Успех на Шаново

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Да става и за спининг Основно бяла риба но има и костур сом и щука
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

и КЕФАЛ
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

Кефала в рекета или има и в самите пресевни, а щуката не е ли малко по- надоло от шановските пресевни. Колкото пати съм бил там никои не е търсил хищник и затова предполагам, че би трябвало да е в добри количества, а ако са спрели и мрежи да пускат просто ще е перфектно.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Кефал си има и в пресевните.Бяла риба 100 % ( хващал съм на воблери и силикони) Костур също .С кефала съм имал успех на въртяща блесна и на дъно на жабка.Сом има (братовчед ми 2 кг на блесна от брега).За щука само съм чувал но на 5-7км по нагоре по течението ( на ръжена) има доста а на толково надолу по Зимница също има ..така че и там трябва да има но не в такива големи количества .Може би е по скоро инциденто явление но пък някъде бях прочел за извадени 2 или 3 щуки от едно място :shock: на Шаново.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Е ееех старост старост напраово изключих кефала а тои си е с стабилна популация по пресевните :roll: :roll: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”