Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Битката на Пънча!
- lina
- ще става разбирач
Re: Битката на Пънча!
Битката за хляба е едно от доста важните неща в живота, не е за пренебрегване, но се прекланям, пред хора, като Доцента, които намират и хубавото в дните. Поздрави за чудесния излет.
С пожелания за хлебни и риболовни успехи!
С пожелания за хлебни и риболовни успехи!
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
- Бисо
- сериозен играч
Доценте,назад,нема.Рогите и само напред....така знам аз.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Колега BV, този самотен бял риболовец, най-вдясно на перпендикулярния мостик - това ли си ти?BV написа:Колега Доцента, познатах те аз, ама пусто ме беше срам да те заговоря...![]()
Бе викам си, това е този човек от форума, ама викам да го питам ли, да не го ли питам... и в крайна сметка не се престраших ... Аз бях точно на мостика на платеното там където се разделя в тази форма (__І__).

Действително видях и една жена, но тя не е в кадър.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- BV
- вече хвърля и на тежко
Доценте, точно където съм го заградил в червеното бяхме с жената!

Аз съм с много къса коса - почти нула номер, с диоптърни очила (винаги ги нося, че иначе
) и брада. Също така бях седнал на един зелен сгъваем стол. Бях облечен със зелено яке и сун поларен анцуг. Жена ми беше облечена с дълго черно яке.
Между другото, днес се разкарах до "Гумаджийницата" и резултата от 09:00 до 16:00ч. е 122 уклея и червеноперки.
Народа (митинга) като за последен от почивните дни, се беше пооттеглил и риболова вървеше чудесно!
Следващият път, ако се засечем отново по водоемите ще ти се представя - живи и здрави!

Аз съм с много къса коса - почти нула номер, с диоптърни очила (винаги ги нося, че иначе

Между другото, днес се разкарах до "Гумаджийницата" и резултата от 09:00 до 16:00ч. е 122 уклея и червеноперки.
Народа (митинга) като за последен от почивните дни, се беше пооттеглил и риболова вървеше чудесно!

Следващият път, ако се засечем отново по водоемите ще ти се представя - живи и здрави!