Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

куки Colmic
Модератор: sapuna
куки Colmic
Колеги има много модели на куките с марка Colmic.Доволен съм от перата на тази фирма но никога не съм използвал техни куки.Ще може ли колегите използвали такива куки да споделят дали са доволни от тях и по точно от дадени модели и със какво предназначение са ползвани(за каква риба и какъв мотод на ловене)
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: куки Colmic
Има много подробно описание на сайта на Colmic: http://www.colmic.bg/?page=hooks&cat=9 

нямам живарник
Да аз съм го чел просто искам да попитам някой от опит в практиката
Аз ползвам куки Colmic Nuclear - малки с издължена дръжка и съм много доволен.
TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами то е от годините,Бачо,има внос на куки далеч по по по най,Вече не давам мнения,че голямата уста ще гракнеIDA написа:N 500 , DK 800 във всичките им размери- за шарани![]()
![]()

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
BS5000 Последно ги ползвах за фидер. Добре се представиха срещу шарковците. Разбира се, а и за да не повтарям Ицо, има и други марки с доказани качества и успехи. Оwner в повечето си серии също са на ниво.
-
- учете се от него
По дебелината на телта, по дължината на стеблото и по широчината на куката. Иначе, ползвам куки на десетина фирми, но понеже темата е "Куки Колмик"- от "колмиците" ползвам тези- за шаран, амур и каракуда, като за тези видове риби, ползвам и други видове кукиbutnik написа:И как разбра,че куките не са еднакви с 157серия на Адротия-бившата Фронтия,по пакета ли.

- Local
- учете се от него
DK800 като IDA за шарковци, които са едно към едно с Tubertini Serie 26 Bronzato и Colmic Nuclear 2001 N 20 за вердевас.
Клавиатура риба не лови!!!
Днес си взех няколко модела от куките N957,N500,N600.На пръв поглед ми изглеждат читави куки които ще са добри за риболов на плувка(нямам търпение до събота да ги видя в действие
.След излета ще пиша какви са ми впечатленията от тези модели

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вързани ли?nedved3 написа:Днес си взех няколко модела от куките N957,N500,N600.На пръв поглед ми изглеждат читави куки които ще са добри за риболов на плувка(нямам търпение до събота да ги видя в действие.След излета ще пиша какви са ми впечатленията от тези модели
нямам живарник
Не на пакетчета по 20 броя.Не обичам варзани защото не вярвам на влакното което използват за поводи.А в прочем вие какво влакно използвате за поводи за каракуда и червеноперка на леко
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз OWNER 0,10 и Шогун 0,07, ама на три водки ми е трудно да връзвам куки 18-ки с тях. Или на водоема с мокри ръце, в снега, също си е приключение. Та за това те питах дали си взел вързани, щото и трите модела се предлагат ръчно вързани и се чудих дали да си взема за проба. Влакното на повода е Колмик, с избор на дебелината.nedved3 написа:Не на пакетчета по 20 броя.Не обичам варзани защото не вярвам на влакното което използват за поводи.А в прочем вие какво влакно използвате за поводи за каракуда и червеноперка на леко
нямам живарник
-
- учете се от него
Да не би да си намерил "колмици" по десет броя, или "на бройка"- я дай линк, аз поне за сега на съм чувал за ментета влакна и куки на Колмик, както и за расфасовки по 10 или 1 броя..., иначе в общи линии мога да постна кое-къде се прави ( 50% в Еропа) и кой го прави, но това едва ли има някакво особено значение за тук пишещите и четящитеnedved3 написа:Не на пакетчета по 20 броя.Не обичам варзани защото не вярвам на влакното което използват за поводи.А в прочем вие какво влакно използвате за поводи за каракуда и червеноперка на леко

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Само ,че на различна цена.И защо се заблуждавате,че Колмик сами си правят куките или който и да е,занимаващ се с голям асортимент от риболовни принадлежности.Local написа:DK800 като IDA за шарковци, които са едно към едно с Tubertini Serie 26 Bronzato и Colmic Nuclear 2001 N 20 за вердевас.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....