Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Оплаквам се от "модератор"
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Оплаквам се от "модератор"
Общи условия и правила на naRiba.com
3.5 - Модераторски решения могат да бъдат отменяни само от администратор! Оплаквания от модератори, модераторски действия и решения не се приемат от други членове на екипа.
Много, модерно стана напоследък да се реве!

Модераторът е за да трие бре Дами!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- чпс
- ще става разбирач
Вода от "извора" за колегата IDA :
Re: Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
от Dedy на Сря Окт 22, 2008 10:00 am
Отговарям: Защото така съм решил!
от Dedy на Сря Окт 22, 2008 10:00 am
Отговарям: Защото така съм решил!

ИДА, гледам снощи пак си се нашляпал. Иначе си се оплаквай, не ми пречиш.
-
- учете се от него
Съжалявам ако съм нарушил правилатаAL KAPONE написа:Общи условия и правила на naRiba.com
3.5 - Модераторски решения могат да бъдат отменяни само от администратор! Оплаквания от модератори, модераторски действия и решения не се приемат от други членове на екипа.
Много, модерно стана напоследък да се реве!
Модераторът е за да трие бре Дами!Някои от тях проявяват невероятна толерантност и търпение...

- barutchiata ©
- Администратор
Какво става тука бе пичове?Какъв е проблема?
-
- учете се от него
Проблема е че се трият постове "по същество"- специално в случая , с конкретна информация за водоема, пък други които са хем спам , хем простотии си седят. Като пример, ето в този раздел:barutchiata © написа:Какво става тука бе пичове?Какъв е проблема?
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=33
Третата тема, отгоре надолу се принудих да я изтрия и да в пусна наново, но спама определенията и умозаключенията си седят и "темата" си седи- нито се изтрива, нито ходи в "кошче"- ей, така- за прочит

- barutchiata ©
- Администратор
sharanko написа:
и на мене ми истри мн мнения тос ''Dedy''
Свършил си е добре работата, тука не е децка градина!!!Баце, вместо да търсиш грешката у другите вземи я потърси в себе си!
никой не знае, просто се намираме на приказка, че нали е зима още...barutchiata © написа:Какво става тука бе пичове?Какъв е проблема?
IDA, аз пак не разрах, защо не ги обсъждаш тези въпроси, които те вълнуват на ЛС?

Трябваше ли да се отваря тази тема и да буниш излишно духовете(тамън се отървахме от няколко пакостливи духа!)
Малко вода от извора :
от barutchiata © на Сря Окт 22, 2008 10:26 am
До всички потребители: На модераторите може да държа сметка аз,Fixxer и Ivanka.Пишете си за риболов и не се опитвайте да командвате в чужда къща.Кое как ще бъде не го решавате вие. Ако имате забележки от някой модератор да бъде на ЛС, към мен или друг админ.Сайта е риболовен и не го обръщайте в панарджийски[/b].
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- учете се от него
Мислех да се извиня, като възпитан и средно интелегентен човек, но след като темата замина в коша ( като миналогодишната, на същия този водоем и по същото време), преценям че не съм чак толкова възпитан, иначе - пак съм си средно интелегентенDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
...... Иначе си се оплаквай, не ми пречиш.

- barutchiata ©
- Администратор
IDA написа:Проблема е че се трият постове "по същество"- специално в случая , с конкретна информация за водоема, пък други които са хем спам , хем простотии си седят. Като пример, ето в този раздел:barutchiata © написа:Какво става тука бе пичове?Какъв е проблема?
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=33
Третата тема, отгоре надолу се принудих да я изтрия и да в пусна наново, но спама определенията и умозаключенията си седят и "темата" си седи- нито се изтрива, нито ходи в "кошче"- ей, така- за прочит
Бате виждам наистина имаш проблеми, ама те са си твои лични.Все на тебе нещо не ти е точно и както трябва, ми като не ти харесва тук, не влизай във форума бе батка.Ако имаш прблем като този ми пусни едно ЛС, а не като сега да ми пускаш тема.Според мен модовете си вършат работата много добре, никой не е идеален и съвършен.
-
- учете се от него
О.К., повече проблеми от такова естество по никакъв начин няма да ги правя публично достояние

п.п. моля, "кошче" за тази тема!!!!!

п.п. моля, "кошче" за тази тема!!!!!