Искам да Ви помоля нещо !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Искам да Ви помоля нещо !!!

Мнение от krokibg »

Колеги,видно е че тук в този сайт,има активни не повече от 200-250 човека,които повечето се познаваме и уважаваме.Да има още 100-150 човека,дето влизат рядко и от тях има сигурно хора дето се познаваме.Зачестиха обаче новите регистраций от разни хора,които с оглед на това че не са сигурни във въпросите си,било то от това че са млади или друго,да не казвам/прости/се логват постоянно с нови никове и правят простотия след простотия.Иска ми се да няма такива бавно мислещи хора,да не са хора които познаваме,защото е много гадно да теглиш на някой майните а в действителност да го познаваш човека под друг ник.Искам да помоля,тези елементи от нас,които се мислят за много остроумни,дето си правят бъзик и пускат теми като "Искам да си направя рибарник и да го аерирам с помпичка за аквариум" да са готови за отношението което получават от мен и други колеги,който също като мен,нямат търпимост към простотийте които се пишат,и да си носят кръста.Убеден съм че това са млади колеги,които просто си нямат друга работа но каквото почукало,това отговорило.Ако познавам някой от тези елементи,молбата ми е да си го начукат предварително,и не ми дреме дали ми е приятил или не.Просто,дори и да згреша,каквото имам да казвам го казвам с моя си ник,никога несъм,не се и няма да се крия.Чного е сложно да зададеш смислен въпрос,а се иска и акъл.Да ма прощават тези дето са я направили тази глупост и ако имат малко акъл,да се спрат и да престатан с тези простотий.Нищо повече няма да получат от това което се случи преди малко с едната тема за Аерирането на Водоема.Йаде с здраве и ще помоля тези които имат мнение по този въпрос да го кажат.Аз така мисля и ако съм нагрубил някой с новия му ник,си е за негова сметка.Няма да ми е приятно да си пия ракията с някакъв скрит педераст,дето с единия ник ми е приятел а с другия враг.Ако някой от убидените от мен елементи има претенций към мен,да заповяда където каже и на които място иска да ги решим.Писна ми от скрити тъпаци и некадърници.Гова е от мен :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
SINISHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Искам да Ви помоля нещо !!!

Мнение от SINISHA »

Не се товари излишно !

Има колеги които са млади и от незнание (или мързел) бъркат разделите в форума като създават нова тема !

Други обаче дето се появяват само да тровят единственото решение е да не им се обръща внимание ,а да

оставим модовете да се заемат !
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Ам , че какво им обръщате внимание толкоз !!! Да си пишат тъпотиите и толкоз . То си е за тяхна сметка , само дето създават излишна работа във форума , но това не виждам как може да се промени . Даже си мисля , че колкото повече внимание им се обръща , толкова по - зле ..
Туй риболова не е за мен :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз в това отношение имам само една молба- модераторите и администратора на сайта да проявяват по-голяма търпимост и здрави нерви към отговорите в такива теми и да ги държат отключени по-дълго :mrgreen: :mrgreen: :D
Изображение
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

tachev написа:Ам , че какво им обръщате внимание толкоз !!! Да си пишат тъпотиите и толкоз . То си е за тяхна сметка , само дето създават излишна работа във форума , но това не виждам как може да се промени . Даже си мисля , че колкото повече внимание им се обръща , толкова по - зле ..
Прав си ще си взема поука. :smt023
Изображение
debsi
новобранец
новобранец

Мнение от debsi »

Според мен господин Вичев е прав дори да направиш грешка е по-добре да се извиниш и да си направиш съответните изводи (както аз вече един път направих).Регистрирането на нови и нови „никове” е безумие. Аз примерно съм от хората който почти никога не пишат в форума, въпреки че го чета по 100 пъти всеки ден, като едно от малкото развлечения в ежедневието ми докато съм на работа.Според мен като не си на 100% сигурен е по-добре да не изказваш мнения и да даваш препоръки, защото и 100 нови регистрации да направиш по-умен няма да станеш.Но да не забравяме,че тук пишат и по-малки риболовци (деца) и не е правилно да бъдеш прекалено критичен към тях и нещата който пишат, защото все пак всички сме били такива.
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

IDA написа:Аз в това отношение имам само една молба- модераторите и администратора на сайта да проявяват по-голяма търпимост и здрави нерви към отговорите в такива теми и да ги държат отключени по-дълго :mrgreen: :mrgreen: :D
Ами да се направи тогава едно подфорумче "СЕИР" и да се местят там :lol: :lol: :lol:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

debsi написа:.....Но да не забравяме,че тук пишат и по-малки риболовци (деца) и не е правилно да бъдеш прекалено критичен към тях и нещата който пишат, защото все пак всички сме били такива.
Точно така е, но какво е това в края на краищата:
pausa написа:Еба си рибарите свършиха ви лъжите и почнахте да се заяждате то друго нестава от вас цървули
Ако такава изцепка се направи по отношение на училищното ръководство(примерно), сигурно ще се предприемат някакви мерки, ако е на улицата- ще има тукати, пък в ако е в къщи- шамари :idea: :wink:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нямам думи и епитети с които да ги назова такива хора.Най-лошото е,че когато го убидиш с чуждия му ник,после този човек вече те мрази и започва едно вкарване на интриги и всякакви простотий.В същност,той си е виновен за създалото се положение, но не го асимилира с което простотията става още по-сериозна.Абе,верно,какво съм взел да се замислям и аз за такива прости хора,като си няма акъл,да си носи кръста.Повечето нови,след време като упознаят хората си сменят и мисленето и поведението ама за това се иска време.Като се усере обаче,после ще стои до теб на масата по НСтата и ще скляпа като миндил,дали няма да го предаде някой.Та,мисълта ми е да се усетяр и да спрат стези неща докато е време,че един път усере ли се,после миенето е дълаг процес и се иска вода/аерирана/веро или сапун/не става и въпрос на зашия брат Сапунджиев/ :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

tachev написа:
IDA написа:Аз в това отношение имам само една молба- модераторите и администратора на сайта да проявяват по-голяма търпимост и здрави нерви към отговорите в такива теми и да ги държат отключени по-дълго :mrgreen: :mrgreen: :D
Ами да се направи тогава едно подфорумче "СЕИР" и да се местят там :lol: :lol: :lol:

Тачев, този "новопристигнал"или"новорегистрирал" се колега,си е написал толкова тъпо питането,че аз веднага го взех на майтап и му обясних че може да стане "грешка",само ако по-погрешка ,вместо във водоема,си навре мъркуча за въздуха в задника :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Аз мисля че си прави майтап и веднага му отговарям с майтап.Той вече си преценява какво е станало и за какво е тази реакция.Той взе да псува и аз му отговорих в дух на съгласие и така :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

не им обръщаите внимание и всичко ще е наред :smt023
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

dian написа:не им обръщаите внимание и всичко ще е наред :smt023
Аааа..., не може така- колеги са, ще се обидят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Tedo_ribara
новобранец
новобранец

Мнение от Tedo_ribara »

здравейте :wink: аз съм нов.. от няколко седмици. и съм млад на сичкото отгоре :wink: :D ама прав е колегата не трябва да се пишат простотии в сайта. аз напримерно като нов чета доста коментарите на хората и чак тогава коментирам ако знам нещо по тая тема.. а не само да "щрапът" без да мислат какво пишат.. :!: :!:
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Видях аз :lol: :lol:
Tedo_ribara
новобранец
новобранец

Мнение от Tedo_ribara »

тачев за мене ли сатава въпрос??? :?: :)
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”