвам да пиша още от преди.Помолил съм колегата да покаже НЕГОВИЯ МОНТАЖ И ВЪДИЦИ ЗАЩОТО ТЯХ ИСКАМ ДА ВИДЯ ТОВА Е. Не ме вълнуват други теми и други монтажи на други колеги.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”