Класическо капо на Теца

Модератори: bobopeli, sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: Класическо капо на Теца

Мнение от venci72 »

:smt023
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

Екстра сте си прекарали,пък риба другио път :drinkers:
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

grandal_331 написа:Васката вече се е специализирал в речния риболов!Що му трябваше да тръгва с вас? Тва амури и шарани-забрави! Питайте го как се лови кефал със осем метров гръмоотвод :lol:
Ааа .. пробвах се там .. интензивен риболов .. ама зарад двайсетина гърбавици имам още мускулна треска.. понеже немам мач и с тоз осем метров телескоп ми се взема огъня.. май със шаранджийски такъми немога да се класирам по реката.. :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Симпатяги :wink: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

То като вашите капота и 10 мога да изкарам без да ми доскучее. Супер сте изкарали :smt023
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Не губи кураж има друг тираж .Трабва да сменим мястото .Там много патки те са причината да се редят капота .Ако не им пусна един косъм дълъг 2 метра другия път .Ще ви ги покажа пекани в масло. :bear: :drinkers:
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

Все пак сте били сред природата :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :wink:
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

carpsliven2 написа:
grandal_331 написа:Васката вече се е специализирал в речния риболов!Що му трябваше да тръгва с вас? Тва амури и шарани-забрави! Питайте го как се лови кефал със осем метров гръмоотвод :lol:
Ааа .. пробвах се там .. интензивен риболов .. ама зарад двайсетина гърбавици имам още мускулна треска.. понеже немам мач и с тоз осем метров телескоп ми се взема огъня.. май със шаранджийски такъми немога да се класирам по реката.. :lol:
:lol: :lol:
Изображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

MECHOLIN написа:Не губи кураж има друг тираж .Трабва да сменим мястото .Там много патки те са причината да се редят капота .Ако не им пусна един косъм дълъг 2 метра другия път .Ще ви ги покажа пекани в масло. :bear: :drinkers:
МЕЧО .. ми те другите места се заети .. само на туй неходат щото .. то там повече от две въдици немой са лови , ама пък я караме мързеливата .. 4 човека ловим с две въдици .. на човек по полвин са пада .. хаха .. пък беше супер щот толкоз разновидности на птици за сефте виждам имаше и много пеликани, а забравих да предупреда колегите да внимават със захранката.. че , птиците много я обичат. Налага се да правиш обилно петно на 50 метра в страни за да хапват птиците иначе нема да те оставят на мира :lol: Не че, после пак неидват .. ама тактиката работише поне 2-3 часа :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Абе Васка,вии на туй капо ли му викате ти знаеш ли някой ловджии колко обикалят за пет патки а то при вас цело ято.Нагаждане му е майката ,край огъня и ракията де. :drinkers: :drinkers:
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

lud_007 написа:Все пак сте били сред природата :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :wink:
:roll: бе то там една природа....с некои мааалки особености, ама :lol:

И капотата ви са завиждане, ей!
като ви гледам и на мен ми се доходи на тоя патешки конгрес! :D
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

И аз искам да се капотирам като вас...Изображение
uzov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от uzov »

Ей момчета умирисахте ми душата с тазе скара цял ден :D И ние се разминахме с малко от капото - на косъм с 6 царевици се закачиха 2 шаранчета по 2кг. Колегата до мен иначе се отчете с доста приличен костур на пружина и няколко челвеноперки мутанти :D Сутринта имахме и една бяла, която се откачи в краката ни, но от тази мъгла докато я видим каде е ... Надявам се следващия път да имаме по-голям упех :?
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

MECHOLIN написа:Не губи кураж има друг тираж .Трабва да сменим мястото .Там много патки те са причината да се редят капота .Ако не им пусна един косъм дълъг 2 метра другия път .Ще ви ги покажа пекани в масло. :bear: :drinkers:
Тази патка я накарах да изстине с пушката-писна ми :lol: :lol: :lol: Имаше и още 2 жертви!

Изображение
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

carpsliven2 написа:
МЕЧО .. ми те другите места се заети .. само на туй неходат щото .. то там повече от две въдици немой са лови , ама пък я караме мързеливата .. 4 човека ловим с две въдици .. на човек по полвин са пада .. хаха .. пък беше супер щот толкоз разновидности на птици за сефте виждам имаше и много пеликани, а забравих да предупреда колегите да внимават със захранката.. че , птиците много я обичат. Налага се да правиш обилно петно на 50 метра в страни за да хапват птиците иначе нема да те оставят на мира :lol: Не че, после пак неидват .. ама тактиката работише поне 2-3 часа :lol:
Абе Васко май тактиката беше с пушката а???Чак след това взеха патетата малко да се съобразяват с нас :lol: Да е жив и здрав адаша,че беше подготвен с оная с двете цеви :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”