Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Железни врата
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Железни врата
Лайна, лайна- ама европейски, с висока остатъчна хранителна стойностПавел Иванов написа:Много приатно съоръжение ! Задържа поне 30% от лайната на Европа в Сърбия и ни праща малко по-чиста Река !

ИДА, събуди се бре човек! 21-ви век сме вече,и в Русия отдавна командват едни( неееколко) богати момчета, а не "Красная Армия"....IDA написа:Лайна, лайна- ама европейски, с висока остатъчна хранителна стойностПавел Иванов написа:Много приатно съоръжение ! Задържа поне 30% от лайната на Европа в Сърбия и ни праща малко по-чиста Река !![]()
Интересно, американските "освободители", що не го бомбандираха и това съоръжение- ми щото европейските дебелосерковци, трябваше да си ги ядът лайната сами и сигурно щото Русия, пак щеше да прати едни популярни ракети, на един популяран остров
Сега , като се сетя за ония "бушменски" години, и ме сърби калашника.....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- учете се от него
Тъй ли.... в Русия, винаги ще командва РУСИЯ, ама какво да ти обяснявам , ЖечевJechev написа:ИДА, събуди се бре човек! 21-ви век сме вече,и в Русия отдавна командват едни( неееколко) богати момчета, а не "Красная Армия"....

-
- разбира нещата
не обръщайте темата на политика
.колега минавал съм няколко пъти,по румънската страна на дунава,около железни врата.Рибари с палатки и къпещи се имаше доста,ама като цяло не съм особено впечатлен,от природа,чистота и т.н.Доколкото си спомням имаше няколко залива,минаващи под пътя,там риболова може би ще е по-лесен,пясъчни плажчета също имаше,ако могат да се нарекът така де.Поне,от румънска страна не бих останал седмица.Инъче реката наистина е мноо голяма там и сигурно държи огромни по количество и размери риба.самото съоръжение е нещо
огромно.
п.с. иди,виж да ти мине мерака и следващата година ...море и някой хубав български язовир,ще е по-добрия вариянт,според мен.Пътя до там ти е лесен с колата:ферибота видин-калафат,после през селата до турно северин и си там.има път,който е доста километри по течението на дунава около железни врата

п.с. иди,виж да ти мине мерака и следващата година ...море и някой хубав български язовир,ще е по-добрия вариянт,според мен.Пътя до там ти е лесен с колата:ферибота видин-калафат,после през селата до турно северин и си там.има път,който е доста километри по течението на дунава около железни врата

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Малко късно се включвам,но съм любопитен ,рибата може ли да мигрира през тази преграда.Минавал съм от там ,но не се забелязва.даже миналата седмица ,когато се качваше водата,"вратите"бяха отворени.Все едно си е водопад,или по скоро ВЕЦ.Ето и още малко инфо за Дунав - http://www.geography.iit.bas.bg/2005/4-05/pp7-18.html
... и една снимка от плажа на реката в Турну Мъгуреле
правена е по време на движение с телефон но става
... и една снимка от плажа на реката в Турну Мъгуреле