Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

25.04.2009г.-компанията винаги е важна.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- flyester
- разбира нещата
Re: 25.04.2009г.-компанията винаги е важна.
Супер излет 

-
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
Невероятно....Браво...Само така...Нямам думи
- Николай Неделков
- учете се от него
Много хубав излет сте спретнали 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е доста тъпо, но според мен е прищявка на някой местен спец от ИАРА, незнайно защо решил да забранява точно този участък. Това е местно самоуправство. Иначе описваната ситуация на риболов според мен е е нарушение, тъй като се лови в канал на рибарник, и рибите са от изтеклите от садките.Павел Иванов написа:Владунчо добър улов но само информативно - тази година да не поверваш Панега е забранена изцяло от бента на Румянцево до извора и района в който сте риболовствали е уеко под забрана !Ако и канала да не е баш на реката то и той влиза в забранената част . Като казвам изцяло значи за всички видове риби без значение ! От бента надолу може да си цъкаш пъстръвки през викендите и празниците без проблем .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чудесни красавици,кои си го може-си го може 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- stancom
- ще става разбирач
Владо , страхотни риби и майсторски уловени !!!
Ти ли вчера си влизал в Панега за голяма пъстърва хваната на воблер и патето ли беше този воблер ?
. Къде го видя официално ( аз не можах да го намеря ) 
Ти ли вчера си влизал в Панега за голяма пъстърва хваната на воблер и патето ли беше този воблер ?
Баси Павка, не можа ли да го пуснеш това вчера. Сега излиза , че половината излет съм бил бракониерПавел Иванов написа:Владунчо добър улов но само информативно - тази година да не поверваш Панега е забранена изцяло от бента на Румянцево до извора и района в който сте риболовствали е уеко под забрана !Ако и канала да не е баш на реката то и той влиза в забранената част . Като казвам изцяло значи за всички видове риби без значение ! От бента надолу може да си цъкаш пъстръвки през викендите и празниците без проблем .

Павле ша ма прощаваш ама ти чел ли си 2-те заподведи от ИАРА (целогодишна и пролетна забрана), щото аз думичката Панега не видях никъде!Павел Иванов написа:Владунчо добър улов но само информативно - тази година да не поверваш Панега е забранена изцяло от бента на Румянцево до извора и района в който сте риболовствали е уеко под забрана !Ако и канала да не е баш на реката то и той влиза в забранената част . Като казвам изцяло значи за всички видове риби без значение ! От бента надолу може да си цъкаш пъстръвки през викендите и празниците без проблем .
P.S. Такива прищявки на някой местен било то от ИАРА или Горски са си чисти своеволия и незаконни щом са без официална заповед. Ще взема да им подхвърля таз информция на централата на ИАРА та да видим как така въпросния забранител си позволява такива своеволия.
- Стара Видра
- ще става разбирач
Един пичага,скъса му брейд на Антарес,май 10либровstancom написа:Владо , страхотни риби и майсторски уловени !!!

- Стара Видра
- ще става разбирач
Дължа ли ти обяснение?Marco Polo написа:Аз злоба досега май усетих само в твоята реплика накрая, ама пак ще кажеш, че съм емоционално ангажиран...Стара Видра написа: А това клипче е поздрав за постоянно злобеещите и критукиващи потребители на форума.
http://vbox7.com/play:b3840201![]()
А и за кой точно форум става въпрос, че гледам и в другия пише същото?

Стара Видра написа: р.Чаровница
Много ме кефиш,евалаПавел Иванов написа: Панега

- Стара Видра
- ще става разбирач
ЪхъMarco Polo написа:Обяснение?! Че кой ти го е искал?!Стара Видра написа: Дължа ли ти обяснение?
Зададох нормални въпроси, но явно се затрудняваш да отговориш...