Искам да Ви помоля нещо !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Искам да Ви помоля нещо !!!

Мнение от sandista »

Искам и аз да споделя нещо .. В този форум съм забелязал доста подигравателно поведение към новите потребители. И така , след като приятелката ми е голяма фенка на риболова се нави и тя да пише за нашите излети. Но какво стана на практика .. Пусна един въпрос и беше скастрена да рови из търсачката , да незнам си какво и незнам си какво и темата и беше заключена ! Аз прочетох темата и се възмутих! Определено можеше да се държите малко по-мило ( пък нали е и дама) и да и помогнете , че и КЛЮЧ ? И какво се получи - тя ви тегли една майна на форума и повече не иска и да чуе.
Моя апел към Вас е - братя , имайте малко повече търпение , помагайте на новите потребители , опътвайте ги и не бъдете ненужно груби ! Нали целта е да си помагаме и да правим нещо смислено, да се разраства форума и да има все повече запознанства помежду ни. Никой не се е родил научен , аз лично съм пускал доста теми с тъпи може би за Вас въпроси,но съм го правел защото не съм знаел и винаги бих помогнал на някого, стига да мога, колкото и смешно да е питането му. Иначе съм твърдо за шегите и базиците във форума :)
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Tedo_ribara написа:тачев за мене ли сатава въпрос??? :?: :)
Приятел аз на никого нищо не съм казал няма и да кажа !!! ПЪк от къде ти хрумна , че за теб става въпрос и защо питаш мен :?: :?: :?:
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Аз една година само четох форума и след това си направих регистрация - съветвам, по-новите членове на форума да се замислят по този въпрос :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
kombat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kombat »

Кроки,не се хаби за глупости.Всеки си намира майстора.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И за да затвори кръга,да си кажа молбата :!: :!: :!:

:idea: :idea: :idea: НЕ СИ ПРАВЕТЕ ПО ДВА-ТРИ НИКА,АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ОТНЕСЕТЕ ПСУВНИТЕ И НЕ ЗАДАВАЙТЕ ТЪПИ ВАПРОСИ :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol:

Това се отнася до младите хитреци,дето се правят на хакери и се мислят за много големи тарикати.Другите,дето се обаждат без да са разбрали на 100% за какво става въпрос,да си спетят простотийне,или и те ще отнесат гамото :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Айде,сега,може да се удари едно катинарче,че достатъчно се посмяхме за днес.Много смях,не е на хубаво - нали :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Последно промяна от krokibg на Сря Май 27, 2009 3:57 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Бах ва в спамерите, немате спирка! Разбрахте, че Марко е абитурен, а Ники маа рибена чорба и ае...
Аватар
Ivkata72
новобранец
новобранец

Мнение от Ivkata72 »

shtilio написа:Аз една година само четох форума и след това си направих регистрация - съветвам, по-новите членове на форума да се замислят по този въпрос :drinkers:
Ами,и аз бях така...и все още продължавам повече да чета,отколкото да пиша...щото знам,че ...нищо не знам!От колегите във форума мога само да се уча!Но някой да се регистрира с няколко ник-а и да пише глупости-недопустимо е..мисля,че такива потребители си личат...и както каза някой по-горе...каквото повикало,това се обадило! :smt021
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Колеги,видно е че тук в този сайт,има активни не повече от 200-250 човека,които повечето се познаваме и уважаваме.Да има още 100-150 човека,дето влизат рядко и от тях има сигурно хора дето се познаваме.Зачестиха обаче новите регистраций от разни хора,които с оглед на това че не са сигурни във въпросите си,било то от това че са млади или друго,да не казвам/прости/се логват постоянно с нови никове и правят простотия след простотия.Иска ми се да няма такива бавно мислещи хора,да не са хора които познаваме,защото е много гадно да теглиш на някой майните а в действителност да го познаваш човека под друг ник.Искам да помоля,тези елементи от нас,които се мислят за много остроумни,дето си правят бъзик и пускат теми като "Искам да си направя рибарник и да го аерирам с помпичка за аквариум" да са готови за отношението което получават от мен и други колеги,който също като мен,нямат търпимост към простотийте които се пишат,и да си носят кръста.Убеден съм че това са млади колеги,които просто си нямат друга работа но каквото почукало,това отговорило.Ако познавам някой от тези елементи,молбата ми е да си го начукат предварително,и не ми дреме дали ми е приятил или не.Просто,дори и да згреша,каквото имам да казвам го казвам с моя си ник,никога несъм,не се и няма да се крия.Чного е сложно да зададеш смислен въпрос,а се иска и акъл.Да ма прощават тези дето са я направили тази глупост и ако имат малко акъл,да се спрат и да престатан с тези простотий.Нищо повече няма да получат от това което се случи преди малко с едната тема за Аерирането на Водоема.Йаде с здраве и ще помоля тези които имат мнение по този въпрос да го кажат.Аз така мисля и ако съм нагрубил някой с новия му ник,си е за негова сметка.Няма да ми е приятно да си пия ракията с някакъв скрит педераст,дето с единия ник ми е приятел а с другия враг.Ако някой от убидените от мен елементи има претенций към мен,да заповяда където каже и на които място иска да ги решим.Писна ми от скрити тъпаци и некадърници.Това е от мен :idea: :idea: :idea:
:drinkers: :drinkers: :drinkers: Напълно съм съгласен но не се ядосвай толково айде :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Четири дена ще ме няма!Пишете колкото и каквото си искате!Върна ли се-сначале!
Това е положението!Приятели или приятелки,дали е Тедо или брат ми,щом се е регистрирал значи се е запознал и съгласил с правилата на сайта!Друг вариант за допуск няма!И до утре да се парадира по този въпрос всичко е ясно-ще ни се сърдите,ще ни псувате,ама пак ще влизате!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

sapuna написа:..........ама пак ще влизате!!!
.....С други никове,и пак ще осерете готиния форум :idea:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Верно е така :smt023 Ден-два и хоп,пак тук :lol: ама пусти му и дечурлига,само глупости питат и то нарочно.Кат неможе да сметне,колко помпички за Аериране на вода ще му трябват за да Аерира един язовир :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Баща му трябва да е управителя на БНБ за да му стане работата и то хем да е управител,хем да краде много :roll: :o :shock: а бе,то имали вече такива хора,дет да крадът :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Сапунче,аре метни един катинар вече,че молбата ми се измоли достатъчно.Благодаря Ви за вниманието :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

sapuna написа:Четири дена ще ме няма!Пишете колкото и каквото си искате!Върна ли се-сначале!
Това е положението!!!!
Митак, ти ги изхващай рибите, пък тука кво ще пише...... :D 8) Айде НАСЛУКА :smt023
Изображение
as99
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от as99 »

И аз съм дста млад :) и въпреки това вместо да пиша постоянно и да пълня форума с отговори тип "да","съгласен съм с теб" и т.н.чета ,уча се от по-големите :lol: .Регистриран съм от доста време в този форум и не ми омръзва ама хич :D .Влизам всяка вечер тук.Даже преди време въпреки,че имах само няколко поста ме бяха баннали(незнам защо) и все пак не се регистрирах под друг никнейм за да напсувам модераторите .Всъщност с този пост рискувам да ме скастрите на бързо за това,че ви занимавам с мен но такъв е живота. :D :D :D :wink: .И аз не разбирам хора с такъв тип поведение които пускат нова тема и се наслаждават на това да дразнят другите съфорумци и най-вече да създават работа на модераторите.Това е от мен.Наслука. :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Разбирам те приятелю и в същото време не мога!!!
За година/без две седмици/ можеше доста неща да попиташ,споделиш,изкоментираш и т.н. Приобщаването към форумното общество се осъществява точно по този начин,а ако го направи и един млад,човек той веднага става любимец!
Приветствам те с "Добре дошъл"! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

sapuna написа:Разбирам те приятелю и в същото време не мога!!!
За година/без две седмици/ можеше доста неща да попиташ,споделиш,изкоментираш и т.н. Приобщаването към форумното общество се осъществява точно по този начин,а ако го направи и един млад,човек той веднага става любимец!
Приветствам те с "Добре дошъл"! :wink:
А,т'ва е :smt023
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”