НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Мнение от Nikola Polizovski »

Отказваи ги колега,ето аз немога да поднеса когато друг пуши до мен...а не пак аз.Искаш виарваи искаш не виарваи,имам 28 години не знам как изглежда да сложиш цигара в устата.НИКОГА НЕ САМ ПРОБВАЛ НИТО ЕДИН ДИМ.Затова имаш всичките подкрепи от мене ,да ги оставиш и да не ги мислиш повече :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Като знам какви пушачи са испанците ще ти трябва голяма воля.Успех!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Аз се пробвах да ги откажа преди 3 г. обаче издажах само часове и видях че неискам да ги отказвам.
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Отказах ги преди 10 години,пуших :smt025 по 2-3кутий на ден.Бях85кг.и след два опита за отказване станах115 :smt010 и няма мърдане.Е115ама вече НЕ ПУША :lol:
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

И аз съм бивш пушач,от 14.04.2006г.
Всичко е въпрос на воля.Много добре го е казал колегата Диканаров.
Казваш, край и толкова! Стискаш дупе и си търсиш друг клин за да се преодолееш.Нали, ако го нарушиш се излагаш и като мъж.
А вместо за цигари мислиси за риба :lol: .
Успех.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Пропуших сериозно през 1976-та и не съм отказвал цигарите до февруари 2006-та /30 години/, като в периодите на физическо и нервно натоварване съм стигал до 1-1.5 кутии дневно. Спрях ги "от раз" при налични картон и половина "LM" в чекмеджето с коите дълго време черпих приятели. Не съм изпитвал никакъв дискомфорт. Не ме дразнят пушачите и не смятам, че се иска голяма воля да ги откажеш.
Просто казваш "спирам" и спираш.
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

аз пък тренирам футбол от 2ри клас и вече карам 10 години от както тренирам и не сам си помислял да пуша и нито пуша,нито пия,но сестра ми преди пушеше и каза,че 6ет ги откаже и само помирисваше цигарата и я хварляше и с много воля ги отказа :D :wink: :wink:
само левски
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пуша откак се помня дет се вика, по точно пушех.Вече 4 години не пуша, и всичко започна на майтап.Една клиентка ми сподели ,че отказала цигарите с таблетки TABEX а аз през това време ми беше дотегнало да се задъхвам като се заизкачвам по стъпала или като тръгна по езерата на риба.Живеех в една мансарда на 6-я етаж и като спреше тока без асансьор не слизах защото знаех какво ме чака после на обратно, спомням си и други моменти , като ми свършеха цигарите посред нощ, то беше ровене за закътани цигари , ровене за фасове, излизане до нощния магазин и тем подобни простотии.Та пробвах с хаповете и стана, преди това съм се пробвал с какво ли не, сега понякога сънувам, че пуша, и даже ми идва да си бия шамари на сън дето съм се преебал :? ама като се събудя ми става гот, че е било само сън.

И нещо много важно за желаещите да се откажат от тая гадост, преди да пробвате да ги откажете си задайте въпроса дали наистина го искате, защото ако не сте сигурни по добре не се мъчете.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Бе пробвал съм да ги маана ама файда йок. Решавал съм за двудневен излет да си взема
една кутия ама некаси излета свършва докато свършат папирусите.Спирал съм ги от раз , карал съм некой и друг ден ама нема смисъл. Пушат ми се та 2 не вида. Кой ги е измислил дееба и боклука... :evil:
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Много искам да ги откажа пробвал съм много пъти но с краткотраен резултат
Знаете ли какво е казал Марк Твен: Най лесното нещо е да се откажат цигарите,аз лично съм го правил сто пъти :idea: :lol: .
Трудничко е но си заслужава да опиташ,ще последвам опита на един войвода в "изгнание" Баруте от понеделник почвам с Tabex :smt023
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света! Аз лично съм го правил стотици пъти"......като че ли беше казал Марк Твен..... :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Nemezis_ss написа:"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света! Аз лично съм го правил стотици пъти"......като че ли беше казал Марк Твен..... :lol:
Може и да си прав но едва ли е от значение цитирах го по памет :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

slivnalia написа:
Nemezis_ss написа:"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света! Аз лично съм го правил стотици пъти"......като че ли беше казал Марк Твен..... :lol:
Може и да си прав но едва ли е от значение цитирах го по памет :wink: :wink: :wink:
Аз също...но не е проблема в това....не съм ти прочел поста. :roll:
Ще прощаваш колега!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Никога не съм пушил...никога не съм и пробвал и никога не искам да пробвам! :evil:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

Най-реддовно си ги отказвам,не е толкова трудно :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”