Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ПАНЧЕРЕВО ПЛАТЕНО - НЕ ХОДЕТЕ НЯМА РИБА
ПАНЧЕРЕВО ПЛАТЕНО - НЕ ХОДЕТЕ НЯМА РИБА
Здравейте днес 28.10 реших да ходя за щука. Къде къде и хоп на Пачерево платеното. В 9 часа разпънахме такъмите и започнахме едно замятане блесни тапи с жива рибка и нищо и нищо. Към 12 часа един човечец ни каза че от пролета не е зарибявано с щука имало някакви 4-5 парчета но се криели.... От другата страна /на мостчето/ имало доста шарани, амури и няколко есетри така ни каза байчето дето взима парите. Смяна на обурудването две пръчки на дъно и две на плувка захранване и пак се започна едно чакане.... Стана 16 часа сменяме стръв и тактика и нищо и нищо. Захранихме със поне 4-5 килограма царевица+бял червеи+торен+кюспе - един удар да имаше щях да съм доволен но ..... само биричката вървеше!!! Към 17 часа прибрахме такъмите и бесни си тръгнахме на входа срещнахме байчето и го питам - Що не кълве имали риба? А той - риба има много, но заради земетресението онези дни се е срила и не пипа. Този отговор ни накара да се смеем на глас. Всичко очаквах но такъв отговор!!!!!!!!!!!!!
ИЗМАМНИЦИ!!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ДА ВИ ВЗИМАТ САМО ПАРИТЕ!!! Пък може и пак земетресение да има и всичката риба в дън земя ще се скрие и докато доиде камиона с шарани няма и да пипне!!!!!
УСПЕХИ И НАСЛУКА!!!
ИЗМАМНИЦИ!!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ДА ВИ ВЗИМАТ САМО ПАРИТЕ!!! Пък може и пак земетресение да има и всичката риба в дън земя ще се скрие и докато доиде камиона с шарани няма и да пипне!!!!!
УСПЕХИ И НАСЛУКА!!!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: ПАНЧЕРЕВО ПЛАТЕНО - НЕ ХОДЕТЕ НЯМА РИБА
Бе неска не е ли 28 и гледам часът е 15:30..Ко става не мое да сванем!
-
- научил се да хвърля
[quote="dimivo_bg"] Този отговор ни накара да се смеем на глас. quote]
Този пост ме накара да се смея на глас.
Датите ли бърка???Ами ако е искал да каже 27.10. защо днес???
Този пост ме накара да се смея на глас.

Датите ли бърка???Ами ако е искал да каже 27.10. защо днес???
Който се смее последен, ............... последен се смее.
-
- и господ не е толокова добър
За един ден проблем ли ще го правите,човека му се реве 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Тва ще да е от биричката 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- maycal
- ще става разбирач
Вероятно щука наистина не са карали от пролетта, но преди 20-тина дни едни момчета хванаха на жива рибка 3,200 килограмова щука и над двайсет шарана, като оставиха в живарника , май, всичките, освен щуката, имайки си накрая разправия с жената, която беше на пропуска. Аз през целия ден опитвах за щука без резултат и след това минах на шаран, като за общо около час хванах два шарана по около 2,600 кг на царевица, без предварителна захранка.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
А може от земетресението да са се сменили датите. 

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
oх къв комедиант
Един приятел отиде неделя ама той ходи точно веднъж годишно яко зле е и резултата бе 12 шарана....сметни 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
и все пак да ходиме ли на панчерево 

За риболов винаги готов
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това със земетресението си е вярно.Обикновено спира да кълве.
Риболовът не е слука,а наука!
Колеги, това с платеното както и други мнения се изказват е като в магазина... има ли риба кълве, няма ли няма какво да кълве. Е да ама не е точно така. Аз съм умерен реалист по отношение на въпроса с платените гьолове... т.е. когато ми се ходи на такъв... нямам комплексите на някои колеги че там не било интересно. Проблемът е, че там (на Панча) риба си дава и то обилно и понеже малко хора си купуват всичката риба която хващат, арендаторите я връщат обратно - съответно рибата е наплашена. Друг е въпроса че просто си има дни в които и в устата да им метнеш стръвта рибите ще я изплюят. Така че от един два излета не може да се правят некви крайни заключения. Аз лично от това гльолче съм бил много доволен като изключим две неща... първо цената е доста висока и второ... не може да идеш да си правиш кефа и да си почиваш и непрекъснато некви туристи да ти прескачат главата...Пък и в края на краищата предполагам, че доста колеги са ходили било то на платено или не и са се връщали без риба... иначе както казах и по-горе само в магазина има винаги... Другото е кефа сред приодада пък ако дал Господ слука - няма лошо.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Темата освен смешна е и некоректна!!
Колегата да вземе да си даде сметка, що за рибар е, а не да плюе
Колегата да вземе да си даде сметка, що за рибар е, а не да плюе

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
kalotospi,напълно е прав-да не прибързваме със заклеймяването!
Още едно и сефтето!
Още едно и сефтето!

Още едно и ....сефтето!!!
-
- новобранец
занчи за платеното миналата седмица бях там излиза шаран но на дъно но според мен не може да си направиш кефа както на плувка но 3 часа нямаше пипане на плувка и реших да сменя на дъно 4 шарана 1.500-2.000 метнах и за щука но няма пипане