Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Класическо капо на Теца
-
- разбира нещата
Класическо капо на Теца
С Carp Sliven 2,Борката и адаша решихме ей-така без предврителна планировка да прескочим до теца.Времето го даваха уж хубаво и т.н.Речено сторено,разпънахме такъмите

и зачакахме ето така

Много излишни патки ядяха от захранката,но им се случи това след като се ядосах и се пробвах и в лова

Общо взето риболова беше много труден,защото не можехме да гърмим постоянно за да не плашим рибата и викахме като пъдари зада ги гоним,но нямаше оправия
Няма значение поопушихме се на скарата и се напихме и се наядохме на корем пък б..м ти и рибата аз в тоз студ-СТРАХОТЕН излет се получи
Повечето моменти бяха като този

Ми това е общо взето-нито един удър,ракия,наденица,пържоли,смях,лов и т.н,просто с такива приятели мога да живея 100 години,пожелавам на всички такава весела компания,като нашата и никога да не съжаляват за капотата-те са голяма част от израстването на един шаранджия.Между другото като си тръгвахме минахме покрай хангара и се запознахме с още един хубав човек-Илийката,и той беше само с едно шаранче около 3,5 кг,но от амур няма и помен.Успех на всички,носещи риболова в сърцата си.

и зачакахме ето така

Много излишни патки ядяха от захранката,но им се случи това след като се ядосах и се пробвах и в лова

Общо взето риболова беше много труден,защото не можехме да гърмим постоянно за да не плашим рибата и викахме като пъдари зада ги гоним,но нямаше оправия

Повечето моменти бяха като този

Ми това е общо взето-нито един удър,ракия,наденица,пържоли,смях,лов и т.н,просто с такива приятели мога да живея 100 години,пожелавам на всички такава весела компания,като нашата и никога да не съжаляват за капотата-те са голяма част от израстването на един шаранджия.Между другото като си тръгвахме минахме покрай хангара и се запознахме с още един хубав човек-Илийката,и той беше само с едно шаранче около 3,5 кг,но от амур няма и помен.Успех на всички,носещи риболова в сърцата си.
Последно промяна от Secret Carp на Пет Яну 23, 2009 2:53 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Класическо капо на Теца
Има и такива денове когато времето си е екстра,но ударат само наденици
,но што е ваше ште си доиде
.Поздрави.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Евала пичове изобщо не сте капо с тая пълна скара.Поздрав и успех за напред.

Ей войводии,от тия мезета неостанаха ли за кръчмата бе?

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те затова ходим на Теца де
)
За големи риби !
Ходи ли се само за тях капотата са неизбежни
Излета си е бил перфектен отсякаде !
Важното е ние да дадем всичко което трябва от нас тя рибата рано или късно си плаща
)

За големи риби !
Ходи ли се само за тях капотата са неизбежни

Излета си е бил перфектен отсякаде !
Важното е ние да дадем всичко което трябва от нас тя рибата рано или късно си плаща

-
- разбира нещата
Аааа ще се сетиш ти амаааIDA написа:Ама, едно хубаво сте ги завъртяли карначетата![]()
![]()
![]()

- toko7
- вече хвърля и на тежко
Все пак сте били сред природата
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Уффф...успокоих се
..Щом и вие взехте да връткате капота,значи моето положение нее чак толкова трагично
..Браво за почивката в готина компания!

-
- разбира нещата
Абе рядко ни се случва не се успокоявай многопетко стоянов написа:Уффф...успокоих се..Щом и вие взехте да връткате капота,значи моето положение нее чак толкова трагично
..Браво за почивката в готина компания!

Майтап си правя-много ми е весело още

-
- сериозен играч
Васката вече се е специализирал в речния риболов!Що му трябваше да тръгва с вас? Тва амури и шарани-забрави! Питайте го как се лови кефал със осем метров гръмоотвод 

-
- разбира нещата
Еми ние пък ще го склоним към "Тежката категория"grandal_331 написа:Васката вече се е специализирал в речния риболов!Що му трябваше да тръгва с вас? Тва амури и шарани-забрави! Питайте го как се лови кефал със осем метров гръмоотвод

Последно промяна от Secret Carp на Пон Яну 19, 2009 8:14 pm, променено общо 1 път.
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Е , ко ... поне сте похапнали и попийнли 

It's all about the game and how you play it !!!
здрасти колега поздрави за хубавия излет и яките мезета сачетани с огнена вода
мислех и аз да се разкарам на там с един колега ама след вашето капо вече сам на 100 процента отказан от риболова там,поне за сега,вьв вас ми беше надеждата момчета но понякога и така става 

- dddinev_27
- новобранец
Страхотни както винаги
Браво коледи трябва май повечето да последваме вашия пример вместо да сидим по къщята