Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

куки Colmic
Модератор: sapuna
Re: куки Colmic
Колеги днес си взех от новите модели куки на Drennan-Polemaster и Super carbon maggot,както и старите но много добриKamasam B511.Утре мисля да ги пробвам ,както и Colmic.И ще пиша.Намират ми се и няколко модела на Owner,които да си призная честно не сам пробвал оше поради разногласията във форума едни казват че са добри други не но ще видим.

Да ви кажа честно пробваях няколко модела на Kamatsu и не съм доволен много за затъпени и самата тел от която са направени не ми харесва
- Local
- учете се от него
Ако можеш лови си само с добрия стар Kamasan B511 и B 611 X-strong.nedved3 написа:Колеги днес си взех от новите модели куки на Drennan-Polemaster и Super carbon maggot,както и старите но много добриKamasam B511.Утре мисля да ги пробвам ,както и Colmic.И ще пиша.Намират ми се и няколко модела на Owner,които да си призная честно не сам пробвал оше поради разногласията във форума едни казват че са добри други не но ще видим.![]()
![]()

Клавиатура риба не лови!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Само за река пълна със закачки ,да не те е яд като късаш.nedved3 написа:Да ви кажа честно пробваях няколко модела на Kamatsu и не съм доволен много за затъпени и самата тел от която са направени не ми харесва
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Дренан - Пол Мастър, съм много,изключително, доволен!Взех и едни на Колмик пак по 20 в пакетче ,14 номер ,и личното ми наблюдение че доста бързо се захабяваха и след половин час не бодяха ,а пукаха червея.
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Нв знам но от първи риболов и аз не съм много доволен от Колмика и този сезон като че ли ще използвам Камасана сега виждам че има и нови модели от същата марка ще изпробвам и тях,те са по дебели от доброто старо B511 но и те ще влезнат в употреба за риболов на каракуда и други по-едри и борбени риби ,така че скоро мисля да се заредя изцяло със куките на Камасан като че ли те са най-добрите за момента на нашия пазар за риболов на леко
-
- ще става разбирач
колега nedved 511-ките от кой магазин в пловдив ги купи...
От Риболовна мания,на ул.Прогрес 21,преди прелеза за гребната база в дясно под блока ,много добре зареден магазин а и собствениците са супер готини.Отивай там имат и други модели на Камасан
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В момента малките номера на 511 са празни вече.nedved3 написа:От Риболовна мания,на ул.Прогрес 21,преди прелеза за гребната база в дясно под блока ,много добре зареден магазин а и собствениците са супер готини.Отивай там имат и други модели на Камасан
- nninkov
- научил се да хвърля
След като има Owner за какво си говорим ???
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
nninkov написа:След като има Owner за какво си говорим ???

-
- научил се да хвърля
За истински кукиnninkov написа:След като има Owner за какво си говорим ???

-
- учете се от него
Batbozho написа:За истински куки,за разлика от Owner.

п. п доста пъти съм го писал!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
При цена 3.50 за пакет истински куки ,макар и за 10бр.изобщо не се замислям с какво да ловя.Няма жокер за тях,защото са №1 сред риболовците.Става на дума за две фирми,но за съжаление не е коментираната между тях.Да имат и добри модели,но се износват по-бързо,особено ако се лови риба с по-твърди джуки.
-
- учете се от него
Не съм пробвал вързани куки на Колмик; иначе за "ситни" на Домлян ползвам вече два сезона вързани Оунъри- удобното им е че поводите са точно с дължина която ми трябва за фидер в хладния сезон- стръв, бял и пинки.