Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НЕ НА ЦИГАРИТЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ
Отказваи ги колега,ето аз немога да поднеса когато друг пуши до мен...а не пак аз.Искаш виарваи искаш не виарваи,имам 28 години не знам как изглежда да сложиш цигара в устата.НИКОГА НЕ САМ ПРОБВАЛ НИТО ЕДИН ДИМ.Затова имаш всичките подкрепи от мене ,да ги оставиш и да не ги мислиш повече 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Като знам какви пушачи са испанците ще ти трябва голяма воля.Успех!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Аз се пробвах да ги откажа преди 3 г. обаче издажах само часове и видях че неискам да ги отказвам.
- краси12345678
- ще става разбирач
Отказах ги преди 10 години,пуших
по 2-3кутий на ден.Бях85кг.и след два опита за отказване станах115
и няма мърдане.Е115ама вече НЕ ПУША 

-
- научил се да хвърля
И аз съм бивш пушач,от 14.04.2006г.
Всичко е въпрос на воля.Много добре го е казал колегата Диканаров.
Казваш, край и толкова! Стискаш дупе и си търсиш друг клин за да се преодолееш.Нали, ако го нарушиш се излагаш и като мъж.
А вместо за цигари мислиси за риба
.
Успех.
Всичко е въпрос на воля.Много добре го е казал колегата Диканаров.
Казваш, край и толкова! Стискаш дупе и си търсиш друг клин за да се преодолееш.Нали, ако го нарушиш се излагаш и като мъж.
А вместо за цигари мислиси за риба

Успех.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Пропуших сериозно през 1976-та и не съм отказвал цигарите до февруари 2006-та /30 години/, като в периодите на физическо и нервно натоварване съм стигал до 1-1.5 кутии дневно. Спрях ги "от раз" при налични картон и половина "LM" в чекмеджето с коите дълго време черпих приятели. Не съм изпитвал никакъв дискомфорт. Не ме дразнят пушачите и не смятам, че се иска голяма воля да ги откажеш.
Просто казваш "спирам" и спираш.
Просто казваш "спирам" и спираш.
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
аз пък тренирам футбол от 2ри клас и вече карам 10 години от както тренирам и не сам си помислял да пуша и нито пуша,нито пия,но сестра ми преди пушеше и каза,че 6ет ги откаже и само помирисваше цигарата и я хварляше и с много воля ги отказа

само левски
- barutchiata ©
- Администратор
Пуша откак се помня дет се вика, по точно пушех.Вече 4 години не пуша, и всичко започна на майтап.Една клиентка ми сподели ,че отказала цигарите с таблетки TABEX а аз през това време ми беше дотегнало да се задъхвам като се заизкачвам по стъпала или като тръгна по езерата на риба.Живеех в една мансарда на 6-я етаж и като спреше тока без асансьор не слизах защото знаех какво ме чака после на обратно, спомням си и други моменти , като ми свършеха цигарите посред нощ, то беше ровене за закътани цигари , ровене за фасове, излизане до нощния магазин и тем подобни простотии.Та пробвах с хаповете и стана, преди това съм се пробвал с какво ли не, сега понякога сънувам, че пуша, и даже ми идва да си бия шамари на сън дето съм се преебал
ама като се събудя ми става гот, че е било само сън.
И нещо много важно за желаещите да се откажат от тая гадост, преди да пробвате да ги откажете си задайте въпроса дали наистина го искате, защото ако не сте сигурни по добре не се мъчете.

И нещо много важно за желаещите да се откажат от тая гадост, преди да пробвате да ги откажете си задайте въпроса дали наистина го искате, защото ако не сте сигурни по добре не се мъчете.
- георги н.
- ще става разбирач
Бе пробвал съм да ги маана ама файда йок. Решавал съм за двудневен излет да си взема
една кутия ама некаси излета свършва докато свършат папирусите.Спирал съм ги от раз , карал съм некой и друг ден ама нема смисъл. Пушат ми се та 2 не вида. Кой ги е измислил дееба и боклука...
една кутия ама некаси излета свършва докато свършат папирусите.Спирал съм ги от раз , карал съм некой и друг ден ама нема смисъл. Пушат ми се та 2 не вида. Кой ги е измислил дееба и боклука...

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
Много искам да ги откажа пробвал съм много пъти но с краткотраен резултат
Знаете ли какво е казал Марк Твен: Най лесното нещо е да се откажат цигарите,аз лично съм го правил сто пъти
.
Трудничко е но си заслужава да опиташ,ще последвам опита на един войвода в "изгнание" Баруте от понеделник почвам с Tabex
Знаете ли какво е казал Марк Твен: Най лесното нещо е да се откажат цигарите,аз лично съм го правил сто пъти

Трудничко е но си заслужава да опиташ,ще последвам опита на един войвода в "изгнание" Баруте от понеделник почвам с Tabex

- Венелин Радушев
- разбира нещата
"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света! Аз лично съм го правил стотици пъти"......като че ли беше казал Марк Твен..... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- кандидат преподавател
Може и да си прав но едва ли е от значение цитирах го по паметNemezis_ss написа:"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света! Аз лично съм го правил стотици пъти"......като че ли беше казал Марк Твен.....

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз също...но не е проблема в това....не съм ти прочел поста.slivnalia написа:Може и да си прав но едва ли е от значение цитирах го по паметNemezis_ss написа:"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света! Аз лично съм го правил стотици пъти"......като че ли беше казал Марк Твен.....![]()
![]()

Ще прощаваш колега!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- разбира нещата
Никога не съм пушил...никога не съм и пробвал и никога не искам да пробвам! 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- krasii
- научил се да хвърля
Най-реддовно си ги отказвам,не е толкова трудно