Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Газ или ТЕЦ? Помощ!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Re: Газ или ТЕЦ? Помощ!!!
[quote="ivo75"]
Сакси неразбрах на какво се отоплява дядото , че плаща 220 лв.Аз лично тази зима както казах повече от 220 лв не съм плащал.
На газ се отоплява.
А това ,че плащаш 20лв за топла вода лятото за два месеца ,заедно с готвенето ,не е вярно.
Сакси неразбрах на какво се отоплява дядото , че плаща 220 лв.Аз лично тази зима както казах повече от 220 лв не съм плащал.
На газ се отоплява.
А това ,че плащаш 20лв за топла вода лятото за два месеца ,заедно с готвенето ,не е вярно.
-
- кандидат преподавател
е щом казваш неизкам да се заяждам .И като казах 20 може и да са 25 неиздребнявам .А да ти кажа ли колко плащаха съседите един кубик топла вода.Говорим за над 30лв.кубика.На тази цена си представи кой я ползва сега.Ясно , че навсякъде е различна цената но доколкото знам нашия тец е един от най евтините.Неизкам да споря и приключвам с писането по темата.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Това риболовен сайт ли е или посреднически сайт за покупка на жилища, аман от селяни щом и тука дойдоха отказвам се от този сайт.

Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
-
- фен клуб-скобар
Ами ...ЧАОdacko1954 написа:Това риболовен сайт ли е или посреднически сайт за покупка на жилища, аман от селяни щом и тука дойдоха отказвам се от този сайт.![]()
![]()

Чшшшшш...... я се стегни малко бе !!! Виж ме кога съм се ригистрирал, таман преди 5 години , за да ми говориш кога съм дошъл !!!! Ясно ? И случайно да виждаш къде съм пуснал темата, а ? И внимавай на кой викаш селяндур, за да не ти се стъжни, ясно ?dacko1954 написа:Това риболовен сайт ли е или посреднически сайт за покупка на жилища, аман от селяни щом и тука дойдоха отказвам се от този сайт.![]()
![]()
Я мода да го метне тоя, където му я мястото. И моля да не се затваря тамата. Благодаря предварително !
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Климатиците ми не са лоши,ПВЦ дограма,добре изолиран под,окачени тавани и обличане с фибран. Сега тази инвестиция се изплати и вече ще вървя на "печалба".Немога да разбера как Чурулик е платил толкова малко но както и дае .

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Ако не беше кюмуро,щяхте да ми ядете .... 

Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
- lina
- ще става разбирач
Най-добре е да не си обвързан с ТЕЦ. Познавам сума ти народ, които се чудят как да се оттърват, да не говорим, че по този начин и съседите са
се изпокарали до няма и до къде... пък на кой само тръби му минавали и пак плащал.....
Моят съвет е твърдо НЕ на ТЕЦа

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Дако ли си , какъв си не знам, ама оди сеdacko1954 написа:Ако не беше кюмуро,щяхте да ми ядете ....

Така е , плаща се само за тръбите също. Питаш ли ме мен с каква идиотщина се занимавах преди около година, когато ми тръднаха сметка от 2000 лв при положение, че не съм ползвал парно хич. И даже бях подал молба за откаване, т.к не живеех в БГ. Мдам... ама БГ любима, сладка ме одруса с две бимберици и това си е. Не съм бил осигурил достъп, хайде чао.....lina написа:Най-добре е да не си обвързан с ТЕЦ. Познавам сума ти народ, които се чудят как да се оттърват, да не говорим, че по този начин и съседите сасе изпокарали до няма и до къде... пък на кой само тръби му минавали и пак плащал.....

-
- разбира нещата
Електромера е електронен,така че не става за "лечение".
Не бъди много сигурен
има начин,ама струвам-у 600 и 800 лева;но след година си в плюс 
Не бъди много сигурен

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Сега се чудя и се мая... май най-добрия вариант е да имаш газ заради водата и готвенето, а в същото време и климатици ъза отопление...... Офффф.... гръмнала ми е главата......
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Да не забравяме,че все пак климатиците и охлаждат,което си е "приказка" във все по-големите жеги. Мисли превантивно за глобалното затопляне.И без това ще допреш за климатици.Защо на не е овреме?а в същото време и климатици ъза отопление...

Така ечуруликпенчо написа:Да не забравяме,че все пак климатиците и охлаждат,което си е "приказка" във все по-големите жеги. Мисли превантивно за глобалното затопляне.И без това ще допреш за климатици.Защо на не е овреме?а в същото време и климатици ъза отопление...![]()
![]()
![]()
![]()

Я давайте идеи колеги кои са възможно най-хубавит еклиматици на пазара. Не ме притеснява цената. Имайте предвид, че съм с малко дете, ако това може да е някакъв критерии. Значи става въпрос за отпление на една стая, която е около 50 м2 и две други по 15 м2. Това е ориентировъчно разбира се. Не включвам баня, защото нея ще си я топля така или иначе на газ, ако избера газта. Предложения приемам всякакви. Предварително казвам, че нищо не разбирам от климатична техника, така че всички съвети ще са от полза !
- чуруликпенчо
- сериозен играч
"Дайкин" са класика в жанра при положение,че парите не са проблем. За мощността за всяка стая ще те насочат от фирмата. Инверторите са за предпочитане ако в квартала няма проблеми с качественото електрозахранване. Доста от новите кооперации карат на разни "времянки" .
П.П.Аз съм с "Осака",но от по-старите модели и всичко вътре е "Мицубиши". Работят чудесно вече 6-7 години и съм доволен.
П.П.Аз съм с "Осака",но от по-старите модели и всичко вътре е "Мицубиши". Работят чудесно вече 6-7 години и съм доволен.
Последно промяна от чуруликпенчо на Пон Май 04, 2009 2:35 am, променено общо 1 път.
- indalo
- фен клуб-скобар
Абе Мариянчо, къде побегна у Софето. Седи си у кюмуро, да ни яде Дачко .... 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;