Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рибата на живота ни !
- indalo
- фен клуб-скобар
Re: Рибата на живота ни !
Навремето гледах с такъв трепет Студио Х. Преживях го с тебе човече. Сега треперя и пиша. Добър си, много си добър.... 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Това преживях Аз indalo нЕк'ва луда емоция на макс.
Доста се чудех се дали да пиша...накрая реших да споделя, поне на думи.
Няма как даго почувставаш на 100 % ако не си Там и не си участник във всичко Това .
Доста се чудех се дали да пиша...накрая реших да споделя, поне на думи.

Няма как даго почувставаш на 100 % ако не си Там и не си участник във всичко Това .
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Абе човек, ше ни прасне некой инфаркт от тоя разказ - недей така ! Супер си го направил ! А щуката...ще ти падне се некой ден 

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- сериозен играч
Щуките са си твои,човече! Следващия път като отидеш там,вече ще са си свършили природната работа и ще са изгладнели!Нямаш си на идея каква информация подхвърляш 

-
- новобранец
Разказа е много добър!!!
Поздравления ! А щуките там обичат така да правят по това време на годината.
Миналата, горе-долу по това време, за около 30 минути видях поне 10тина.Една /без да преувеличавам /беше над метър и половина.
Не бараха на нищо,но ти не се отчайвай ,само 2 седмици по-късно извадих една -3,500.
П.с. Здравейте на всички! Повече чета /нямам много време да пиша.
Поздравления ! А щуките там обичат така да правят по това време на годината.
Миналата, горе-долу по това време, за около 30 минути видях поне 10тина.Една /без да преувеличавам /беше над метър и половина.
Не бараха на нищо,но ти не се отчайвай ,само 2 седмици по-късно извадих една -3,500.
П.с. Здравейте на всички! Повече чета /нямам много време да пиша.

... не си сгрешил или по-точно грешката ти е била , че си тръгнал да я преследваш /рибата на живота/. През любовния период е така няма как да я съблазниш с манджаshtilio написа:Цяла вечер треперих и се питах къде сгреших ? ...

От там поне падат парички ...

Хареса ми репортажа
Не съжалявай за щуките.Ако беше хванал щеше да си пред дилема дали да ги пуснеш(заради хайвера който трябва да хвърлят)или да ги вземеш.Аз лично сега за щука не ходя макар,че много ми се лови 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Страхотен излет и репортаж - спира дъха. Позравления.
пп. Поправителния да го вземеш с шестица.
пп. Поправителния да го вземеш с шестица.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
И на мене , ама даже не се сещам къде може евентуално да се пробва.dekata написа:...Аз лично сега за щука не ходя макар,че много ми се лови
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Образец за репортаж!
Много колеги трябва да се замислят,защо въобще изместват подобни теми в небитието!
Много колеги трябва да се замислят,защо въобще изместват подобни теми в небитието!

- MITKO70
- кандидат преподавател
Страхотен репортаж,каналите са стари свърталища на щуки
А,тези с джипките явно незнаят ,че там се образува мини блато при пролетното снеготопене и голями дъждове 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- кандидат преподавател
Това верно си е перфектен репортаж заслужаваш награда за изчерпателност и напрежение докрай.Иначе споко рано или късно ще си хванеш рибата мечта
Успех следващия път

Последно промяна от ivo75 на Пон Мар 16, 2009 7:11 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
Колега този репортаж си е цяла сапунка,Браво страхотен е.

Фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив не се носи на тялото,а на ДУШАТА!!!
-
- разбира нещата
.трябваше да има щастлив край и си готов за оскар.
-
- разбира нещата
Ще се постарая .tetko написа:пп. Поправителния да го вземеш с шестица.

Благодаря Митак !Поласкан съм .sapuna написа:Образец за репортаж!

За мен този е "успешен" .dekata написа:Хареса ми репортажаНе съжалявай за щуките.Ако беше хванал щеше да си пред дилема дали да ги пуснеш(заради хайвера който трябва да хвърлят)или да ги вземеш.

В тези кратки секунди целия Свят бяхме само АЗ и ТЯ друго НЕ съществуваше.При равни за мен условия ме поведе в резултата с 0:1.Ще си чакам реванша...
Ако се беше закачила ... сега вероятно щеше да плува обратно.
Вие така ме научихте !
Благодаря за което !
Не знаех, че сега мръстят.

Просто супер случайно съвпадение на обстоятелства което провокира ловеца в мен. хаха

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???