Тъжна картинка!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Тъжна картинка!

Мнение от GODzillata »

Dedy написа::smt012 :smt012 :smt012 :smt012

Картинката не е тъжна, а много тъжна! Кой превърна тези хора в "мишоци"? Ще се повтори ли това някога? И т.н. и т.н.? Отговорите оставям на Вас.

Изображение
Aaa, Деди, не съм съгласен с поместената от теб снимка и инсинуации! :?

Истинските виновници са тези:
Изображение
Изображение

А за сегашното дередже виновни са червените бабички и всички негласували.
Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

тя,картинката си е тъжна от доста години.пък те властващите разбират само от това.гледаха от прозорците на парламента,наистина като мишоци.скоро имаше подписка в подкрепа на полицаите,която аз лично не подкрепих,въпреки че имам доста приятели полицаи.и да сме честни при нас в провинцията такива събития немогат да се случат,но това не значи че сме мишки и не подкрепяме протестите.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Следя и другата тема(бой пред парламента)и с риск да мина за мишка :wink: реших да дам мнение в тая(сторими се че е по умерена :wink: ).Както и дае .В България всеки разбира от футбол,политика,финанси,риболов,жени и куп други неща ,но накрая НИЩО КАТО ХОРАТА.Нашеница си е робска душица ( не всички но..)и като че обича да го правят на глупав.Когато бяха историите около 10 ноември89 бях още млад и синковеца беше на път да се роди.Виках си :Аз ако не живях като хората нека той поне живне.Да ама : :smt097 ,участвах в почти всички "опозиционни" митинги,виках ,развявах байряци и КАКВО,20 години по късно същите управници,същите мутри и същата беднотия кат тогава.Смятам че да се протестира е най малкото необходимо,но трябва и да се мисли.Примерно ще бутнем правителството :smt023 ,и аз съм на това мнение,но какво ще дойде след това :? .За тези години ми писна от провалите на всякакъв род партии,гласувал или не за тях.След еуфорията от протеста идват друг род емоции и въпроси,от чисто битов ХАРАКТЕР :wink: .Дано пък сегашните млади,независимо студенти или футболни запалянковци постигнат нещо ,на мен като че ми мина мерака за митинги, но несе знае може пък пак да опитам кой да ми каже :evil:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Браво на ченгетата защитават хората които им урязаха 13тата заплата,Годзила как бе бате да ида да гласувам за кой?? а ? айде кажи ми , за кой? ако ми хареса някои как управлява евентуално на следващите избори с 2 ръце ще гласувам за него ама на този етап няма достоен за които да си дам вота.Ми не ме кефят и тва е предпо4итам да си загубя времето някаде другаде вместо да ида да се занимавам с тяхните тъпотии наречени избори сичко е нагласено предварително се знае кои печели.Я да не иде никои да гласува кво ще стане а запитвали ли сте се .И защо тряя си намазан пеливанин за да влезеш у парламенто ,ми че и аз изкам да стана депутат и ще защитавам интересите на хората много по добре от теа мишоци .ДА мишоци има точно 240 на брой и се крият в една дупка наречена парламент.Що не ги разпуснат тез безполезни изроди незнам .Депутат не е дума за недосегаем точно обратното трябва да е ама уви.Е аз няма да изляза на площада са се прая на загубен щот първо сум много далеч и второ праа ремонт у дома и немоа се занимавам с простотията депутатска ,иначе хотара са си прави да протесторат над това безобразие ама файда няма да има защото за пореден път се потвърждава приказката "кучето си лае керванат си върви " или както пееше войводата Володя "Куче влаче рейс ,диря няма няма хей"
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

vasil hristozov написа: А за сегашното дередже виновни са червените бабички и всички негласували.
Изображение
[/quote]
Може ли да ми позволиш да не се съглася :lol: .
Предлагам една малко по необичакна форма на протест.
1. Ден на голямото боледуване. Организиране чрез интернет и др. хора които се наговарят да се разболеят в точно един определен ден и се обявява публично поради каква причина боледуват толкова много хора
2.Седмица на некопуването, набелязва се дадена масова стока,най добре произвеждана или внасяна от ДС мутантите и не се копува, обявява се защо.
3.Некопуване за дълго време на някои стоки, продължителен , мъчителен протест :lol:
4. Бойкотиране на предстоящите избори, организирано, с обявена позиция :wink:[/quote]

+ "пияна стачка"-номер 5-един приятел викаше следното "ако всички политици и м/ународни лидери решаваха проблемите по анцузи,на маса с ракия и мезе,а не с костюми и вьжета около врата-проблеми нямаше да има или ако се сьздадьт такива,щяха да бьдат решени с кратьк м/уособен бой и некоя синина под окото ,и неколко шамара бадява"..
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Gan4eff написа:Годзила как бе бате да ида да гласувам за кой?? а ? айде кажи ми , за кой? Я да не иде никои да гласува кво ще стане а запитвали ли сте се .
:)
Приятелю, Алеко Константинов го е казал чрез Бай Ганьо - "И едните, и другите - са маскари!" :wink:
Ние обаче и да не идем да гласуваме, то екскурзиантите от Турция ще дойдат да гласуват и после ДПС ще има 100% мнозинство, а това дори и Бай Тошо не го е постигал. :lol:
snegk

Мнение от snegk »

GODzillata написа:
Gan4eff написа:Годзила как бе бате да ида да гласувам за кой?? а ? айде кажи ми , за кой? Я да не иде никои да гласува кво ще стане а запитвали ли сте се .
:)
Приятелю, Алеко Константинов го е казал чрез Бай Ганьо - "И едните, и другите - са маскари!" :wink:
Ние обаче и да не идем да гласуваме, то екскурзиантите от Турция ще дойдат да гласуват и после ДПС ще има 100% мнозинство, а това дори и Бай Тошо не го е постигал. :lol:
Ъъъхъъ :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

snegk написа:
Dedy написа::smt012 :smt012 :smt012 :smt012

Деди изкажи си мнението защо и ти с недомлъвки.Хубаво е да се знае какви са вижданията на колегите.Нали сме едно общество(рибарско).Нормално е да сме с различни,хора сме,не машини :wink:

Не само Деди се скатава :D ,интересно ми да чуя мнението и на Барутчията ,Марко Поло ,Чапара,Чируза ,Сапуна,и на други знайни и и незнайни герой.
Не може една Спам тема да се пълни с глупости и да го даваме неглиже,сякаш всичко е цъфнало и вързало,а сега да си траят ....
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Сакси, не дърпай дявола за опашката, че някой от изброените ще сложи мандалото. :wink: :D

Картинката днес беше наистина тъжна...особено тъжна ще да е била за тези, които наскоро са подписали петицията в подкрепа на поУицаите и исканията им за големи заплати, а днес са яли бой от тях! :lol: :lol: :lol:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Нямах намерение за изказване по нито една от темите,ама.
Абе въобще на какво се надявахте като почна тая организация ?
Кой я почна ? Как я почна ?
Как можаха няколко ултраса да я '" Украсят " до степен - НЕКОНТРОЛЕРУЕМА ?
А и защо тези които бяха там,не спряха тези наркомани / дето хвърляха какво набарат под ръка срещу полицаите /.Те не бяха много,и се познаваха.
Бяха с качулки.
Вместо да гълчите срещу полицията,оправете си първо редиците.
И когато се прави такава организация,мислете първо как да елиминирате провокаторите.
На тези политици,това им е точка едно.Къде да са техните хора /провокаторите /,после по лесно идва заповедта да действа полицията.
Абе ще се научите,ама ще остареете.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

saksi написа: Не само Деди се скатава :D ,интересно ми да чуя мнението и на Барутчията ,Марко Поло ,Чапара,Чируза ,Сапуна,и на други знайни и и незнайни герой.
Не може една Спам тема да се пълни с глупости и да го даваме неглиже,сякаш всичко е цъфнало и вързало,а сега да си траят ....
Ааааа,не така.
Това е риболовен форум нали?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Аз се минах като подкрепих подписката на полицаите - признавам.
Като гледах как НЕ ПОИСКАХА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ ЕДНА ГРУПИЧКА ВАНДАЛЧЕТА (даже и те не заслужаваха жесток бой по главите - доколкото знам в другия свят бият, но не по главите при такива ситуации), а биха който им падне (девойка да я бият 3-ма)...ми паднаха в очите.Полицаите направиха провокацията с привидното си действие и нарочно бездействие спрямо една шепа хулигани, ясно очертани и лесни за неутрализация, според мене.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

За мен имасамо едно решение на нашата тъй безмилостна карма :arrow: Потъпкването на нашия народ както преди така и сега българина е тъпкан мачкан нагробяван но винъги е намирал сила да се изправи и да каже "-Стига толкова писна ми !" и да последват бунтове и въйни ако вуйната ще ни оправи аз съм за искъм да имам бъдеще може да съм само на 18г. ама на мен ми писва незнам за по-старите от мен ама аз искам след някоя друга година децата ми да си играят на чисти полянки,да си карам колата по здрави улици,като ида на едно място да си платя всичко,да няма хора които искат единствено и само да си пълнят гушите с мангели без да мисят за народа,да има закони за всички ни не когато циганин убие българин да лежи 2 години и да излиза а когато стане обратното едвали не вече трябва българина трябва да бъде под смъртна пресъда ! Нали сме демократична държава нали всеки е равен след като сме в европейстия съюз !
Е ПИСНА МИ !!! В шикера в Пловдив построиха на гнусните манговци уникално хубави къщи а гледката няколко месеца след това беше следната на една от къщите имаше кон на тераста на втория етаж на другата на партера беше вързано прасе и на всичката тая долнопробна ситуация на всяка от къщите има поне по 3-4 сатилитни чинии а те горките нямат пари да си платят скромня наем по 35 лв на жилище ?!?! Къвко е това водата им се плаща,тока им се плаща а забравих да спомена колите пред всяка къща можем да срещнем модели къто Мрцедес "С" класа BMW 320,325... и все коли които можем да намерим за над 8-9 хил лв е кво е тва и в същото време правят репортаж на гнусната циганка и я питат "-Ти работиш ли?" отговора е следния "-Ми чи за кво да работя кЪт иам 14 сиганшета и получавам дески... а па парите за дето ша тръгна да робята ги дават по малку .... аз за 300 лева никога няма да работя(4 часова работа не споменавам длъжноста нарочно да не се обиди някои!)" а в същото време като и ударих един бърз преглед на накитите забелязах минимум 30 грама злато :shock: ....

Мисля,че този форум има способноста да роди големи патриоти които им е писнало и аз съм с двете ръце за патриотизнам бунтовете и всичко останало !!!
Изображение
Без риболов няма любов !
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

КИРО написа:
saksi написа: Не само Деди се скатава :D ,интересно ми да чуя мнението и на Барутчията ,Марко Поло ,Чапара,Чируза ,Сапуна,и на други знайни и и незнайни герой.
Ааааа,не така.
Това е риболовен форум нали?
Прав си.
Но ,първо сме човешки същества.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Pedro написа:Аз се минах като подкрепих подписката на полицаите - признавам.
Като гледах как НЕ ПОИСКАХА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ ЕДНА ГРУПИЧКА ВАНДАЛЧЕТА (даже и те не заслужаваха жесток бой по главите - доколкото знам в другия свят бият, но не по главите при такива ситуации), а биха който им падне (девойка да я бият 3-ма)...ми паднаха в очите.Полицаите направиха провокацията с привидното си действие и нарочно бездействие спрямо една шепа хулигани, ясно очертани и лесни за неутрализация, според мене.
Нищо лично но ДОБЪР ДЕН !!!
Изображение
Без риболов няма любов !
Заключено

Обратно към “Разни”