Прокарване на ток.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Re: Прокарване на ток.

Мнение от valeri »

Мале мале ,пичове полжението е отчайващо.Ако стане работата Аз да си прокарам кабела май ще е най бързо.Имам багер подрака ( братовчет ми) токажията е по трудно ,ама въпроса е дали ще стане с подземен кабел :shock:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

onzi112 написа:озаконяване на съществуваш водопровод !962Г и смяна на тръби.
45 метра искат 13000 лв.
Струва ми се че нещо бъркаш.
А относно присъединяването към енергопреносната мрежа ,ако нещо не е променено , мисля че реда беше следния
-молба за присъединяване
-указания за присъединяване от електроразпределителното дружество
-изготвяне на проект и съгласуването му с всички необходими институции-ВиК,БТК,община и тн
-одобрение на проекта
-реализиране на проекта
-присъединяване
Това всичко е за твоя сметка
Ха :drinkers:
Ако имаш откъде да си вземеш ток, и щом багерчето ти е под ръка, акъл няма да ти давам :roll: :idea:
Аватар
RINO
новобранец
новобранец

Мнение от RINO »

По принцип при подаване на молба в местното енерго,същите са длъжни след плащането на съответните държавни такси от твоя страна да ти пуснат временно захранване на обекта .Подаваш молба за мощност и те ти пускат ток до входа на имота ,от там на вътре не ги интересува!Това е накратко!Съгласен съм и с горното :D
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

А относно присъединяването към енергопреносната мрежа ,ако нещо не е променено , мисля че реда беше следния
-молба за присъединяване
-указания за присъединяване от електроразпределителното дружество
-изготвяне на проект и съгласуването му с всички необходими институции-ВиК,БТК,община и тн
-одобрение на проекта
-реализиране на проекта
-присъединяване
Това всичко е за твоя сметка
Ха :drinkers:
Ако имаш откъде да си вземеш ток, и щом багерчето ти е под ръка, акъл няма да ти давам :roll: :idea:[/quote]

Тук се крие истината ,но дали щее възможно толкова дълго растояние да се прокара с подземен кабел (смисъл от електрическа страна)а не от багер и финанси.Дали само откъм дебел ще стане.Някой колега електричар ще трябва да си каже мнението..

Колега RINO нали дружествата станаха частни за държавни такси или аз нещо пропускам, много вартяно ще има псувни по коридорите някаде ...
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

georg написа:........
Купуваш си кабел и го полагаш. Купуваш си табло.Подаваш молба за откриване на партида и ги викаш да те включат в трафото и да ти инсталират таблото!
Като обявяваш минимално количество мощност/консумация -преди години беше 3 квт./ и ти е необходим за ЗАХРАНВАНЕ НА ПОМПА ЗА ВОДА/ иначе ще те клатят за проект :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Ам пич то подобре си сложи две сонарни батерий за по 1200лева, хем нямада копаеш, хем посли няма и да им плащаш, инвестиция за бъдещето праиш.:D .Стига да се охранява обекта де.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

chestarfield написа:Ам пич то подобре си сложи две сонарни батерий за по 1200лева,
Чи къде са на тая цена ? :roll:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

chestarfield написа:Ам пич то подобре си сложи две сонарни батерий за по 1200лева, хем нямада копаеш, хем посли няма и да им плащаш, инвестиция за бъдещето праиш.:D .Стига да се охранява обекта де.

Дай малко повече инфо. Аз иначе бях пуснал тема ама няма толокава мощност, за тия пари.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B0#p282011
гуслар написа:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”