Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

започвам войната
Модератор: dantho.mihov
Re: започвам войната
Бих се отказал от мазния шаран срещу една прясна 2 кг-ва бяла риба от Стамболийски, вкусно изпържена и две строени изпотени загорки...SONY написа:И все пак за протокола,как по-точно мислиш да откажеш хората да си купят мазен шаран?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Пише се "...имат възможността..."eminem94 написа:Абсолютно,а и не всички иамт възможноста...

Спирайте се ей!Ша избие на някъде!Тази вечер много простотия се изписа и някой ще го отнесе!

п.п. Васе,промених си мнението за теб! Пич си от всякъде!

- carpsliven2
- сериозен играч
темата не е да се заяждаме а за да я талкуваме .. аз специално даже уважавам мненията на всички колеги .. и несъм спорил че съм прав .. просто мисла начини как да се намали браконерството , след като видех пазара пълен със жребчевска риба ми стана много гадно .. расправят че с километри мрежи имали .. колегите се оплакват от обрания язовир , но както и да е, няма лошо всеки да си искаже мнението. поне започвам сериозно екоакциите за моя сметка .. да ни е чистичко на язовирите на всички колеги.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Виж екоакцийте вече са друго нещо и зависят изцяло от нас.Там вече може да се направи нещо,което не граничи с фантастиката.Инак в крайна сметка ние ловиме риба ,не защотото ни се яде а защото ни доставя удоволствие.На които му се яде отива и си купува от магазина и вярвай ми нищо не е способно да го спре. 

TICA FAN