Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Това ли е новото поколение "колеги" ? Жалко...
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Re: Това ли е новото поколение "колеги" ? Жалко...
Браво колега,ако се видим някъде,ще те почерпя 

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Направили сте си кефа,предполагам,че е било нещо подобно http://www.vbox7.com/play:8251bccb 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- учете се от него
Herodot написа:...Само се спогледахме с колегата (железничар с 0,12 тона живо тегло)...Е, само 2 шамара му подари колегата и ония двамата дойдоха да си го вземат, щото вече нямаше спомени, завалията...:

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво ! Ето за това говоря ! Бой и снимки ! Сега ако видя някой от тия келеменца с радост ще му хвърля една каратека !
Отново браво на колегата !
Отново браво на колегата !
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Не са виновни децата... а тези, които са ги изтървали навремето и не са били там да им обяснят....
Младите няма смисъл да ги кълнете и да им се ядосвате, защото те са огледалато на предното поколение...
Поздрав

Младите няма смисъл да ги кълнете и да им се ядосвате, защото те са огледалато на предното поколение...

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- сериозен играч
Аз ето това не мога да разбера.Само погледнете какви работи са обявени за търг конфискувани от ИАРА-въдици с парашути мрежи и тн.За какво се конфискуват,а след това се продават и влизат отново в употреба
http://www.adv.minfin.bg/sales.php?id=0 ... pe=archive
http://www.adv.minfin.bg/sales.php?id=0 ... pe=archive

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лощото е,че и аз съм от тъй нареченето "Ново поколение" и направо ми се гади от връстниците ми като ги гледам как се друсат и вършат глупости а най вече,че ги мързи в г*за да направят нещо сносно .......... жалка карртинка

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Браво на теб и на колегата ти !!! Супер сте направили !!!Взех апарата да ги снимам, за да ви ги покажа, и всичко щеше да приключи до тук, ако тоя, дето гледа насам,не дойде да се кара, че упражнявам професията на папарак...Само се спогледахме с колегата (железничар с 0,12 тона живо тегло)...Е, само 2 шамара му подари колегата и ония двамата дойдоха да си го вземат, щото вече нямаше спомени, завалията...Парашутите им ги накъсахме, нямаха и билети, та мислихме и пръчките да ги натрошиме, ама размислихме и ги оставихме. Големи наглости, ей, са тия , младите! Ама то такова времето-"каквато държавата, такива са и поданиците"...

Пък старото поколение само "СВЕТЦИ И ИКОНИ" , айде моля ВИ се !!!! НЕ че защитавам тези тук , но да се делим на поколения някак си не върви !!! Пък и какво сме виновни ние , че във всеки магазин се продават парашути ... Като са толкова нелегални , защо никой не обвини магазинерите , ами всеки нарежда тези , които ги ползват !!??
Последно промяна от tachev на Вто Юни 23, 2009 11:33 am, променено общо 1 път.
Туй риболова не е за мен 

(Само се спогледахме с колегата (железничар с 0,12 тона живо тегло)...Е, само 2 шамара му подари колегата и ония двамата дойдоха да си го вземат, щото вече нямаше спомени, завалията...)
Браво колега,тази част от коментара ме изкефи максимално,за такива само бой

Браво колега,тази част от коментара ме изкефи максимално,за такива само бой

Тук съм съгласен с колегата tachev,в поредицата снимки които ви пуснах за бракониерите по Марица 90% от бракониерите бяха деца,НО,в последсвие разбрах,че в бракониерският им подвиг е намесен възрастен мъж/имам му снимки но умишлено няма да ги пусна/който ги наема за смешни суми пари да му вадят рибата и после я продава.Многократните обаждания на ИАРА и постовете тук не дадоха никакъв резултатtachev написа:Пък старото поколение само "СВЕТЦИ И ИКОНИ" , айде моля ВИ се !!!!?

Дайте да не обвиняваме по-младото поколение! Все пак по какъв път ще поемат нашите деца, до голяма степен зависи от самите нас-родителите. Това, което им оставяме в наследство не е никак приятно за окото. Младите колеги гледат как масово се лови и лагерува по водоемите, затова никак не е чудно, че подражават. Основният според мен проблем е в ниското самосъзнание, което притежават доста от колегите, а принципа им на живот е "След мен и потоп". 

"Големи наглости, ей, са тия , младите!" Значи не съм съгласен с тези думи... Бракониери колкото щеш от всякакви възрасти. Тъй, че младите не са виновни никому. Ако има виновен то това са родителите, защото не са успяли да си възпитат децата на уважажение към природата.
И за да се спре всичката тая свинщина първо актове из рибарските магазините за парашути и мрежи. Защото до като се продават свободно, парашутаджии и срекмеджии и всякакви мрежари и не знам си кви ще има.
Знаете ли какво видях в един ловно рибарски магазин в Тетевен .... нямнам думи. Пиртка, ама от тия най големите, дълга около 20 25 см дебела около 4 см. и на нея надпис: ВНИМАНИЕ! ПРОЗВЕЖДА МНОГО СИЛЕН ГРЪМ, ДОРИ И ПОД ВОДА...... няма думи бомбичката си приличаше на шашка амонит просто нашарена като за купон от вън ... до кога.....

И за да се спре всичката тая свинщина първо актове из рибарските магазините за парашути и мрежи. Защото до като се продават свободно, парашутаджии и срекмеджии и всякакви мрежари и не знам си кви ще има.
Знаете ли какво видях в един ловно рибарски магазин в Тетевен .... нямнам думи. Пиртка, ама от тия най големите, дълга около 20 25 см дебела около 4 см. и на нея надпис: ВНИМАНИЕ! ПРОЗВЕЖДА МНОГО СИЛЕН ГРЪМ, ДОРИ И ПОД ВОДА...... няма думи бомбичката си приличаше на шашка амонит просто нашарена като за купон от вън ... до кога.....

Имам следния проблем,моя син е лятна ваканция-аз бачкам и немам време да го наблюдавам-иска да яде иска всичко
Пари малко,па не е само той
Сутринта ела му викам да бегаме за здраве у парка 4 км пробегах за 20 минути,полезно е-той на компа-онлайн и 2 скайпа
Сега се прибрах нахраних го и пак на работа-излезе с приятели не казва къде-11 г 

Риболовци.
-
- ще става разбирач
Що ти е да учиш приятелю? Те половината ИАРА-джии не са ходили на училище и не могат да напишат два реда без грешка.И има голяма опасност да се корумпираш и да те дават с Канна Рачева по btv....Em1l написа:Мамицата им ! Трябва да са давят на място без значение с парашут ток бомба.Треа за сички смъртна присъда.Ся съм на 17год и се интересувам каде да вляза да уча че да мога работя като ИАРАджия.Дано да ми се сбъдне мечтата някои ден.

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....