Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

25.04.2009г.-компанията винаги е важна.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стара Видра
- ще става разбирач
25.04.2009г.-компанията винаги е важна.
В 5.15ч вече пътувахме към р.Чаровница,в 7.20 пристигнахме,вкарахме малко папо в тумбачетата и се разделихме.
Бяхме аз Кайндауна и татко му,идеята беше да се разведрим след тежката и здухваща работна седмица.
Немина много време и Каундауна се разписа с мерна хамериканка.

После последва традисионната разпродажба от моя страна,на ненужните ми примамки,а новия собственик в лицето на Юли се разписа с един мощен пръскач,налапал уставно поставената от мен 12-ка Оунър

Мина немина половин час и ооооооо чудо,Мейджър Крафта се огъна до дръжката под напора на красив американец.
http://vbox7.com/play:54fd8623
качеството на клипа е лошо,ама нямах време да дам на Каундауна да снима с моя телефон.
Кратка фотосесия:

примамката беше преработена мухо блесна на Пантер Мартин

Тамън стояхме и си говорихме с Каундауна как има смисл да се лови тук,щото според мен ще му тресне някоя балканка 2кила,да но непознах,разговора ни бе прекратен от нежна хамериканка далеч от 2-те кила
http://vbox7.com/play:6a1212db
Сори за странните охкания в клипа,ама при ваденето на рибката в месото между палеца и показалеца ми се заби Оунър 12 със все контрата.....

Те па станаха 2,чак взе да ми става неудобно
Тук искам да благодаря на Попето за пипването на снимката.

Ето го и героя виновен за улавянето на 2-та рибка.

Малко пауза за хапване и отмора и..........
Баси къв съм нагъл

А това клипче е поздрав за постоянно злобеещите и критукиващи потребители на форума.
http://vbox7.com/play:b3840201
Това е господа,един прекрасен излет изпълнен с емоций и голяма доза късмет.
Успях да се измъкна от здуханата София,да се видя с приятели,Юли,брат тва е най-ценната снимкат за мен от този излет.

Благодаря за приятно прекарания ден.
пп.Успях да се запозная най-сетне с Мишо,благодаря му,че ми предостави възможността да пометкам с UFM-то му,и за демонстрираните от него,досега непознати за мен Японски воблери за туичинг.
пп2.Ако някой от вас намери в реката мъртва балканка около 3-те килограма,нека не се възмущава а да и отвори устата и да извади 5см-то двуделно Паче от там.
пп3.На който му се види,че рибите са над законовата норма за прибрана риба ще кажа,че 2-те рибки тежат точно 1.900кг.
Бяхме аз Кайндауна и татко му,идеята беше да се разведрим след тежката и здухваща работна седмица.
Немина много време и Каундауна се разписа с мерна хамериканка.

После последва традисионната разпродажба от моя страна,на ненужните ми примамки,а новия собственик в лицето на Юли се разписа с един мощен пръскач,налапал уставно поставената от мен 12-ка Оунър

Мина немина половин час и ооооооо чудо,Мейджър Крафта се огъна до дръжката под напора на красив американец.
http://vbox7.com/play:54fd8623
качеството на клипа е лошо,ама нямах време да дам на Каундауна да снима с моя телефон.
Кратка фотосесия:

примамката беше преработена мухо блесна на Пантер Мартин

Тамън стояхме и си говорихме с Каундауна как има смисл да се лови тук,щото според мен ще му тресне някоя балканка 2кила,да но непознах,разговора ни бе прекратен от нежна хамериканка далеч от 2-те кила

http://vbox7.com/play:6a1212db
Сори за странните охкания в клипа,ама при ваденето на рибката в месото между палеца и показалеца ми се заби Оунър 12 със все контрата.....

Те па станаха 2,чак взе да ми става неудобно

Тук искам да благодаря на Попето за пипването на снимката.

Ето го и героя виновен за улавянето на 2-та рибка.

Малко пауза за хапване и отмора и..........

Баси къв съм нагъл

А това клипче е поздрав за постоянно злобеещите и критукиващи потребители на форума.
http://vbox7.com/play:b3840201
Това е господа,един прекрасен излет изпълнен с емоций и голяма доза късмет.
Успях да се измъкна от здуханата София,да се видя с приятели,Юли,брат тва е най-ценната снимкат за мен от този излет.

Благодаря за приятно прекарания ден.
пп.Успях да се запозная най-сетне с Мишо,благодаря му,че ми предостави възможността да пометкам с UFM-то му,и за демонстрираните от него,досега непознати за мен Японски воблери за туичинг.
пп2.Ако някой от вас намери в реката мъртва балканка около 3-те килограма,нека не се възмущава а да и отвори устата и да извади 5см-то двуделно Паче от там.
пп3.На който му се види,че рибите са над законовата норма за прибрана риба ще кажа,че 2-те рибки тежат точно 1.900кг.
Re: 25.04.2009г.-компанията винаги е важна.

Риболовци.
- Стара Видра
- ще става разбирач
lusienn написа:![]()
Евала за екскурзията-милионеро
![]()
![]()
БЕЗГРИЖЕН
ОЩЕ ЕДНА
Стела артоа
![]()
![]()
![]()
![]()

Риболовци.
- Стара Видра
- ще става разбирач
lusienn написа:Майтап бе уили-не ме ли позна по снимка-тебе те помня
![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
браво,колеги! Чудесни екземпляри! Поздрави
-
- сериозен играч
Само да попитам информативно тази река не е ли забранена за риболов през забраната?Не съм много запознат, но някъда във форума прочетох нещо такова. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Владунчо добър улов но само информативно - тази година да не поверваш Панега е забранена изцяло от бента на Румянцево до извора и района в който сте риболовствали е уеко под забрана !Ако и канала да не е баш на реката то и той влиза в забранената част . Като казвам изцяло значи за всички видове риби без значение ! От бента надолу може да си цъкаш пъстръвки през викендите и празниците без проблем .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- flyester
- разбира нещата
Супер излет 

-
- разбира нещата