Как да си направя карагьоза

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 193
Регистриран на: Нед Фев 08, 2009 8:05 pm
Местоположение: Варна

Re: Как да си направя карагьоза

Мнение от borkok »

Карагьоза го признавам само маринован.С много-чесън и още повече копър :wink:
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 609
Регистриран на: Чет Окт 08, 2009 8:33 am

Re: Как да си направя карагьоза

Мнение от roko-koko »

Да и маринован е супер ,но както каза атилас по-нагоре е кощунство да не се пробва на дървени ваглища,а и както сам добавил ако е пресен и по едър цял на скарата заедно с вътрешностите става мозък.Созополий така го правят и повярвайте ми става разкошен ........но задължително пресен преди малко изкаран от морето :drinkers: :D :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”