Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Оплаквам се от "модератор"
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Оплаквам се от "модератор"
Конкретно, ясно и точно се оплаквм от модератор с НИК-нейм "Dedy". Защо ще ми трие постове в тема, точно такива които са били с информация по конкретен въпрос, защо в темата ще се вихри "спам" и простотии за "сеир"? Сигурно заради това че аз съм пуснал тази тема , или заради това че не е в темаТА "СПАМ" , в ''Разни..."
п.п. става дума, за ето тази тема:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 81&start=0
Утре ще я изтрия, и до там (тук) с "Излети", поне аз

Последно промяна от Бачо Илия на Сря Фев 25, 2009 12:02 am, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: Оплаквам се от "модератор"
Г-н IDA, нали забеляза, че и моите три мнения са изтрити в тази "твоя" тема?!?
Доста бях понаписал, както помниш, да орева орталъка ли сега??
Какво не си харесваш на темата в този и вид?Получаваш внимание и похвали за излета и пак недоволен?ми не мога да те разбера бе човече, нямаш угодия, що се излагаш , късен пубертет ли ,що ли?
Последните два дена съм изтрил над 30 теми в опит да подредя един раздел,и не защото имам нещо лично към авторите им,а вчера даже се самоизтрих на две места,после изтрих мнения на мои приятели, а те дори не ме попитаха, защо....
Виждаш напоследък, че хората масово са изнервени по причини от обективната действителност и само безмислено джафкане цари наоколо, и ти вместо да тушираш напрежението, като "старо куче", точно на оборот правиш, държиш се като "стара кучка"!
Писа ли ЛС на Деди,или на Барута за някакво обяснение?Не, и защо!Защо чакаш толкова време да мине от изтриването(23.02) и в някакви малки часове на ноща на 25.02. пускаш поредната си провокация, за да предизвикаш КАКВО???
Състрадание,Въстание,Съжаление, Преврат, Назидание,Одобрение.....
Нали си модератор в един друг форум, не ти ли стига изявата там? като те дразнят някои хора тук тегли им една майна и направи пълен бойкот на nariba.com....така поне е по-достойно.....щото другия вариант е да те сложим
Администратор, ама от де толкоз фуражки ще намерим за всички нас редниците, не се сещам....
Черпя те с това парче г-н IDA ,един много специален поздрав!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xjs7SpI6gC0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xjs7SpI6gC0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Доста бях понаписал, както помниш, да орева орталъка ли сега??
Какво не си харесваш на темата в този и вид?Получаваш внимание и похвали за излета и пак недоволен?ми не мога да те разбера бе човече, нямаш угодия, що се излагаш , късен пубертет ли ,що ли?

Последните два дена съм изтрил над 30 теми в опит да подредя един раздел,и не защото имам нещо лично към авторите им,а вчера даже се самоизтрих на две места,после изтрих мнения на мои приятели, а те дори не ме попитаха, защо....
Виждаш напоследък, че хората масово са изнервени по причини от обективната действителност и само безмислено джафкане цари наоколо, и ти вместо да тушираш напрежението, като "старо куче", точно на оборот правиш, държиш се като "стара кучка"!
Писа ли ЛС на Деди,или на Барута за някакво обяснение?Не, и защо!Защо чакаш толкова време да мине от изтриването(23.02) и в някакви малки часове на ноща на 25.02. пускаш поредната си провокация, за да предизвикаш КАКВО???
Състрадание,Въстание,Съжаление, Преврат, Назидание,Одобрение.....

Нали си модератор в един друг форум, не ти ли стига изявата там? като те дразнят някои хора тук тегли им една майна и направи пълен бойкот на nariba.com....така поне е по-достойно.....щото другия вариант е да те сложим
Администратор, ама от де толкоз фуражки ще намерим за всички нас редниците, не се сещам....

Черпя те с това парче г-н IDA ,един много специален поздрав!

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xjs7SpI6gC0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xjs7SpI6gC0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- prokop4o
- ще става разбирач
в този форум съм от много скоро на забелязах че тук повечето се държат или като малки деца или като недостежими газари.дано поне да ви е приятно да се дразните защото не виждам друг смисал
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колега, може да си от скоро, но много точно си уловил настороенията в последно времеprokop4o написа:в този форум съм от много скоро на забелязах че тук повечето се държат или като малки деца или като недостежими газари.дано поне да ви е приятно да се дразните защото не виждам друг смисал

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- drat
- разбира нещата
Ти, аз, Наско2 и тн. кво се праиш, че незнаеш.chapara написа:Колега към кои да се броя,то съм по отдавна тук ма...........не съм разбрал кои са гъзарите
![]()

-
- фен клуб-скобар
Аааааа за модераторите или хубаво, или нищо
Аз не се оплаквам
и поне една година ще си трая 

Аз не се оплаквам

Зависи от коя страна ще сиchapara написа:saksi написа:Аааааа за модераторите или хубаво, или нищо![]()
![]()
Аз не се оплаквами поне една година ще си трая
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да се разбереме,гъзар лоша или добра дума е за човека?

-
- сериозен играч
Тука едно изказване мове да ни светне ,що е то гъзар.
Не гъзари ,а турбогъзари сме,ама друго си е да минеш по Ръкси и да надуеш сръбското

Не гъзари ,а турбогъзари сме,ама друго си е да минеш по Ръкси и да надуеш сръбското

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Еее успамихте темата на колегата
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- сериозен играч
Бачо-Илия е гъзар и нема да се сърдиjoroNH написа:Еее успамихте темата на колегата

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него
lovo-бай СТОЯН написа:Бачо-Илия е гъзар и нема да се сърдиjoroNH написа:Еее успамихте темата на колегата![]()
![]()
![]()
тцътцътцъъъъъ....................

IDA написа:Конкретно, ясно и точно се оплаквм от модератор с НИК-нейм "Dedy". Защо ще ми трие постове в тема, точно такива които са били с информация по конкретен въпрос, защо в темата ще се вихри "спам" и простотии за "сеир"? Сигурно заради това че аз съм пуснал тази тема , или заради това че не е в темаТА "СПАМ" , в ''Разни..."
и на мене ми истри мн мнения тос ''