Железни врата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Железни врата

Мнение от Бачо Илия »

Павел Иванов написа:Много приатно съоръжение ! Задържа поне 30% от лайната на Европа в Сърбия и ни праща малко по-чиста Река !
Лайна, лайна- ама европейски, с висока остатъчна хранителна стойност :idea: :wink: Интересно, американските "освободители", що не го бомбандираха и това съоръжение- ми щото европейските дебелосерковци, трябваше да си ги ядът лайната сами и сигурно щото Русия, пак щеше да прати едни популярни ракети, на един популяран остров :idea: Сега , като се сетя за ония "бушменски" години, и ме сърби калашника..... :evil:
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

IDA написа:
Павел Иванов написа:Много приатно съоръжение ! Задържа поне 30% от лайната на Европа в Сърбия и ни праща малко по-чиста Река !
Лайна, лайна- ама европейски, с висока остатъчна хранителна стойност :idea: :wink: Интересно, американските "освободители", що не го бомбандираха и това съоръжение- ми щото европейските дебелосерковци, трябваше да си ги ядът лайната сами и сигурно щото Русия, пак щеше да прати едни популярни ракети, на един популяран остров :idea: Сега , като се сетя за ония "бушменски" години, и ме сърби калашника..... :evil:
ИДА, събуди се бре човек! 21-ви век сме вече,и в Русия отдавна командват едни( неееколко) богати момчета, а не "Красная Армия"....;)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Jechev написа:ИДА, събуди се бре човек! 21-ви век сме вече,и в Русия отдавна командват едни( неееколко) богати момчета, а не "Красная Армия"....;)
Тъй ли.... в Русия, винаги ще командва РУСИЯ, ама какво да ти обяснявам , Жечев :wink:
Изображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

не обръщайте темата на политика :D .колега минавал съм няколко пъти,по румънската страна на дунава,около железни врата.Рибари с палатки и къпещи се имаше доста,ама като цяло не съм особено впечатлен,от природа,чистота и т.н.Доколкото си спомням имаше няколко залива,минаващи под пътя,там риболова може би ще е по-лесен,пясъчни плажчета също имаше,ако могат да се нарекът така де.Поне,от румънска страна не бих останал седмица.Инъче реката наистина е мноо голяма там и сигурно държи огромни по количество и размери риба.самото съоръжение е нещо :rolleyes: огромно.
п.с. иди,виж да ти мине мерака и следващата година ...море и някой хубав български язовир,ще е по-добрия вариянт,според мен.Пътя до там ти е лесен с колата:ферибота видин-калафат,после през селата до турно северин и си там.има път,който е доста километри по течението на дунава около железни врата :wink:
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

Малко късно се включвам,но съм любопитен ,рибата може ли да мигрира през тази преграда.Минавал съм от там ,но не се забелязва.даже миналата седмица ,когато се качваше водата,"вратите"бяха отворени.Все едно си е водопад,или по скоро ВЕЦ.Ето и още малко инфо за Дунав - http://www.geography.iit.bas.bg/2005/4-05/pp7-18.html
... и една снимка от плажа на реката в Турну Мъгуреле Изображение правена е по време на движение с телефон но става
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”