Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Това ли е новото поколение "колеги" ? Жалко...
Модератор: bobopeli
Това ли е новото поколение "колеги" ? Жалко...
В неделята, 14.06.2009 г с един приятел отидохме на р.Стряма, между с.Войнягово и гр. Баня. Реката намалила дебита си, бистра като сълза, но загледаш ли се във водата-не можеш да не се зарадваш на гледката от щуращите се из бързеите риби; мренки и кефалчета. Ориентирахме се за мряна на "зеленки". "Вървеше" повече от добре, повечето мренки бяха под разрешения размер, но имаше и за кошчето...И поедно време се зададоха тези "бичкии"...

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8XmHOvDFjQ4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8XmHOvDFjQ4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Взех апарата да ги снимам, за да ви ги покажа, и всичко щеше да приключи до тук, ако тоя, дето гледа насам,не дойде да се кара, че упражнявам професията на папарак...Само се спогледахме с колегата (железничар с 0,12 тона живо тегло)...Е, само 2 шамара му подари колегата и ония двамата дойдоха да си го вземат, щото вече нямаше спомени, завалията...Парашутите им ги накъсахме, нямаха и билети, та мислихме и пръчките да ги натрошиме, ама размислихме и ги оставихме. Големи наглости, ей, са тия , младите! Ама то такова времето-"каквато държавата, такива са и поданиците"...
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8XmHOvDFjQ4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8XmHOvDFjQ4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Взех апарата да ги снимам, за да ви ги покажа, и всичко щеше да приключи до тук, ако тоя, дето гледа насам,не дойде да се кара, че упражнявам професията на папарак...Само се спогледахме с колегата (железничар с 0,12 тона живо тегло)...Е, само 2 шамара му подари колегата и ония двамата дойдоха да си го вземат, щото вече нямаше спомени, завалията...Парашутите им ги накъсахме, нямаха и билети, та мислихме и пръчките да ги натрошиме, ама размислихме и ги оставихме. Големи наглости, ей, са тия , младите! Ама то такова времето-"каквато държавата, такива са и поданиците"...

Последно промяна от Herodot на Пон Юни 22, 2009 9:48 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
Re: Това ли е новото поколение "колеги" ? Жалко...
Трябвало е парашутите да ги навиете на ролце и да им наврете в г....... 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Бой, бой тяхната мама !!!! Като знам, че на тази река съм се научил рибки да ловя ми е толкова мило, че...... Ей такива ако ги сбарам ще им спукам задниците от бой !!!
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
Адмирации и много поздравления, братле! Струва ми се, че с всеки неуспешен риболовен излет, у нас ще се насъбира все повече злоба към такива парашутисти и мрежари, като тези-"вашите". Почти на всеки излет на държавен водоем слушам от колеги, как видели бракониери, и как нямало на кого да се обадят, нямали телефони на ИАРАта, на полицията и други. Малко повече смелост и желание ще ни дадат самочувствие, че сме дали нещо за природата ни, за рибата, за която на всеки излет адреналина ни скача до небесата.... 

Никога не пия карал!

Риболовци.
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е фърли го у водата след сракмето да провери по добре неговата м..........ца 
Аз предлагам колеги да се хванем и да ги тепаме тия гадове като ще оставим по един обесен на всеки водоем и за важе ще ползваме мрежата му.Другите гаранция ще напълнят гащите

Аз предлагам колеги да се хванем и да ги тепаме тия гадове като ще оставим по един обесен на всеки водоем и за важе ще ползваме мрежата му.Другите гаранция ще напълнят гащите

Последно промяна от cvetan_zashev на Пон Юни 22, 2009 9:50 pm, променено общо 1 път.
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Моите вчера се прибраха от Шарково и пак яко имало опънати мрежи

Туй риболова не е за мен 

Мамицата им ! Трябва да са давят на място без значение с парашут ток бомба.Треа за сички смъртна присъда.Ся съм на 17год и се интересувам каде да вляза да уча че да мога работя като ИАРАджия.Дано да ми се сбъдне мечтата някои ден. 

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Браво. Нека се знае какво ще сполети всеки жалък нещастен измекяр.
-
- разбира нещата
MapuaH написа:Бой, бой тяхната мама !!!! Като знам, че на тази река съм се научил рибки да ловя ми е толкова мило, че...... Ей такива ако ги сбарам ще им спукам задниците от бой !!!

БАЙ-100-ЯН