Кой е модела на делфина?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

петко стоянов

Re: Кой е модела на делфина?

Мнение от петко стоянов »

Извинявам се за спама момчета,ама като се сетя за тези модели и :smt093 :smt076 :smt013
Аватар
GRASSCARPHUNTER
новобранец
новобранец

Мнение от GRASSCARPHUNTER »

Прав си колега ...прекрасните детски години! Когато видях този делфин на първата снимка ,си помислих " Пази боже, в България все още има рибари ,който ловят с такива макари !" .После се замислих за един подобен делфин,който е в мазето в рибарските принадлежности на баща ми.Вече е излязал от употреба ,но все още работещ, стои в някоя прашна кутия.Баща ми не го е подарил някому , защото е стар модел,никой не би го взел дори като подарък,но когато го питах ,защо не го изхвърли ,каза : " Не този ДЕЛФИН изкара най-големия ми шаран , 18 килограмов красавец преди 20 години ."Знам я тази история за шарана ,разказвал е за него десетки пъти ....Аз се замислих за хората. Защо понякога забравяме или не искаме да си спомняме за тези,които са били наши приятели преди години ,а после поради една или друга причина сме се отдалечили от тях или пък те от нас ?Сега баща ми лови с макарите ,който му оставих преди да замина за САЩ ,старият ДЕЛФИН в мазето вече е само спомен от детските ми години..Стоянчо ,не ми се сърди ,приятел,ще гледам да се свържа с теб в най- скоро време !!!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца -купи си нова кола ,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се ,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница...,А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ -СТАНИ РИБАР !
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Такива имаше -с такива ловихме :arrow: че и по опашки чакахме за тях :axe:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Все си мисля,че барабаните на няколко от моделите са еднакви!

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Това е делфин-10,най тежката и сравнително по -здрава серия от останалите.До преди 7-8 години си стоеше при мен,но я подарих на един познат който оше я ползва.Разбирасе беше тунингована,шпула и конзолата на бигела съм ги правил от алуминий,оргинално са от пластмаса.Много вероятно да се окаже по -яка от някой китайско менте :lol:
Това е делфин М някога ми беше първата макара за спининг :shock:
Изображение
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

какво ще рече и "още работи" - те тия макари и като нови бяха зле, камо ли сега... Стабил-а малко по-добре, ама той е ...

1980г имаше някакво изложение /не го помня вече/, баща ми беше успял да купи 2 макари ДАМ шаранджийски... Е това вече е Макарата... Нищо общо със соц-боклуците...
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

а какво е мнението за това.

Изображение
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Тедо написа:какво ще рече и "още работи" - те тия макари и като нови бяха зле, камо ли сега... Стабил-а малко по-добре, ама той е ...

1980г имаше някакво изложение /не го помня вече/, баща ми беше успял да купи 2 макари ДАМ шаранджийски... Е това вече е Макарата... Нищо общо със соц-боклуците...
Колега ,ако ги нямаше "соц.боклуците", алтернативата беше лескова пръчка или шише за дъно.....Сега ти се струват боклуци,но за времето си бяха класика в жанра.И не всеки е можел да се вреди за DAM по онова време. :D :twisted: :D
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

[quote="shekira"]а какво е мнението за това.

===============================================================

Такова реле подарих на един познат от ромски произход,който от благодарност ми вади по 50-60 попови прасета за всеки излет по Дунава от години.Каза че това била най здравата му макара ,и наистина все още вършат работа макар и морално остарели. :smt023
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”