ПАНЧЕРЕВО ПЛАТЕНО - НЕ ХОДЕТЕ НЯМА РИБА

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ПАНЧЕРЕВО ПЛАТЕНО - НЕ ХОДЕТЕ НЯМА РИБА

Мнение от Elfi »

dimivo_bg написа:Здравейте днес 28.10 реших да ходя за щука. Къде къде и хоп на Пачерево платеното. В 9 часа разпънахме такъмите и започнахме едно замятане блесни тапи с жива рибка и нищо и нищо. Към 12 часа един човечец ни каза че от пролета не е зарибявано с щука имало някакви 4-5 парчета но се криели.... От другата страна /на мостчето/ имало доста шарани, амури и няколко есетри така ни каза байчето дето взима парите. Смяна на обурудването две пръчки на дъно и две на плувка захранване и пак се започна едно чакане.... Стана 16 часа сменяме стръв и тактика и нищо и нищо. Захранихме със поне 4-5 килограма царевица+бял червеи+торен+кюспе - един удар да имаше щях да съм доволен но ..... само биричката вървеше!!! Към 17 часа прибрахме такъмите и бесни си тръгнахме на входа срещнахме байчето и го питам - Що не кълве имали риба? А той - риба има много, но заради земетресението онези дни се е срила и не пипа. Този отговор ни накара да се смеем на глас. Всичко очаквах но такъв отговор!!!!!!!!!!!!!
ИЗМАМНИЦИ!!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ДА ВИ ВЗИМАТ САМО ПАРИТЕ!!! Пък може и пак земетресение да има и всичката риба в дън земя ще се скрие и докато доиде камиона с шарани няма и да пипне!!!!!

УСПЕХИ И НАСЛУКА!!!
На 31.10 - Хелоуин - реших спонтанно да отида на Панчарево за да осигуря вечерята :D . Пристигнах към 16 ч, в 17.30 събрах въдичката и резултата в кофата ми беше 5 пъстърви и един шаран около 2 кила! И всичко това на плувка ! Посещавам този гьол отвреме на време, познавам персонала и искам да кажа на колегата, който съм цитирала, че редовно се зарибява с различна риба и като се ходи там, няма нужда от захранка! Това е пълно безумие да изсипеш 4-5 кг царевица за захранка в гьол дълбок 1,5 метра с диаметър 100 метра, и пълен с риба - с кепа да бръкнеш - риба ще извадиш! И....колега dimivo_bg, при положение че си отишъл един път там нямаш право да изказваш такова негативно мнение, има си дни, в които дори там неще да пипне! Иди пак и тогава пиши отново :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”