Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Искам да Ви помоля нещо !!!
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Искам да Ви помоля нещо !!!
Колеги,видно е че тук в този сайт,има активни не повече от 200-250 човека,които повечето се познаваме и уважаваме.Да има още 100-150 човека,дето влизат рядко и от тях има сигурно хора дето се познаваме.Зачестиха обаче новите регистраций от разни хора,които с оглед на това че не са сигурни във въпросите си,било то от това че са млади или друго,да не казвам/прости/се логват постоянно с нови никове и правят простотия след простотия.Иска ми се да няма такива бавно мислещи хора,да не са хора които познаваме,защото е много гадно да теглиш на някой майните а в действителност да го познаваш човека под друг ник.Искам да помоля,тези елементи от нас,които се мислят за много остроумни,дето си правят бъзик и пускат теми като "Искам да си направя рибарник и да го аерирам с помпичка за аквариум" да са готови за отношението което получават от мен и други колеги,който също като мен,нямат търпимост към простотийте които се пишат,и да си носят кръста.Убеден съм че това са млади колеги,които просто си нямат друга работа но каквото почукало,това отговорило.Ако познавам някой от тези елементи,молбата ми е да си го начукат предварително,и не ми дреме дали ми е приятил или не.Просто,дори и да згреша,каквото имам да казвам го казвам с моя си ник,никога несъм,не се и няма да се крия.Чного е сложно да зададеш смислен въпрос,а се иска и акъл.Да ма прощават тези дето са я направили тази глупост и ако имат малко акъл,да се спрат и да престатан с тези простотий.Нищо повече няма да получат от това което се случи преди малко с едната тема за Аерирането на Водоема.Йаде с здраве и ще помоля тези които имат мнение по този въпрос да го кажат.Аз така мисля и ако съм нагрубил някой с новия му ник,си е за негова сметка.Няма да ми е приятно да си пия ракията с някакъв скрит педераст,дето с единия ник ми е приятел а с другия враг.Ако някой от убидените от мен елементи има претенций към мен,да заповяда където каже и на които място иска да ги решим.Писна ми от скрити тъпаци и некадърници.Гова е от мен

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Re: Искам да Ви помоля нещо !!!
Не се товари излишно !
Има колеги които са млади и от незнание (или мързел) бъркат разделите в форума като създават нова тема !
Други обаче дето се появяват само да тровят единственото решение е да не им се обръща внимание ,а да
оставим модовете да се заемат !
Има колеги които са млади и от незнание (или мързел) бъркат разделите в форума като създават нова тема !
Други обаче дето се появяват само да тровят единственото решение е да не им се обръща внимание ,а да
оставим модовете да се заемат !
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
пак за риба ще отидем !!!
Ам , че какво им обръщате внимание толкоз !!! Да си пишат тъпотиите и толкоз . То си е за тяхна сметка , само дето създават излишна работа във форума , но това не виждам как може да се промени . Даже си мисля , че колкото повече внимание им се обръща , толкова по - зле ..
Туй риболова не е за мен 

-
- учете се от него
Аз в това отношение имам само една молба- модераторите и администратора на сайта да проявяват по-голяма търпимост и здрави нерви към отговорите в такива теми и да ги държат отключени по-дълго

- drat
- разбира нещата
Прав си ще си взема поука.tachev написа:Ам , че какво им обръщате внимание толкоз !!! Да си пишат тъпотиите и толкоз . То си е за тяхна сметка , само дето създават излишна работа във форума , но това не виждам как може да се промени . Даже си мисля , че колкото повече внимание им се обръща , толкова по - зле ..

Според мен господин Вичев е прав дори да направиш грешка е по-добре да се извиниш и да си направиш съответните изводи (както аз вече един път направих).Регистрирането на нови и нови „никове” е безумие. Аз примерно съм от хората който почти никога не пишат в форума, въпреки че го чета по 100 пъти всеки ден, като едно от малкото развлечения в ежедневието ми докато съм на работа.Според мен като не си на 100% сигурен е по-добре да не изказваш мнения и да даваш препоръки, защото и 100 нови регистрации да направиш по-умен няма да станеш.Но да не забравяме,че тук пишат и по-малки риболовци (деца) и не е правилно да бъдеш прекалено критичен към тях и нещата който пишат, защото все пак всички сме били такива.
Ами да се направи тогава едно подфорумче "СЕИР" и да се местят тамIDA написа:Аз в това отношение имам само една молба- модераторите и администратора на сайта да проявяват по-голяма търпимост и здрави нерви към отговорите в такива теми и да ги държат отключени по-дълго![]()
![]()

Туй риболова не е за мен 

-
- учете се от него
Точно така е, но какво е това в края на краищата:debsi написа:.....Но да не забравяме,че тук пишат и по-малки риболовци (деца) и не е правилно да бъдеш прекалено критичен към тях и нещата който пишат, защото все пак всички сме били такива.
Ако такава изцепка се направи по отношение на училищното ръководство(примерно), сигурно ще се предприемат някакви мерки, ако е на улицата- ще има тукати, пък в ако е в къщи- шамариpausa написа:Еба си рибарите свършиха ви лъжите и почнахте да се заяждате то друго нестава от вас цървули

- krokibg
- учете се от него
Нямам думи и епитети с които да ги назова такива хора.Най-лошото е,че когато го убидиш с чуждия му ник,после този човек вече те мрази и започва едно вкарване на интриги и всякакви простотий.В същност,той си е виновен за създалото се положение, но не го асимилира с което простотията става още по-сериозна.Абе,верно,какво съм взел да се замислям и аз за такива прости хора,като си няма акъл,да си носи кръста.Повечето нови,след време като упознаят хората си сменят и мисленето и поведението ама за това се иска време.Като се усере обаче,после ще стои до теб на масата по НСтата и ще скляпа като миндил,дали няма да го предаде някой.Та,мисълта ми е да се усетяр и да спрат стези неща докато е време,че един път усере ли се,после миенето е дълаг процес и се иска вода/аерирана/веро или сапун/не става и въпрос на зашия брат Сапунджиев/

- krokibg
- учете се от него
tachev написа:Ами да се направи тогава едно подфорумче "СЕИР" и да се местят тамIDA написа:Аз в това отношение имам само една молба- модераторите и администратора на сайта да проявяват по-голяма търпимост и здрави нерви към отговорите в такива теми и да ги държат отключени по-дълго![]()
![]()
![]()
![]()
Тачев, този "новопристигнал"или"новорегистрирал" се колега,си е написал толкова тъпо питането,че аз веднага го взех на майтап и му обясних че може да стане "грешка",само ако по-погрешка ,вместо във водоема,си навре мъркуча за въздуха в задника

не им обръщаите внимание и всичко ще е наред 

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- учете се от него
Аааа..., не може така- колеги са, ще се обидятdian написа:не им обръщаите внимание и всичко ще е наред

-
- новобранец
здравейте
аз съм нов.. от няколко седмици. и съм млад на сичкото отгоре
ама прав е колегата не трябва да се пишат простотии в сайта. аз напримерно като нов чета доста коментарите на хората и чак тогава коментирам ако знам нещо по тая тема.. а не само да "щрапът" без да мислат какво пишат..

-
- новобранец
тачев за мене ли сатава въпрос???