Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
Явно всички сте заслепени от това,че някой станал модератор.Добре Сампо,съгласен съм да ме баннат,само ще те попитам ти в колко теми по риболов си взел участие освен в Амарена и разни пубертетски излияния.А ми виж кои са активните теми.Митев теб те имах за пич,ама явно не съм те преценил.Баруте,за мен е повече от ясно.Всички се нахвърлихте върху човека,без изобщо някой да го познава и го изкарахте ебати и бракониера,а на Пивко писаниците му бяха точно намек за това.И не се правете на чукнати всичките.Не съжалявам,само за едно ,че се запознах с много точни момчета във форума.А и да не бях модератор,нямаше да му се размине.Пишете си в теми за изневяри,Амаренка,а пък аз ще си ходя за рибка.Понеже съм полуграмотен,то само това ми остава.Някои колеги даже ме посъветваха по телефона да съм се извинил.Това е против принципите ми,там където съм плюл не лижа.А и съм прав.Косьо,знаеш как да постъпиш,само не ме карай да давам обещания които,така или иначе няма да изпълня.Все пак благодаря,че навреме си показахте рогата.Аз поне съм директен.Право куме в очите,а не....Няма смисъл.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8540Темата е пусната два пъти-дублирана.Е от тях се научете на риболов.И още колко има такива.Това не го търпя и ако беше във под форум където аз стрижа да съм го стригнал.Айде чауууу.Това е от грамотността.Само,че говоря няколко езика Сампо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колеги,какво Ви става бе.Я организирайте една среща и там ще се разберете по междуси.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
butnik написа:Явно всички сте заслепени от това,че някой станал модератор.Добре Сампо,съгласен съм да ме баннат,само ще те попитам ти в колко теми по риболов си взел участие освен в Амарена и разни пубертетски излияния.А ми виж кои са активните теми.Митев теб те имах за пич,ама явно не съм те преценил.Баруте,за мен е повече от ясно.Всички се нахвърлихте върху човека,без изобщо някой да го познава и го изкарахте ебати и бракониера,а на Пивко писаниците му бяха точно намек за това.И не се правете на чукнати всичките.Не съжалявам,само за едно ,че се запознах с много точни момчета във форума.А и да не бях модератор,нямаше да му се размине.Пишете си в теми за изневяри,Амаренка,а пък аз ще си ходя за рибка.Понеже съм полуграмотен,то само това ми остава.Някои колеги даже ме посъветваха по телефона да съм се извинил.Това е против принципите ми,там където съм плюл не лижа.А и съм прав.Косьо,знаеш как да постъпиш,само не ме карай да давам обещания които,така или иначе няма да изпълня.Все пак благодаря,че навреме си показахте рогата.Аз поне съм директен.Право куме в очите,а не....Няма смисъл.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
sapuna написа:Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Цитирайте имена и причини!!!

sampo написа: PS:Не визирам само Кроки , той не е модератор , а човек.

PS: Моля темата да не се заключва.... трябва наистина да избистрим отношенията между съфорумците и да спрем...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- ceno cenov
- разбира нещата
Напълно подкрепям IDA !!! Много точно определение даде "ФУНДАМЕНТАЛИСТИ". Точно такива дето единственото им занимание във форума е да търсят конфликт.IDA написа:Първото и основното за което се завихрят скандалите , а от там и модераторствуването е въпроса с радикалните рилийзинг фундаменталисти. Вместо модераторите да си гледат свястно работата и незабавнио да трият постове от такова естество ..........:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=18513sapuna написа:Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Тази тема защо е в кошчето и защо е заключена?
Маловажен ли е проблема с бракониерството?
Сомът обича смелите!
- ceno cenov
- разбира нещата
Oldman в тази тема аз лично виждам как двама души си ловят стръв с цапалото на едната снимка (или си мислиш, че е дал човека 10к та да лови уклей с цапало по средата на язовира?).oldman написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=18513sapuna написа:Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Тази тема защо е в кошчето и защо е заключена?
Маловажен ли е проблема с бракониерството?
А на втората снимка се вижда как гледа с бинокъл. Е кое е бракониерското аз лично не можах да схвана.
- ribarq
- сериозен играч
Сега аз ще кажа за какво се ядосах и за какво си съсдадох такова впечетление !Няма да крия нищо .
Ето става въпрос за тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=18508 .
Темата разбрах за какво е заключена . Но таква тема още с пускането си трябваше да се заключи и да се прати в кошчето и да се предопреди автора ! А не да се ,чака да се здъвчеме във темата , да видим какво ще стане
1. Проява на агресивно поведение на автора на темата .
2. Недостоверна (бих казал лъжовна ) и лицемерна информация във първия пост на темата и не само . Пак от автора !
Някой ако иска и с аргомети бих се обосновал !
Малко или много 2 рия пост трябваше да е предопреждение да не се насажда умраза м/у 2 форума !
И какво става в последствие деди си заключва темата и кой крив кой прав ..... да се разбират там -да се карат . Или темата била заключена по молба на Илия (snegk ) Ами браво Илия -адмираций. И за какво ? Сами си пораждате омраза в форума(форумите )
Ето става въпрос за тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=18508 .
Темата разбрах за какво е заключена . Но таква тема още с пускането си трябваше да се заключи и да се прати в кошчето и да се предопреди автора ! А не да се ,чака да се здъвчеме във темата , да видим какво ще стане

1. Проява на агресивно поведение на автора на темата .
2. Недостоверна (бих казал лъжовна ) и лицемерна информация във първия пост на темата и не само . Пак от автора !
Някой ако иска и с аргомети бих се обосновал !
Малко или много 2 рия пост трябваше да е предопреждение да не се насажда умраза м/у 2 форума !
И какво става в последствие деди си заключва темата и кой крив кой прав ..... да се разбират там -да се карат . Или темата била заключена по молба на Илия (snegk ) Ами браво Илия -адмираций. И за какво ? Сами си пораждате омраза в форума(форумите )
-
- научил се да хвърля
Така е защото никой при регистрация не чете правилата.За жалост ние сме си такива.Всеки си вика аз съм пич правилата са за тъпаците,че кой в тази държава спазва правила.Проблема май е доста по сериозен.Такава е държавата,такива са и хората.Огледайте се какво имаме,от което да се учим.sapuna написа:Нещо по въпроса->http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a ???
Или пък за това-> http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=42&t=18540 . http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=42&t=18539
Политика,училища,бизнес,спорт и т.н. всичко е вмирисано и вони отдалеч.Че така де да си кажа мисълта.
Няма вариант форума да не отразява нашата действителност,колкото и да не ни харесва е така.
При наличието на толкова много хора трябва да има взаимно уважение ,всеки да отстъпва по малко за да намерим верния начин да се разбираме,за това сме тук все пак не да си мерим ......... Погледни ме с едното око, да те погледна с двете.
Взаимно уважение му е майката, за жалост ХОРА МНОГО,НО ЧОВЕЦИТЕ НАМАЛЯХА.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
На тази снимка (за съжаление не се вижда добре) съм снимал как двама души си пълнят живарника с едри костури и това всички, които бяха в събота с лодки на стената на Пясъчник, го видяха. На фона на тоталния некълвеж, е нормалко колегите да се усъмнят в законния начин на улов и на белите риби. Смятам, че темите са значими и е нередно да се преместват и трият заради някои постове в тях! И едно малко допълнение - уловът и на уклей с цапало е бракониерство, според закона!
Сомът обича смелите!
Окbutnik написа:Митев теб те имах за пич,ама явно не съм те преценил.

п.п. Нямам нищо лично против теб, знаеш в колко теми съм те защитавал
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Айде и аз като младо кьорпе да си кажа мнението.
Щом се карате начи се обичате!
Комунизма, цензурата и забраните не водят до нищо хубаво. За съжаление идеята за самоконтрол е само блян.
От дългите ми години като модератор по големи форуми, мога да споделя с вас лейдис енд джентълмен, че едно нещо колкото по-малко го ръчкаш
, толкова по-добре върви. Идеята на модератора е да действа като регулиращ орган и в най-добрия случай само да коригира без да налага цензура. За съжаление от всяко дърво свирка не става, а и ми се струва,че дадени модове приемат нещата доста лично, а личните проблеми се изглаждат вън от форума. Модератора не трябва да взима страна в спор като се възползва от правата си. Модератора трябва да си гледа форумчето да върви. Модератора и той е човек .... от време на време.
Целия проблем идва от това, че някой от старите кучета тук се дразнят от факта, че някой си модератор се мисли за много интелигентен и си позволява волности. Демек решава кво ше става и кво не. Демек той е шефа. Демек е време да спра да пиша демек
. Проблема не е само в тях! Ако всеки си спазваше правилата, терминът модератор нямаше да съществува. Та моето мнение в крайна сметка е, че нещата са двустранни и трябва да се изгладят на риболов и бира.
Щом се карате начи се обичате!

Комунизма, цензурата и забраните не водят до нищо хубаво. За съжаление идеята за самоконтрол е само блян.
От дългите ми години като модератор по големи форуми, мога да споделя с вас лейдис енд джентълмен, че едно нещо колкото по-малко го ръчкаш

Целия проблем идва от това, че някой от старите кучета тук се дразнят от факта, че някой си модератор се мисли за много интелигентен и си позволява волности. Демек решава кво ше става и кво не. Демек той е шефа. Демек е време да спра да пиша демек

Жеден съм, пък вода не ми са пий.