Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Рилийз на маломерни прасета.
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Рилийз на маломерни прасета.
Като прочетох заглавието и бях сигорен , че пръст в това имат или Чируса или Неделчо
Браво на компанията. Виждам , че добре се грижите за милите животинки - хем на солариум ги водите , хем ги обезкосмявате. А да Ви попитам аз сега: Като ги клахте , бяхте ли ги сложили на дюшече , че да им е удобно и да не си наранят кожичката и пяхте ли им приспивни песнички , за да не се стресират и в следствие на това месото им да загуби 50 % от вкусовите си качеста ?
А ?
Питам аз и отговор не искам

Браво на компанията. Виждам , че добре се грижите за милите животинки - хем на солариум ги водите , хем ги обезкосмявате. А да Ви попитам аз сега: Като ги клахте , бяхте ли ги сложили на дюшече , че да им е удобно и да не си наранят кожичката и пяхте ли им приспивни песнички , за да не се стресират и в следствие на това месото им да загуби 50 % от вкусовите си качеста ?
А ?

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еи, живуркате си вие
Една завист ме е налегнала,малииииии
А наздраве за убавата работа

Една завист ме е налегнала,малииииии

А наздраве за убавата работа

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Делевввввв,
напрао ма разби.Знаш ли колко години не съм го правил тва нещо
,пък навремето аз бях касапина за моите приятели,бая шопарчета съм гаврътнал .Браво приятели добре сте си прекарали.Ей тази част от коледа е най-важната,но тук при нас липсва,точно тази обстановка на село,,,,,,студ,ревящи прасета,миризмата на чисто домашно свинско от скарата и разбира се домашно винце и ракийка да се лей.Още веднъж БРАВО и ей така да си помагате и да колете шопари за много години наред.

BZI написа:Делеффффффффффффффф!! Да си жив и здрав! Този репортаж направо ме изкърти! Направо ми напълни душата коледно и предновогодишно!!!!!!!!!
А питаш ли ни нас колко драго ни стана.Стах ме беше да не лепна някоя гнойна ангина с това студено вино и топли пържолки.

Николай Неделков написа:Като прочетох заглавието и бях сигорен , че пръст в това имат или Чируса или Неделчо![]()
А ?
Ооох,кво до ти кажа Ники,не дюшече ами направо легло им предоставихме,не пяхме а приказки от братя Грим им разказвахме а Пената ги приспа със божето благословение и Неделчова греена ракия

HARRY77 написа:[ Делев благодаря ти и за лимончетата.![]()
![]()
![]()
И аз ти благодаря за топлото посрещане и че се запознах с един невероятен човек и бих казал приятел вече

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
ДелеФ...ти що не ме викна бе дееба,четри дена се чудих кво да прайм. Моеше и я да фанем некой заден калник,и а се питате после некой дали ме е виждал...Да знаеш че мнооо съм сърдит,прокисна ми шкембето от тоа боб бе дееба и боба дееба... Моеше да блажнем покрай вас... ееее мноо съм сърдит,ееее май... му аааа... посиньех...
П.п Е тетека се прай... Гоуема група гоуемо нещо...
П.п Е тетека се прай... Гоуема група гоуемо нещо...

-
- и господ не е толокова добър
Квото и да ми говориш,месарска работа
Ама арна е мръвката

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Еий това се казва хубава коледа! Голяма борба ще да е било 

Много ги накъсвам... кордите!
-
- сериозен играч
Месарска,не ами напр. касапска работа! А кой беше майстор на мезетата!Като почнаха едни уши,зурли и разне прижоли,скарата и са взе акъла-и на мене също!Най убавото на мезеджията е,че първи опитва мръвкалъка! А за притоплената ракия никой нищо не казва?На някои им са накъдриха мустаките и веждите-ма пак никъв коментар!ГЬОРГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....................
-
- учете се от него
Браво, браво е те това е КОЛЕДАТА - добри приятели, добри мезета и добри питиета - кво още му требе на рибаря

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Голяма приказка сте спретнали . Живи и здрави да сте
И още дълги години да само там да намирате троики 

- carpsliven2
- сериозен играч
голям екшън е било , трябваше и аз да дода 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Кво го гаделичкаш тва прасе та се е ухилило така беNedeltcho Delev написа:
![]()

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- сериозен играч
Имаше една чалга-ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА!