Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

платените... има ли тръпка
Модератор: dantho.mihov
Re: платените... има ли тръпка
А, я да ва запитам колеги, защо на гоуема почит е схващането, че да отидеш на кръчма и да оставиш 20-50-100-200лв за една вечер е много "мъжкарско","тарикатско","пичовско" и т.н., един вид българчето е готово да си плати скъпо и прескъпо за главобола, повръщането и лошия дъх на другия ден, но не и за нещо достатъчно смислено, като риболова?!!?? Кутия цигари по ли е справедливо да струва 4-5 лв и на един сериозен пушач , я му стигне кутията за 6часа, а за такса за една пръчка да е скъпо 5-10лв? 
А, може ли някой да ми обясни, каква им е тръпката на скиорите да си плащат карти за лифтове от 30- 50 лв за половиндневно,или целодневно каране , като я се пуснат 10-ина пъти, я не, наместо да си мааат пеша по склона и да се пуснат един път?!?

А, може ли някой да ми обясни, каква им е тръпката на скиорите да си плащат карти за лифтове от 30- 50 лв за половиндневно,или целодневно каране , като я се пуснат 10-ина пъти, я не, наместо да си мааат пеша по склона и да се пуснат един път?!?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

а, ако уцелиш петела, или той теб ?rdochev написа:кокошки

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

-
- и господ не е толокова добър
Всеки да си ходи където му е кеф.На некъдърника и във ваната да му пуснеш риба няма да хване,гола жена да му закараш в леглото като не му става патка........

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
....е за такива случаи са приятелите-да помагамеsnegk написа:Всеки да си ходи където му е кеф.На некъдърника и във ваната да му пуснеш риба няма да хване,гола жена да му закараш в леглото като не му става патка........![]()
![]()
![]()

По-принцип съм за платените големи водоеми,като язовирите.Не удобрявам платени гиолчета с диаметър 10 на 5 метра и вътре да се блъскат шарани един в друг.В това няма нито кеф,нито тръпка. 

TICA FAN
Много е точна думата която използваш некадърникsnegk написа:Всеки да си ходи където му е кеф.На некъдърника и във ваната да му пуснеш риба няма да хване,гола жена да му закараш в леглото като не му става патка........![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
Единствения "вид" водоеми които категорично не одобрявам и никога няма да отида на такъв, са тези на които рибата не може да се връща обратно ( нямам в предвид пъстървата)
Всичко останало си има своите плюсове и минуси; ходя и на двата вида водоеми

Ма и аз тва се чудим!? Мноо сме прозти тва мъжете ей. Срещи, цветя, вечери, подаръци, "обичам те Миличко", "не мога без тебе" и за кво е сичкото тва търчане!? Айде накрая у Райсъвета. Следват: тъщи, квартири, заеми за колата, деца, въдиците са някъде в мазето, "адиос мучачос". Не е ли по-добре да се възползваме от услугите на най-древната професия? Сто долара са си сто долара.
- Николай Неделков
- учете се от него
Дадохте за пример като ОТЛИЧЕН ПЛАТЕН ВОДОЕМ - Овчарица , е тук може да сложим и язовира на Любо - Езерово. Ако бъркам ме поправете , ама там условията от всякаква гледна точка са перфектни , трябва да има повече такива места
Жечев правилно го каза - за цигари 5 лева на ден не е скъпо , 7 лева за 1 въдица е скъпо...
Всеки сам си избира къде да лови , ако му харесва и е доволен от резултата , значи ИМА ТРЪПКА.

Жечев правилно го каза - за цигари 5 лева на ден не е скъпо , 7 лева за 1 въдица е скъпо...
Всеки сам си избира къде да лови , ако му харесва и е доволен от резултата , значи ИМА ТРЪПКА.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Интересно ква е тръпката да хванеш шаран над 5 кила на платено ?
Сигурно никаква,той си влиза сам в кепа като го видиш
Някои хора си мислят,че щом си там на платеното ти си некъдърен.Или пък "Я го па тоя кво' ми се фали с тоя шаран,като го е хванал на платено"
Рибата си е риба няма значение къде е хваната,винаги има тръпка и емоции!

Някои хора си мислят,че щом си там на платеното ти си некъдърен.Или пък "Я го па тоя кво' ми се фали с тоя шаран,като го е хванал на платено"
Рибата си е риба няма значение къде е хваната,винаги има тръпка и емоции!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- rdochev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Деде-ква е тая мъдра мисъл по трезвено време 

i don't drink water cos fish fuck in it
Има си и читави платени водоеми с културни арендатори които си паэят рибата от лакоми гъэове които гледат само как да напълнат торбата с риба.
Идеалния платен гьол
эа мене трябва да има следните условия 20-30лв на човек и абсолютно да е эабранено вэимането на риба.
Идеалния платен гьол

-
- разбира нещата
Те тава за първи път го чувам и малко не ми се вярва, поне за местат,които се таксуват по 10лв!Jechev написа: като е забранено да се взимат трофейни риби(мисля че над 10кг е нормата, но не съм много сигурен!)!

Много ги накъсвам... кордите!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нека Ви задам един въпрос "бихте ли ми посочили водоем безплатен"? 
И в допълнение , на Овчарица елитните екземпляри се изкупуват от стопаните на водоема.

И в допълнение , на Овчарица елитните екземпляри се изкупуват от стопаните на водоема.
Последно промяна от val на Чет Фев 19, 2009 1:16 pm, променено общо 1 път.
val написа:Нека Ви задам един въпрос "бихте ли ми посочили водоем безплатен"?
волуяк