Воблери "Cordell"

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Воблери "Cordell"

Мнение от Павел Иванов »

Уеуеееееееее Станко ! По вашите магазини продавачите бел дроб немат ! Споменатите воблери никъде по света не държат такива цени ! Като цяло самите воблери са основно Южно Американско производство като Кордел са най-евтиният вариант продаващ се на цени от 30 цента до долар и нещо в насипно състояние на дребно като след като се опаковат по отделно в УСто достигат колосалните четири долара ама при сегашен курс лев/долар около 10.50 долара за тез воблери си е ........... абе ...........
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Около 10 лева вървят :D

Дуел, сам виждаш, че няма резултат при влаченето с тях. Всяка една риба става един път по ефикасен другия воблер който влачим, това ако се хванем за думите.
Примерно Бомбър ловят пре доволно на влачене :wink: пък като изработка не са нещо по различно от Кордела. :roll:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ivak написа:... пък като изработка не са нещо по различно от Кордела. :roll:
Да бе ! Кордела ги правят основно в Колумбия та са доста по-различни от Бомбърите примерно ! Е тия по Плевен са с онова "специалното" покритие къде кат го настържеш в лъжицата и палнеш изотдоле то се топи :wink:

Павел Иванов
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Бомбърите също се люпят. Моделите Фат А особено.
Кордела е доста по дръжлив на драскане поне при мен, Грапер и Уоли Дайвер съм ползвал. :roll:

Малко спам, трябва ми едно 6-7 см Голди и не мога да го намеря. Ако някой знае за такива размери да има някъде веднага пускам по Еконта почерпушка от нетъркаляща се кехлибарена бутилка :lol: :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ивак , имах внапредвид че в тая цена е включен хероина в боята на Плевенските Кордели бре :wink:

Павел Иванов
Аватар
stancom
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stancom »

Павел Иванов написа:Ивак , имах внапредвид че в тая цена е включен хероина в боята на Плевенските Кордели бре :wink:
Аааа Павлети , в грешка си от Колумбия внасяме кокаин , а не хероин. А между другото в същия магазин и ъгли стик са на цена 240лв, оправданието е същото и вносителя бил същия. Цените са такива от този понеделник, за това попитах, преди бяха 1/2 от тези, така че не е лошо да проверите при вас как са .
Аватар
gunis
новобранец
новобранец

Мнение от gunis »

Колеги, във връзка с цените в магазина на Filstar в хасково на Wiggle "O" са 7.90 лв. В димитровград бяха на същите цени , но уви свършиха......
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Айде и аз да напиша нещо за тези воблери, щото гледам тука едни мнения, че не ставали за влачене, ами що бре стават си воблерчетата.Значи миналата есен два техни модела няколко пъти на Копринка спасяваха валата.Единия даже си беше най уловистия воблер от целия ми арсенал и хващаше всякакви риби сулки/от кило до две/ кустури всякакъв калибър и кефал хванах, малко над половин кило, който след това като го сложих на една друга кука, която му мина през гърба и сом извадих на него /на кльонк/ :lol: . Та така де да не се отплесвам ама наистина не са лоши имам около 7 техни моделчета и поне на три четири съм хванал /говоря само за тролинг/. А иначе наистина малко лесно се белят.Средната им цена, на която ги купувам е около 10 лева :x
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Гледам, че никой нищо не е споделил за тези воблери от бая време.На Копринка на тролинг август месец на един двуделен Кордел със съчма отпред в лопатката хванах едно сомче 2 кг.Ако някой е уловил нещо с тези воблери да не се стеснява, а да сподели :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”