Рибата на живота ни !

Модератори: bobopeli, sapuna

takezo
разбира нещата
разбира нещата

Рибата на живота ни !

Мнение от takezo »

Откъде да започна :roll:

Оттук ... топло без вятър за разлика от миналия път и ... 200 човека наредени през 5 метра като на състезание :shock:

Изображение

Лудница пълна коли, коли и хора жадни за прилючения.Като тези двамата които решиха да поиграята шах в средата на ливадеЕто хихик . С черните фигури в ляво предполагам нЕкъФ японец ТОЙОТКА :roll: , с белите фигури в дясно МЕРЦЕДЕС 8) .Първия ход беше на ТОЙОТАТА, вместо по пътя, реши през ливадЕто нали е 4х4 да амЪ точно там не се получи :lol: . Последва мигновенна атака с белите в лицето на МЕРЦЕДЕСА 8) , в крайна сметка РЕМИ !!!

Изображение

И двамата заседнаха якоооо !
Трябваше да вземет един жокер и да вкарат в партията шах още един цвят фигури ЧЕРВЕНИ ! :wink:

Изображение

Модифицирания вариант на "Т55" ...хихик, се почви от най близкото село, за да има покаже, че няма победител . :wink:

Изображение

Изображение

След кратка суетня успя да ги изтегли. Ако знаете само как бясно минаха покрай нас 'Жипките по пътя по които колегата влезе с голфа :lol: :lol: :lol: , мЪ как бре друго си е 4х4 . :wink:

Изображение

Изображение

Ловяха се е такива "избелели" костурчета които бързаха да направята загар на крехкото матренско слънце, уклеи и прилични каракуди.Най успешния такъм се оказа едно китайско директно телескопче 3.60 на къса сглобка с 0.3 грама плувка, кука 18 плюс пинки.Едрите каракуди (които не снимах) излизаха за хлебна троха произведена нейде из пекарните на НИЛАНА. :D

Изображение

Изображение

Малко преди обяда около 10.30-11.00 се появи от нищото един Чичко от ИАРА и ела да видиш ... СПЕЕЕЕК . От 200-те човека останаха 20 :lol: :lol: :lol: .Но дори и тези които се опитаха да се измъкнат бяха проверени .Чичкото се наложи да потърси и помощ от полицията, ама дойде КАТ .Предполагам да видят как сме паркирали по нивЕто .Започнаха едни скандали кой с колко въдици е и река канал или изкуствен водоем беше мястото.КАТ-аджиите стояха оглупели и не знаеха какво да кажат .Момчетата дойдоха за съдествие на проверяващия щото той вече беше прЕбрал една въдичка от нарушител който уж си беше забравил личната карта в къщи.Е като се появиха органите на реда бърже бърже си я намери. :roll:

Изображение

Около обяд спря да кълве :? , всичките тези 'жипки, трактори и суетнята на колегите около водЪта дадоха "резултати" . :cry: С моя френд решихне да хапнем и мааалко да отпочинем :wink: ето тук.Уникална красота, тишина ...
Пуснахме една директна 5-ица е така за идеята ... :wink:
Нямаше кълване, а и там беше доста плитко.
Изображение

Изведнъж ужасен плясък и пръски вода нарушиха мира ни !Дребни рибки скачаха над водата като обезумели ...
Викам :"К'во стана...? "
Колегата : " ЩУКА ... Видях само бял корем "

Разтреперих се ." Сега или никога " Не разбрах кога разпънах едно мини телескопче на 2.10 оборудвано с 18 либрово влакно.Двете кутии с щукарските такъми бяха в елека ми УРА ...Нямаше време за губене.Обиколихме от тази страна където би могло да тествам прословутите щукарски блесни ЛУСОКС . Стоманения повод бе закачен в движение нооо когато отидох на позиция удобна за замятане видях, че е не повече от 30-40 см. :shock: Водата бистра, виждаше се дъното ами сега?За качих плуващ воблер и заметнах няколко пъти успоредно на брега но нищо хаха . Аз виждах всичко което става под водата .Така ли трябва да е ? Докато мислех трескаво коя примамка е най подходяща в дясно от мен чух отново плясък ...

ИИИ ВОАЛА ... ЩУКИТЕ и не една ами две по един лакът плуват слепени една до друга предполагам мръстят и 'ич не има пука че сме там .

Изображение

Движеха се успоредно от двете страни на брега скрити под "килим" от миналогодишни водорасли .Виждах ги ... 8)

Изображение

Ами сега ? Опитах няколко такъмчета но уви никой не му обърна внимание .Защо ли ? Опитахме още няколко хаотични замятания т.к. ги изгубихме от поглед. :? Докато моя френд вика :" Пред теб е ..."
Изтръпнах !
Времето спря !
Секундите бяха минути !Само на по малко от метър от мен беше Рибата на живота ми !
Рязко замятане от китката леко в дясно изтреля ЛУСОКС номер 1 на 5 метра зад нея сърцето биеше лудо казах СЕГА .... С бавно проводка придвижих блесната към нея под 45 градуса към главата и.Тръпнещ в очакване на последващата атака.Блесната мина на по малко от 20 см. от нея ...и OOO НИЩО :? .
Втори "изтрел" в ляво под същия ъгъл и бувкално я "сложих" в устата и ИИИ ... пак нищо .За трети опит не ми позволи ... изчезна нанякъде, а аз треперещ взех плувката и отидох да се "успокоявам" с уклея . :cry:
Успях поне една снимка , горе в ляво на снимката тъмната ивица е ТЯ .По всичко личеше, че това НЕ е моята риба.

Изображение

В 16.00 хукнах да търся нейде из района един закъсал с колата роднина .
Изображение
Последно промяна от takezo на Пон Мар 16, 2009 1:11 pm, променено общо 1 път.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Рибата на живота ни !

Мнение от takezo »

Marco Polo написа:Релаксът - пълен, адреналин щом има - кеф! ;)
Отдава ти се, искаме още, демек и следващия път! :D
Обещавам ! :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Супер разказ и снимков материал :smt023
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Добър си !!! :smt023
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:smt023 :smt023 :smt023 :D
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:evil: :evil: :evil
Друг път такива щуротии не пишете,знаеш ли как и на мене ми спря сърцето да четох,идвам са упраих :wink: Аааа щях да забравя да те питам,кеп нямаше ли бе да ги загребеш и двете :D
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

takezo написа:[/b]Само на по малко от метър от мен беше Рибата на живота ми !
Оти не рипна връз нея? :lol: Екстра репортаж :smt023
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Не ста'а Бат' Неделчо далечко е от брега за кеп трева водорасли пък и не вярвам да чакат да ги гребнеш.Пръчлето на 2.10 бе късичко за спинингуване (само тази носех) :cry: и не е спорменско с кепчето . 8) Ше ида не поправителен с нещо по длъжко 2.40-2.70 , за да мога да тегля успоредно на брега :roll: . Те са си там ... "чакат ме" ! Няма къде да идат локвата не се оттича. :wink: Не питайте къде е това, няма да кажа . 8)
Факт !
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Страхотен излен ! Не губи кураж , има 2-ри тираж .. :)))
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Четох на един дъх...И вместо да ми олекне на душата,още съм под напрежение.Навярно и ти...докато не си хванеш твоята си рибка-рибката на живота ти :smt023
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Не съжалявай за рибите, явно не са били твои, но репортажа ти е страхотен :!: :wink:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

хахаха, хей Марко Ше звънкам на ПВО-то да знайш :wink:
pluv4o написа:Четох на един дъх...И вместо да ми олекне на душата,още съм под напрежение.Навярно и ти...докато не си хванеш твоята си рибка-рибката на живота ти :smt023
Уффф като ма'на това, че теглих брат'чеда до София ... после мене ме теглиха към Перник абе нек'ва лудница пълна. :? хаха .
Но 'ич не ми пукаше имаше за какво да мисля. Цяла вечер треперих и се питах къде сгреших ? ... Адреналина ме държеше до късно вечерта .

Нема такава тръпка !
Факт !
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

И аз "замятах" за щуките докато четях.
:smt023
jori_86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jori_86 »

Браво колега много динамично разказа за твоя излет,чак и на мен ми се вдигна адреналина като четох...другия пат успех с щуките... :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

:smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”