Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Влакно Match Sinking Pro на ForMax. Впечатления?
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Влакно Match Sinking Pro на ForMax. Впечатления?
Нямаш проблем!Тона и забележките са приятелски по твое осмотрение веднага може да има ключ.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ми, дай й още малко време и ако няма конструктивни мнения или се смени посоката - слагай катанеца с чиста съвест! 

Ако пък и кълве... Още по-добре!
Съгласен 

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На двама колеги от форума ,купувах такова влакно,но явно не са прочели темата.А това влакно съм го продавал преди 5-6г.Но мисля,че тогава беше по-тъмно на цвят.Спокойно изкарвах по един сезон с него тогава,бягаше малко от размера,но за тези пари е супер.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега в момента на единият ми мач съм с показаното от теб влакно-Match Sinking Pro на ForMax-0.16 мм.,а на другия мач съм с :http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=212-0.16 мм.Нарочно съм поставил две различни влакна за да ги сръвня.Използвам и двата мача горе-долу равномерно/както и да го разбирате/-влакното на Тубертини се накъдря и след всеки излет режа по около 3-4 м.от влакното,а с другото влакно нямам такъв проблем.В забележка искам да поясня ,че мачовете и макарите са различни,което също може да е причина.Аз специално съм по-доволен от Match Sinking Pro на ForMax.Сега ще заменя влакното на Тубертини с друго на Тубертини:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=219 да видя резултата.
Последно промяна от cecobsl на Пон Май 18, 2009 7:13 am, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Какво значи къдри,при местене на съчми или....Защото имам на няколко шпули навито от него ,а и го използвам доста години,успоредно с Бляк маджик на Браунинг и не съм, забелязал такова къдрене,ако местиш силно стиснати съчми или конектор без да е навлажнена кордата и тел да е ще се накъдри.
-
- вече хвърля и на тежко
Влакното стои навито ,като панделките за цветя,както ги къдрят лелките-с ножицата.Тези "панаделки"са само около 1 м.между последната съчма и стоперните възли.Там където се движи ваглера.Съмненията ми се прехвърлиха върху вирбелчетата ,които използвам за да монтирам ваглера.Може и да си прав ,че не е от влакното.Въпреки това мнението ми за влакното на FOR MAX Match Sinking Pro си остава положително.butnik написа:Какво значи къдри,при местене на съчми или....Защото имам на няколко шпули навито от него ,а и го използвам доста години,успоредно с Бляк маджик на Браунинг и не съм, забелязал такова къдрене,ако местиш силно стиснати съчми или конектор без да е навлажнена кордата и тел да е ще се накъдри.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И това е по-важното мнение. 

-
- вече хвърля и на тежко
По горе в темата съм споменал ,че искам да заменя това влакноhttp://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=212с това http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=219Някой знае ли къде във Варна мога да намеря магазин в който предлагат това влакно и др.продукти на ТУБЕРТИНИ?Във сайта на Видракс има адреси на техни магазини във Варна ,но там не открих каквото търся.Или тези неща трябва да ги поръчам от онлайн магазина им?Благодарско!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Поръчай го от магазина им в нета,но си избери и още работи,тас да си струва разходите.За пример-вирбели на Кралусо за фиксиран ваглер,някой техен ваглер.Афондантето е много добро влакно,което дълго съм използвал.
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси butnik мислил съм за този вариант,ще си избера разни неща ,защото влакното е 10 лв.доставката и тя толкова и...Абе това мач риболова голяма краста бе!!!