Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Хладилна чанта Waeko 12/220v.+ГАЗ
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Хладилна чанта Waeko 12/220v.+ГАЗ
Айде Тони,честита да ти е придобивката,много риби и много ледени питиета! 

привет
да ти е честита новата придобивка и да е ползваш дълго време.
а относно широка поляна смятам да ходя там за 10-на дни а ще ми е за първи път и ще съм с каравана ако може да ме посъветваш къде има удобни места за каравана и какво може да се очаква ,че попитах в друга тема но не получих отговор
да ти е честита новата придобивка и да е ползваш дълго време.
а относно широка поляна смятам да ходя там за 10-на дни а ще ми е за първи път и ще съм с каравана ако може да ме посъветваш къде има удобни места за каравана и какво може да се очаква ,че попитах в друга тема но не получих отговор
Не вземай живота на сериозно защото няма да излезниш жив от него
Много е трудно да си намериш место ако някой не те води.Аз сам ,за първи път си търсих място за бивак от 11- 17ч. Караш по страхотно разбит макадам през цялото време попилях си колата .
Разгледай района по сателитни снимки и се ориентирай предварително.
Не влизай по пътя от към северната стран той е почти непроходим и има катуни с цигани гъбари над 300 мангала всичко са о....и.
Влез от към южната страна табела ,,сънчеви поляни '' като ги подминеш спускай се по всеки страничен път към язовира докато си намериш подходящо място.
Аз успях да си намеря фантастично месатенце но много нерви и ядове докато паркирам набрега на язовира,успокоих топката чак на втория ден .
Риболова, средни преки дребен костур и кефал млечна царевица.
Не се отказвай кефа е неповторим сред тази природа около язовира.
Разгледай района по сателитни снимки и се ориентирай предварително.
Не влизай по пътя от към северната стран той е почти непроходим и има катуни с цигани гъбари над 300 мангала всичко са о....и.
Влез от към южната страна табела ,,сънчеви поляни '' като ги подминеш спускай се по всеки страничен път към язовира докато си намериш подходящо място.
Аз успях да си намеря фантастично месатенце но много нерви и ядове докато паркирам набрега на язовира,успокоих топката чак на втория ден .
Риболова, средни преки дребен костур и кефал млечна царевица.
Не се отказвай кефа е неповторим сред тази природа около язовира.