Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Влакно Match Sinking Pro на ForMax. Впечатления?
Модератор: sapuna
Влакно Match Sinking Pro на ForMax. Впечатления?
Привет! Днес си заприходих една ролка Match Sinking Pro на ForMax. Не съм ползвал техни влакна до сега. Влакното е евтино, изглежда относително здраво ( и на възел), твърдичко и безпаметно. Някой има ли впечатления как се държи на вода - потъване, износване и прочие ?

Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- научил се да хвърля
Re: Влакно Match Sinking Pro на ForMax. Впечатления?
Ами само по надписа sinking мога да ти кажа , че е потъващо. Нищо друго.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
Бързо старее.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
[quote="haga"]Бързо старее.[/q Относно влакното,за тия пари си е добро.Ако ловиш често с мач,може да се наложи да го смениш два пъти за сезон ,което си е закономерно,при натоварванията, които понасят тези влакна.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Благодаря момчета!
Бутник , кажи ти като спец по английски, колко точно риболова ?Замърсената с химия вода също оказва влияние.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На този въпрос нямам отговор,много е сложен за мен.И правиш завой в грешна посока,момчето иска съвет за влакно.haga написа:Бутник , кажи ти като спец по английски, колко точно риболова ?Замърсената с химия вода също оказва влияние.
Момчето не иска съвет,той го е купил и пита за преки впечатления.[quote]Някой има ли впечатления как се държи на вода - потъване, износване и прочие ?[/quote] 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Защо не му отговори тогава ти,щом знаеш,че старее бързо,би следвало да си го използвал.Иначе няма как да го знаеш 

Ползвал съм влакното ,но не съм доволен.Сега ползвам BROWNING Black magic match ,COLMIC Former,LASER Match и TUBERTINI Feeder.От тях определено съм доволен за сега.Но при покупка винаги ги проверявам на опън (мой тест).
Ти допълни отговора ми.Благодаря ти,не желая да ставам досаден с многото обяснения, като някои колеги тук във форума.Предпочитам да съм кратък,но ясен. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Хага,аз съм досаден с много обяснения и ще ти кажа recto,ти познаваш ли коя корда е потъваща или не.На Колмик потъващата корда е RACE,тъмно зелена на цвят,а формера е с червеникав цвят и като писа колегата по-горе
е за всякакъв друг риболов освен за мач или както го наричат още -английски риболов.Ако съм в грешка нека чичо Веско ме поправи,но толкова мога да чета на италиански.Никъде не пише на Формера потъващо.Темата избяга от релсите,но се надявам,че с всяко отклонение сте научили и нещо ново ,а именно, че Формера не е потъващо влакно,но за боло е идеално.Един съвет-сменяйте влакната на шпулите ,които най-много използвате всеки сезон,а не пълнете с мнения темата -как да си запазим влакната.10лв. ли е цената да изгубиш трофейна риба,аз не бих рискувал.Даже при чест риболов с мач два пъти на сезон подменяйте!Аз си падам по-дългия секс и кратките обяснения!

Бутник правилно пишеш: COLMIC Former и TUBERTINI Feeder не са sinking (потъващи).
Но погоре съм написал: (Сега ползвам BROWNING Black magic match ,COLMIC Former,LASER Match и TUBERTINI Feeder.От тях определено съм доволен за сега.) Никъде не споменавам,че това са потъващи влакна. Аз ги ползвам и не съм имал проблеми.
Въпросът на колегата беше:( Влакно Match Sinking на ForMax.Впечатления? ) и аз отговарям с моето лично впечатление.Има голяма разлика от впечатление и мнение.Помисли. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Съгласен съм ,но говорим само за потъващи, и може да се заблудят колеги.За това беше и намека,Тубертини-Афонданте-в превод потъващо е добро влакно за мач,ако не ме лъже паметта е на 350м и с почистваща кърпа в него след риболов.Фидер влакната съ
о са потъващи,ловил съм и стакива и си потъват както си му е ред.Но ако някой чака сами да си потънат,ами да чака,но да се носи и слънчоглед,да не скучае докато потъне само.
о са потъващи,ловил съм и стакива и си потъват както си му е ред.Но ако някой чака сами да си потънат,ами да чака,но да се носи и слънчоглед,да не скучае докато потъне само.
Ей, човек да не попита нещо и ще се избием, начи! Ееех, де да бех модератор ...
Личните впечатления беше това, което ме интересуваше. Благодаря на всички(?) дето ми отговориха на въпроса. Благодаря и, че ме вкарахте и в графата "момчета". Призьора печели бира! Не запомних кой беше, така, че съм на разположение.
Радвам се, обаче, че излезе и доста интересна информация за влакната по принцип. Ако се продължава, обаче, с напрежението, моля да се заключи темата. Не искам в моиите теми да има зор и яд.

Личните впечатления беше това, което ме интересуваше. Благодаря на всички(?) дето ми отговориха на въпроса. Благодаря и, че ме вкарахте и в графата "момчета". Призьора печели бира! Не запомних кой беше, така, че съм на разположение.
Радвам се, обаче, че излезе и доста интересна информация за влакната по принцип. Ако се продължава, обаче, с напрежението, моля да се заключи темата. Не искам в моиите теми да има зор и яд.