Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Класическо капо на Теца
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Класическо капо на Теца
Екстра сте си прекарали,пък риба другио път 

- carpsliven2
- сериозен играч
Ааа .. пробвах се там .. интензивен риболов .. ама зарад двайсетина гърбавици имам още мускулна треска.. понеже немам мач и с тоз осем метров телескоп ми се взема огъня.. май със шаранджийски такъми немога да се класирам по реката..grandal_331 написа:Васката вече се е специализирал в речния риболов!Що му трябваше да тръгва с вас? Тва амури и шарани-забрави! Питайте го как се лови кефал със осем метров гръмоотвод

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
То като вашите капота и 10 мога да изкарам без да ми доскучее. Супер сте изкарали 

Не губи кураж има друг тираж .Трабва да сменим мястото .Там много патки те са причината да се редят капота .Ако не им пусна един косъм дълъг 2 метра другия път .Ще ви ги покажа пекани в масло.

Все пак сте били сред природата

- Добата©
- разбира нещата
carpsliven2 написа:Ааа .. пробвах се там .. интензивен риболов .. ама зарад двайсетина гърбавици имам още мускулна треска.. понеже немам мач и с тоз осем метров телескоп ми се взема огъня.. май със шаранджийски такъми немога да се класирам по реката..grandal_331 написа:Васката вече се е специализирал в речния риболов!Що му трябваше да тръгва с вас? Тва амури и шарани-забрави! Питайте го как се лови кефал със осем метров гръмоотвод

- carpsliven2
- сериозен играч
МЕЧО .. ми те другите места се заети .. само на туй неходат щото .. то там повече от две въдици немой са лови , ама пък я караме мързеливата .. 4 човека ловим с две въдици .. на човек по полвин са пада .. хаха .. пък беше супер щот толкоз разновидности на птици за сефте виждам имаше и много пеликани, а забравих да предупреда колегите да внимават със захранката.. че , птиците много я обичат. Налага се да правиш обилно петно на 50 метра в страни за да хапват птиците иначе нема да те оставят на мираMECHOLIN написа:Не губи кураж има друг тираж .Трабва да сменим мястото .Там много патки те са причината да се редят капота .Ако не им пусна един косъм дълъг 2 метра другия път .Ще ви ги покажа пекани в масло.![]()

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- ще става разбирач
Абе Васка,вии на туй капо ли му викате ти знаеш ли някой ловджии колко обикалят за пет патки а то при вас цело ято.Нагаждане му е майката ,край огъня и ракията де.

lud_007 написа:Все пак сте били сред природата![]()
![]()
![]()
![]()

И капотата ви са завиждане, ей!
като ви гледам и на мен ми се доходи на тоя патешки конгрес!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
И аз искам да се капотирам като вас...

-
- научил се да хвърля
Ей момчета умирисахте ми душата с тазе скара цял ден
И ние се разминахме с малко от капото - на косъм с 6 царевици се закачиха 2 шаранчета по 2кг. Колегата до мен иначе се отчете с доста приличен костур на пружина и няколко челвеноперки мутанти
Сутринта имахме и една бяла, която се откачи в краката ни, но от тази мъгла докато я видим каде е ... Надявам се следващия път да имаме по-голям упех 

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
-
- разбира нещата
Тази патка я накарах да изстине с пушката-писна миMECHOLIN написа:Не губи кураж има друг тираж .Трабва да сменим мястото .Там много патки те са причината да се редят капота .Ако не им пусна един косъм дълъг 2 метра другия път .Ще ви ги покажа пекани в масло.![]()

-
- разбира нещата
Абе Васко май тактиката беше с пушката а???Чак след това взеха патетата малко да се съобразяват с насcarpsliven2 написа:МЕЧО .. ми те другите места се заети .. само на туй неходат щото .. то там повече от две въдици немой са лови , ама пък я караме мързеливата .. 4 човека ловим с две въдици .. на човек по полвин са пада .. хаха .. пък беше супер щот толкоз разновидности на птици за сефте виждам имаше и много пеликани, а забравих да предупреда колегите да внимават със захранката.. че , птиците много я обичат. Налага се да правиш обилно петно на 50 метра в страни за да хапват птиците иначе нема да те оставят на мираMECHOLIN написа:Не губи кураж има друг тираж .Трабва да сменим мястото .Там много патки те са причината да се редят капота .Ако не им пусна един косъм дълъг 2 метра другия път .Ще ви ги покажа пекани в масло.![]()
Не че, после пак неидват .. ама тактиката работише поне 2-3 часа