Около....Стара Загора?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Около....Стара Загора?

Мнение от Радо Троев »

niki_kolev написа:Колеги,преди на езерцето на старозагорските баните излизаха много хубави шарани и амури на варено жито близо до някоя върбичка краи брега,а имаше и много кефал,ако не се лъжа рибата я бяха прехвърлили от Загорка?Та има ли още риба на баните?
Преди 3,4 дена с един приятел, точно тази тема обсъждахме(СтЗ бани).Каза ми, че в момента имало доста вода, като каза, че доскоро нямало и мислим след забраната да идем да си опитаме късмета :mrgreen: .Ако някой има някакво инфо нека сподели...
Изображение
niki_kolev
новобранец
новобранец

Мнение от niki_kolev »

dundurma написа:
niki_kolev написа:Преди 3,4 дена с един приятел, точно тази тема обсъждахме(СтЗ бани).Каза ми, че в момента имало доста вода, като каза, че доскоро нямало и мислим след забраната да идем да си опитаме късмета :mrgreen: .Ако някой има някакво инфо нека сподели...
Дано хванеш,какво ще търсите там?Ако ще търсиш шаран казах ти какъе е метода :wink: Поне преди 2 години така ги хващахме на плувчица (близо до дъното) варено жито за стръв и захранка и ги наскубахме шарани и амури. Успех
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

niki_kolev написа:
dundurma написа:
niki_kolev написа:Преди 3,4 дена с един приятел, точно тази тема обсъждахме(СтЗ бани).Каза ми, че в момента имало доста вода, като каза, че доскоро нямало и мислим след забраната да идем да си опитаме късмета :mrgreen: .Ако някой има някакво инфо нека сподели...
Дано хванеш,какво ще търсите там?Ако ще търсиш шаран казах ти какъе е метода :wink: Поне преди 2 години така ги хващахме на плувчица (близо до дъното) варено жито за стръв и захранка и ги наскубахме шарани и амури. Успех
Последният път, като ходихме там хващахме перки и каракуди, сега незнам какво е положението :roll:
Изображение
niki_kolev
новобранец
новобранец

Мнение от niki_kolev »

На какво ги хваща?Ако искаш пробвай с една въдичка така,както ти казах,надявам се да имаш успех иначе се излагам че го хваля толкова много :oops:
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

Ники... с нищо не се излагаш... заеби и... със сигурност ще пробвам изпитаният от теб метод !! Поздрави...
п.с. интиресно ще ми е да идем с теб на гьола и да им покажем кой-кого... :drinkers: :drinkers: :D
Изображение
niki_kolev
новобранец
новобранец

Мнение от niki_kolev »

Ха ха наистина ще е интересно,само където не знам как ще стане номера-аз съм в Италия :lol: Не че не искам,даже напротив ще се радвам,все пак ако някой път реша да ида през отпуската си :? си поканен. :drinkers: :drinkers:

П.П. Кога свършваше забраната :oops:
niki_kolev
новобранец
новобранец

Мнение от niki_kolev »

Да вметна само,че ако някой иска да се налови на каракуда- язовира до Ковачево е мястото,малко захранка и бял червей за стръв-няма как да не си направите кефа :P Успех на всички
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

П.П. Кога свършваше забраната
на 7-ми Юни (може да се лови) 8)
Изображение
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

niki_kolev написа:Колеги,преди на езерцето на старозагорските баните излизаха много хубави шарани и амури на варено жито близо до някоя върбичка краи брега,а имаше и много кефал,ако не се лъжа рибата я бяха прехвърлили от Загорка?Та има ли още риба на баните?
Ти говориш за доста години назад...отдавна там не се лови каракуда...камо ли шаран.Началото на март го напълниха...беше празен 2 години преблизително..сега със сигурност не е зарибен..Гаранция
niki_kolev
новобранец
новобранец

Мнение от niki_kolev »

Боката написа:Ти говориш за доста години назад...отдавна там не се лови каракуда...камо ли шаран.Началото на март го напълниха...беше празен 2 години преблизително..сега със сигурност не е зарибен..Гаранция
:shock: Ай,не знаех :( Жалко,такива хубави моменти да имах от там :( Мерси за инфото колега
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

Боката написа:
Ти говориш за доста години назад...отдавна там не се лови каракуда...камо ли шаран.Началото на март го напълниха...беше празен 2 години преблизително..сега със сигурност не е зарибен..Гаранция
в такъв случай, мисля да пускам по една кофа дребна каракуда,червеноперка,сулки, щукички и там каквото дребно хвана, все пак и тва е нещо.. пък да видим, може и да се възроди езерцето :mrgreen:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”