Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Некоректност
Модератор: sapuna
Re: Некоректност
Krokibg написа:Ако не си вникнал в написаното,това е проблем.Никъде не визирам теб,а от предния ти пост разбрах че си дал последния комплект на човека поискал го първи.Визирам наистина хора,които си създават нови никове,продават разни работи и когато не ги познаваме/тук повечето се знаем и сме приятели - да го повторя ПРИЯТЕЛИ/си правят каквото си искат и не спазват правилата и начините за продажба на собственника на сайта и тези,които ние наложихме с писане по темата.Темата я разисквахме и решихме че който пръв напише тук -повтарям - ТУК,не на лични,той е първия който трябва да получи стоката и това е правилно и коректно.Всеки може да се оправдае,че някой си е запазил и купил стоката като е писал на ЛИЧНИ,но това го знае само продавача.Така че,просто няма какво да коментираме повече.Кайто пръв напише простичката дума - КУПУВАМ тук в форума и всички го видят,той ще стане новия собственник на стоката.Всичко друго е некоректно отношение спрямо колегата и убида към всички НАС !!!
Щом не визираш мен,защо не си пусна нова тема относно това което те вълнува... а именно това за пускането на обяви в други сайтове.Та темата си продължи така и кой знае как и ще завърши. Изобщо тази тема която беше озаглавена "Некоретност" (специално създадена за мен от някой си който нещо не е домислил нещата). Та в тази тема се изписаха сума неща които изобщо не отговарят на истината свързани с мен ! Изобщо нагледах се на доста простотии в този форум достатъчно,така че нямам намерение повече да го посещавам. Отдавам всичко това просто на вид недоразумение,може би пишейки е нормално да има неразбрани неща. Все пак всичко най-добро и успех !
Какви притенций имаш бе , кокошкар /3-5лв, печалба/?
Хората ти обесняват, че тук има правила /Krokibg/!
... НО ТИ си знаеш твоето/сърдит Петко/ !!!
Хората ти обесняват, че тук има правила /Krokibg/!
... НО ТИ си знаеш твоето/сърдит Петко/ !!!
-
- учете се от него
Не се отказвай толкова бързо- ще свикнеш и няма да ти прави особенно впечатление, даже в един момент ще се кефишribarinar написа: Изобщо нагледах се на доста простотии в този форум достатъчно,така че нямам намерение повече да го посещавам. Отдавам всичко това просто на вид недоразумение,може би пишейки е нормално да има неразбрани неща. Все пак всичко най-добро и успех !

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ribarinar написа:Ами НДК,добре ли е ? Може и сега днес , аз си почивам и съм наблизо.
TRANSKI RIBAR написа:
Не сега имам работа
Ок НДК примерно утре към 5 30 пред билетния център ?08860143** ми е телефона принципно
ribarinar написа:
За съжаление утре съм на работа по това време, а във вторник пътувам извън града. Няма как да стане щом си зает сега,а и сега един пич ми каза че ще дойде да ги вземе. Извинявай че така се получава. Поздрави и успех !
Смях
TRANSKI RIBAR написа:
Не сега имам работа

ribarinar написа:
За съжаление утре съм на работа по това време, а във вторник пътувам извън града. Няма как да стане щом си зает сега,а и сега един пич ми каза че ще дойде да ги вземе. Извинявай че така се получава. Поздрави и успех !
Смях

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- вече хвърля и на тежко
Ама той човека не бил толкова запален бе. Подарили му ги да си ги ползва, и тва колко комплекта... Това си е направо подигравка за пет лева. Не е коректно. Кроки е абсолютно прав, че трябва да се докажеш като точен колега и тогава да подхващаш търговия с колеги. Регистриран съм и в един автомобилен фен клуб. Ама там е написано ясно, че първите ти постове ако са с търговска цел, значи не си за там. Има си време за всичко.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно казано от Krokibg и Некоретността отпада 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
а възможно ли е новорегистрираните да не могат да пускат теми в магазина за срок от 3 -6 месеца - нещо като изпитателен срок или някакъв минимум от мнения във форума 150 -200 - като ако вземат да спамят или някаква друга простотия, за да ги достигнат модераторите да ги усетят?

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
И зощо да се прави?RAMIREZ написа:а възможно ли е новорегистрираните да не могат да пускат теми в магазина за срок от 3 -6 месеца - нещо като изпитателен срок или някакъв минимум от мнения във форума 150 -200 - като ако вземат да спамят или някаква друга простотия, за да ги достигнат модераторите да ги усетят?

Ти самият миналия ден се изказа за (сръбските воблери) некоректно! трябваше ли модератор да те усети!

Броят мнения не е мярка за коректност или за уважение, (според мен не трябва и брояч да има)!
Има хора с по 20 мнения за 5 години, и са си спечелили уважението на част от потребителите.....!
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Тъй като рядко пиша във форума.регистриран съм от около година,и ми харесва форума като цяло.Ако реша да продам някаква част от обурудването си,ще бъда ли некоректен според теб,защото имам малко написани мнения.RAMIREZ написа:а възможно ли е новорегистрираните да не могат да пускат теми в магазина за срок от 3 -6 месеца - нещо като изпитателен срок или някакъв минимум от мнения във форума 150 -200 - като ако вземат да спамят или някаква друга простотия, за да ги достигнат модераторите да ги усетят?
И да не забравяме все пак,че който продава той определя цената и това на кого да продаде стоката.
А мисля,че Кроки е прав.Правилата тук са ясни,на който не му харесват да не продава и да не купува от тук.
Поздрави.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Каква коректност бе пичове?
Искате ли да ви светна за голата истина?
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Не, не искаме, ще прецакаш дебата...sapuna написа:Каква коректност бе пичове?

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Аз искам да ме светнеш
полезно ще е за всички -"преебач-консултанти".
..да не се засегне некой 

- krokibg
- учете се от него
Продавачите,стига сте чели написаното от мен,като дявола евангелието !!! Ако пиша,го пиша за да предпазя колегите от некоректно отношение.Само напомних че имаме правила и всички колеги които си продават нещата са наясно с тях а имаме проблем само с такива,дето са с по-един пост и той е с цел продажба.Не ми дреме за продавач,който не го познавам,но ми дреме за колегите от форума,които си купуват и разни нещица и в един момент някой изгаря.Аз съм имал проблем с некоректен продавач и нищо чудно да си същия,дето и на мен ми направи номера с пътуването и не знам още кви простотий за да ме врътне и да не се разхожда по Еконти и т.н.Нищо чудно да си с нов ник.Ако онзи го мерна,направо ще стане страшна патаклама из форума и веднага ще го предам какъв боклук е.Страшни псувни ще има.Лошото е,че и онзи използва приома с пътуването/дано да не е към морето/ и колегата който си взе моята - поръчана стока на ръка.Това обаче е минало и не го споменах и го забравям.Ако обаче продавача е от дълго време с нас в форума,никога няма да си позволи лукса да излъже колега,точно поради тази причина - приятелството !!! Айде,всичко хубаво на продавачите с едно мнение с цел - продажба !!!
Бъдете коректни !!!
А, искаме бе,искаме,искаме,искаме

Бъдете коректни !!!
А, искаме бе,искаме,искаме,искаме

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Виж го ти,гълъбчето му ниедно,с пет ника бил.Какви претенций имаш бе колега,след като си ни мамил доста време и пишеш от пет различни ника.Не ходи за риба на лед,че ще се спука леда

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Любо Любооооооо,прецака дебата!
Що така бе Миме?

Що така бе Миме?