Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Дилема ???
Модератор: bobopeli
- krokibg
- учете се от него
Re: Дилема ???
Абе,стига сте говорили глупости та чак вече ме дразните.Вие луди ли сте или на луди се правите ???Имам апартамент,давам го под наем защото не го ползвам,идва някой и го взима под наем за да живее там,плаща ми наема, и по вашите думи/желания/ще мога да влизам в апартамента когато си поискам,ще ползвам банята,ще си отварям хладилника,ще си готвя в на човека апартамента,който съм му дал под наем
Всякви простотий съм чувал,но тази вече ми идва в повече.Моите уважения към вас,но я вземете се замислете какви простотий искате !!!Токсине,означава ли че когато ти дам магазин под наем и ти плащаш наем за да си работиш,аз ще мога да влизам и да си взимам каквото си искам от него ??? Спрете се,помислете и недейте да се излагате че нещата станаха лайняни.Един напише някаква простотия и 100 човека прихващат и припяват без да мислят.Аз му плащам наемите,аз решавам какаво ще правя и по какъв начин ще го ползвам.Никой неможе да ми налага нравилата в собственната ми къща,я се вземете в ръце,вие ли ми плащате наемите и режийните за подръжката и пазенето и т.н.Това което искате може да важи само за водоеми които не са под наем.Арендата си е наем и каква работа ще имаш на моя язовир ако не те пусна.Интелигентни хора сте,мислете преди да говорите.В Англия е имало такава забрана но не и на частните водоеми.Всичко що е свободно и не-арендовано/взето под наем/ !!! На всичкото отгоре,повечето водоеми в Англия са частни и знаеш ли кога в Англия ще забрани някой на частниците да пускат хората да ловят риба А ???? Приказката,който плаща той пуска музиката Ви е ясна и сте я чували нали !?!?!?Айде стига че пак ще се изпокараме заради това че някой иска да променя правилата и да казва къде какво ще става.Е няма как да стане,запомнете го и оставете язовирите под наем на мира.Не ходете на тях и си ловете там където е свободно.Никой не ви кани на тях и ако сте отишли,решението си е ваше.Токсине,спри се да вкарваш интриги че ще ти тегля едни майни

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IDA,всичко що е взето под наем е частно,колкото и да не ти се иска.Или ако искаш да плащам аз ада го ползваш ти.Ако искаш,ела да ти дам около 200 декара да ми платиш наем за тях,да ги изореш,засееш а пък аз после ще си ги ожъна!!!Спри се и ти вече,приятно ме изненада на срещата и видя че срещу теб не стоят малоумни хора и си имаме и ние мозъци,с които мислим !!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IDA,всичко що е взето под наем е частно,колкото и да не ти се иска.Или ако искаш да плащам аз ада го ползваш ти.Ако искаш,ела да ти дам около 200 декара да ми платиш наем за тях,да ги изореш,засееш а пък аз после ще си ги ожъна!!!Спри се и ти вече,приятно ме изненада на срещата и видя че срещу теб не стоят малоумни хора и си имаме и ние мозъци,с които мислим !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
Ама как да не ми се искаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:IDA,всичко що е взето под наем е частно,колкото и да не ти се иска.Или ако искаш да плащам аз ада го ползваш ти. !!!

Колкото до това че арендатора може да прави каквото си иска с арендния водоем, не мисля че е точно така- познавам персонално двама идиота които си ловят рибата с ток на арендованите от тях водоеми; включително единия го прави в присъствието на риболовци които са си платили таксата ( и аз в това число)- това редно ли е, независимо от това че водема е аренден??

Поздрави!!!
- krokibg
- учете се от него
ИДА,на арендован водоем не че е редно,просто не е това начина да си изловява рибата.Взима язовира празен от риба и го зарежда !!! Пак ли няма право да си я лови както си иска ??? Стига сте се занимавали с арендатори и арендовани язовири.Като арендатора е боклук,каквото и да се каже и напише ще е малко,но какво ще прави с рибата и как ще я лови си е негова работа.Що се отнася до тока,гарантирам ти че този тъпак за който говориш,няма акъл за една стотинка и не си лови рибата а прави така че вие да не я ловите - фАКТ !!! Обяснявам го просто и дано този път разберете.Ако аз забраня любителския риболов и не пускам никой да идва на водоема,пак ли ще имате претенций че не пускам да се лови ??? Просто съвета ми е да не се ходи на такива вдоеми.Ти да си чул или прочел да правя реклама на моя язовир ??? Няма и да чуеш !!! Живота е шибан и един иска едно,друг иска друго,просто няма угодия.Миналата година се изписаха тонове лайна срещу Овчарица и Нончо.Как щели ИАРА да му вземат язовира и още куп глупости.Е,сега да ги попитам тези с големите удти,взеха ли му язовира на Нончо А ??? Иначе,точно тези дето плюеха по него се разчекнаха да ходят там и не са спирали да искат да отиват.Иска им се да е свободен,да не плащат нищо ида ловят на поразия колкото могат и да взимат риба колкото си искат.Е,това няма да стане по простата причина че бракониерите ако се остави Овчарица на самотек и не се зарибява,ще му ебат мамата за една година даже с помоща на тези дето пищят.Овчарица има толкова риба защото Нончо си има люпилня човека и си го зарежда постоянно с зарибител.Плюс е също така и факта че водата идва топла от турбините и рибата се бие и си хвърля хайвера без проблем,дори и водата по време на размножителния период да се пресече по другите водоеми,там винаги е топла и рибата се бие и хвърля хайвера спокойно и той има по-висока оцеляемост.По нормалните водоеми,когато рибата се присече и не си хвърли хайвера,той остава в нея и тя го абсорбира като храна и така до следващата година.Затова,мисля че трябва да спрете със спекулацийте по този въпрос и да се занимавате с това,как да се накара ИАРА да пуска риба,пази и лови бракониерите в големите,свободните и значими язовири в България.Знам че е друго когато си хвърлиш въдицата в гьола от балкона на апартамента си,но малко хора могат да се похвалят с това удобство.Е,нямам повече какво да кажа и ако сега не разберете,тези спорове ще продължават до безкрай.Ако някой има претенций че е много компетентен,нека се върне назад и да види какво съм писал по тези въпроси и по въпроса за Овчарица.Всичко което съм казал е станало и нещата които неса станали,просто е въпрос на време да се случат.Збогом на ловенето свободно където си искахме и когато си искахме.Настъпва нова ера в любителския риболов и нико не е в състояние да спре тези неща.Така че си насочете вниманието към спиране на бракониерите,налагане на правшила за продажба на риба по всеместно и неща от този род + натиск към институцийте и ИАРА да си варшат работата както трява !!!Повече нямам какво да добавя

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!