Запалена риболовка

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

DANI65
новобранец
новобранец

Re: Запалена риболовка

Мнение от DANI65 »

Миналата година ходихме на Любен , много малко вода имаше и нищо не хванахме ,но сега може да е различно разбира се
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

DANI65 написа:Миналата година ходихме на Любен , много малко вода имаше и нищо не хванахме ,но сега може да е различно разбира се
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=23496
Всичко заебавам и за риба заминавам!
DANI65
новобранец
новобранец

Мнение от DANI65 »

Благодаря , мястото изглежда страхотно, ще го посетим
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Добре дошла колежке.Друго прекрасно място е Езерово :!: В момента там е и половината форум,защото се провежда Национална Среща 5 и е голям купон :drinkers: .Успех :smt023 .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

Изображение
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Добре дошла, Дани, надяваме се скоро да ни радваш с хубави репортажи.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

МИСЛЯ ЧЕ НА ТРУД Е ДОБРЕ
Последно промяна от borislavvasilev на Нед Май 03, 2009 3:55 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
БАЙ-100-ЯН
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Дани,за каква риба ще ходите?Дребно на плувка или чакате едро на дъно? Язовири и места около Пловдив и Асеновград,колкото искаш.Нови Извор ,Леново,Езерово,Брягово,Любен,Труд ... все места,където най-малкото ще направите доста каракуда. :wink:
TICA FAN
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колешке Дани да не изгоря от запалката.Чакаме вашите риболовни излети както ги обещахте.
DANI65
новобранец
новобранец

Мнение от DANI65 »

Разказала съм във нова тема Леново 03,05,2009
DANI65
новобранец
новобранец

Мнение от DANI65 »

Здравейте , току ще се върнахме от язовир Леново . Докато стигнем до него малко се окаляхме но си заслужаваше. Времето беше разкошно , атмосферата чудесна, наоколо имаше много колеги . Още със първото хвърляне и каракудките започнаха да се обаждат. Аз съм от рибарките които обичат да кълве постоянно ,дори и да е дребна рибата. Не обичам да чакам цял ден за един шаран.Така ,че днес много ми хареса риболова. Аз налових около 4 кг каракуда , а мъжът ми около 5 кг. Кълвеше дори на царевица . Хвърляхме и на дънни ,но нищо.Много се надявах да се покаже и някой друга рибка за разнообразие , но уви ....
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

DANI65 написа:Здравейте , току ще се върнахме от язовир Леново . Докато стигнем до него малко се окаляхме но си заслужаваше. Времето беше разкошно , атмосферата чудесна, наоколо имаше много колеги . Още със първото хвърляне и каракудките започнаха да се обаждат. Аз съм от рибарките които обичат да кълве постоянно ,дори и да е дребна рибата. Не обичам да чакам цял ден за един шаран.Така ,че днес много ми хареса риболова. Аз налових около 4 кг каракуда , а мъжът ми около 5 кг. Кълвеше дори на царевица . Хвърляхме и на дънни ,но нищо.Много се надявах да се покаже и някой друга рибка за разнообразие , но уви ....
Колежке нали ви предложих да пробвате тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=23496
DANI65
новобранец
новобранец

Мнение от DANI65 »

Да ,колега , видях че ми предложихте на Старосел ,но решихме да го оставим за друг път защото станахме късно и ни се видя доста далече.Но някой ден наистина ще отидем там

аааааааа колега Борислав58 какви са условиятна на язовир Раковица
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

DANI65 написа:Да ,колега , видях че ми предложихте на Старосел ,но решихме да го оставим за друг път защото станахме късно и ни се видя доста далече.Но някой ден наистина ще отидем там

аааааааа колега Борислав58 какви са условиятна на язовир Раковица
А ето значи нищо не си прочела първия път. Значи таксата е 5 лв и килото на шарана е 4 лв. Каракудата е бонус има още пастърва и амур.Значи шараните са страшни дърпачи можеш да си правиш кефа и да пускаш.Съшо има много готина природа язовира е балкански рибата ако я ядете е с добър вкус . Преди язовира има винарска изба след избата могила с тракийски находки .Немога да ви опиша всичко трябва да се посети за да се види.Наслука и натисни сините неща на предишната тема която ти изпратих.
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

DANI65 написа:Здравейте колеги ,позволявам си да ви наричам така ,защото съм много запалена по риболова. Винаги аз съм инициаторката за риболовните излети със мъжа ми и децата , или със приятели. Тази година още не сме открили сезона защото не знаем къде да отидем .Моля ако знаете къде кълве рибата около Пловдив или Асеновград да ми кажете ,за да отидем. Благодаря ви предварително.
идете на тополово
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”