Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Спомени от началото
Модератор: dantho.mihov
Re: Спомени от началото
zdraveite na vsi4ki.bihte li mi kazali ispolzva li se povod pri ribolov na som ili podavaneto na stravta proti4a kato pri drugite ribi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZDRAVEITE,KOLEGI.AZ VSE O6TE SAM NA4INAE6T AKO MOJE NQKOI MOLQ DA MI KAJE kade da tarsq 6aran i na kakvo prez lqtoto na vodoem kadeto ribata e dosta napla6ena, dalbo4inata e dosta golqma na mesta dostiga do 20-25 metra,pose6tavat go INDIANCI (brakonieri) dosta 4esto i 6aran ne e hva6tan ot godini.blagodarq predvaritelno.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZDRAVEITE NA VSI4KI RIBARI. ISKAM DA POPITAM PRI RIBOLOV NA SOM IZPOLZVA LI SE POVOD, ILI PREDLAGANETO NA PRIMAMKATA STAVA KAKTO PRI DRUGITE RIBI.AKO MOJETE MOLQ DA MI OTGOVORITE MOLQ PI6ETE TUK ZA6TOTO VSE O6TE SAM NA4INAE6T.BLAGODARQ PREDVARITELNO
----------------------------------------------------------------------------------------------
Аз съм бил цял баснописец!
Еххх, пути младини...нов си-ако нарушиш правилата те предупреждават 2-3 пъти , а не като сега-едно предупреждение най-много две и ЧАО!
Не използвам цитат защото темите са заключени.Между другото гледах една от първите тема на Делеф беше нещо от сорта "На Доспат" но в раздел "Бракониери"...
Интересна тема!
.... не видях че Делеф е написал нещо за "оная" тема...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZDRAVEITE,KOLEGI.AZ VSE O6TE SAM NA4INAE6T AKO MOJE NQKOI MOLQ DA MI KAJE kade da tarsq 6aran i na kakvo prez lqtoto na vodoem kadeto ribata e dosta napla6ena, dalbo4inata e dosta golqma na mesta dostiga do 20-25 metra,pose6tavat go INDIANCI (brakonieri) dosta 4esto i 6aran ne e hva6tan ot godini.blagodarq predvaritelno.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZDRAVEITE NA VSI4KI RIBARI. ISKAM DA POPITAM PRI RIBOLOV NA SOM IZPOLZVA LI SE POVOD, ILI PREDLAGANETO NA PRIMAMKATA STAVA KAKTO PRI DRUGITE RIBI.AKO MOJETE MOLQ DA MI OTGOVORITE MOLQ PI6ETE TUK ZA6TOTO VSE O6TE SAM NA4INAE6T.BLAGODARQ PREDVARITELNO
----------------------------------------------------------------------------------------------
Аз съм бил цял баснописец!

Еххх, пути младини...нов си-ако нарушиш правилата те предупреждават 2-3 пъти , а не като сега-едно предупреждение най-много две и ЧАО!

Не използвам цитат защото темите са заключени.Между другото гледах една от първите тема на Делеф беше нещо от сорта "На Доспат" но в раздел "Бракониери"...

Интересна тема!
.... не видях че Делеф е написал нещо за "оная" тема...
-
- учете се от него
Аз за една година и един месец, толкова простотии написах.....представям си кво ще е за четери..... 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
интересното,че аз СЬМ си остроумен и СЬМ си прав......не мисля,че нещо сьм казал безпредметно и не мисля,че некой не сьм посьветвал как си треба
ама само аз така си мисля де;)което всьщност ми е достатьчно.....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз също съм ги писъл доста бисерчета дори понякога ми се е искало да се заям с някой заради някое изказване!
Все си мисля,че някой от форума не харесва писаниците ми,ама нали всички сме различни кво да правим.Темата е много интересна и като гледам вече в успешни се пише само за съвместни излети с членове от форума,което си е супер.Между другото г-н Five килоус ще се окаже най добрият посрещач по срещите,защото на НС-3 той беше първият,който дойде да се запознаем
и наистина той каза нещо вярно за "групичките" по събиранята,но и това си е нормално.
Аз например се сещам за един мой спор с няколко стари и изпечени рибари,че щука си се лови успешно със сигнализатори,ама и още си вервам
Нали сме си в разни може всеки може да си изсипе душата!

Аз например се сещам за един мой спор с няколко стари и изпечени рибари,че щука си се лови успешно със сигнализатори,ама и още си вервам

Нали сме си в разни може всеки може да си изсипе душата!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Важното е,че дори и простотий да сме писали,нещата си вървят,създадоха се доста приятелства"групички" и това е най важното.Сами разбирате че не може да се съберат двеста човека и всички да сме един до друг,да си говорим в един глас и т.н и т.н.В момента,въпреки разните хакерчета с по 100 ника,сме най-задружния форум и когато човек се впише в редиците,неминуемо се сприятеляваме с него - ФАКТ !!! Много простоий се пишат,но нали за това са в РАЗНИ,за да можем да си говорим на воля.В подфорумите когато става въпрос за риби и такъми,ако обръщате внимание,все-повече хора започнаха да споделят тактики,хитринки и неща които да са от полза за младите колеги.Е,аз не съм се връщал да си чета простотийте,но не се съмнявам че имам не по-малко от всички Вас.Обичам Ви и се надявам приятелите ми тук да се удвоят и утроят.Дори и към тези дето ме нервират,нямам лоши чувства,макар да имам огромното желание да пребия някой от тях 

Да продължаваме напред и нека старите простотий и писаници да останат в миналото.Страх ме е да се обърна назад и затова ще гледам напред,каквото и да означава това.Иначе,темичката е супер 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Не знам дали имам право да пиша тук
,защото още се таксувам към новорегисрираните в форума
,но искам да кажа и аз,че като започнах да пиша двама от модераторите ме бяха погнали като империалист
.Не съм им обиден ,но не трябаше да са толкова строги според мен.Единсвенно Бат Киро се застъпи за мен и съм му много благодарен.Той ме научи къде,кога и как трябва да пиша.Хиляди благодарности към него,защото е добър и отзивчив човек. До него се нарежда и Моряка,който е достоен според мен за модеротор.За форума мога да кажа,че съм щаслив ,че се запознах с много добри хора и рибари от цяла България.Наслука на всички 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
напрао се сещам за ЕДИН такьвKrokibg написа:.Дори и към тези дето ме нервират,нямам лоши чувства,макар да имам огромното желание да пребия някой от тях [img]

пс-и по по малко ГАЗ!!!!как се вика-повечко леб,с по малко МАНДЖА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".