Максимална дължина на топ сета
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Максимална дължина на топ сета
Мишел,той разбра и призна,че има два риболова с щека.А аз го разбрах още преди той да узнаемишел-маяк написа:Колега,нещо се бъркаш със метража на топ сета на 5 коляно-няма по дълго от 6,30-казвам ти защото съм имал топа на тубертини,и съм виждал на много други фирми,включително новата която чакам да дойде е със 6.30 на 5,и 5.10 на 4-то,при положение че върхът ми е дълъг 1.30-метра.Не се заяждам,само ми е интересно на кой модел щека са толкова дълги топ 5-те,защото не съм виждал такива.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
поправка-да се чете 6.70м.,ане 6.3м.,грешка в писането.Бутниче как я карате там със риболова в пловдив,защото във Велико търново днес ги затрупа снегът,и Марча прекратил турнира.Поздрави.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И нас ни изненада снега,та ни провали риболова.Разбрах,че е ставало мазало при Марчо.Кал до ушите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
На 5то коляно топсета ми е 7 и 30 като е рязан върха.Щеката ми е Shimano EXAGE PRO 1450
Сухо дупе риба не яде !!!
-
- новобранец
Извинявай колега,съвсем забравих че преди 3 или 4 тодини Italica направи 8-коленни щеки за Tubertini,но после ги спряха,не съм предполагал че ще ги правят отново,затова съм се подвел.Проблемът е че провисваха повече,затова може би спряха да ги правят,защото увеличиха дължината на 2,3,и 4-та секция.Твоята провисва ли,как е, защото не съм ги виждал.Като работиш на 14.5-м. можеш ли да ползваш плувки под 1-гр.,защото аз имах daywa macth winner на 14.5,и беше невероятна мъка,затова я продадох и вземах 61-03 на tubertini=
-
- научил се да хвърля
Да ти кажа още не съм я пробвал на 14,5 мера но на 13 се държи добре с плувка 0,5 грама.Като съм я държал на 14,5 нетра само така да я пробвам да ти кажа лекичко провисва но мисля че е в рамките на нормалното.Поздрави.
Сухо дупе риба не яде !!!