Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Затвориха пристанището за рибари в Балчик -вълнолома
Модератори: emo vasilev, alekst
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
По темата :По Варненският канал Ринг,съобщиха че ,започнали да слагат заграждения на ,ВЪЛНОЛОМА във Варна.

Последно промяна от даката на Чет Яну 12, 2006 12:12 pm, променено общо 1 път.
риба къща няма-риба време няма
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ейййй къде ходиш, бееее...обади се значи.executor написа:Работата май е сериозна,момчета.Наистина вече се правят заграждения.До тук май бяхме с вълнолома
...повече подробности знаеш ли ... да не е някое натягане на шапките по линия ...знаете на кой

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- ще става разбирач
Значи доколкото аз разбрах няма да се допускат частни автомобили в района.Риболовци ще могат да ходят ама с кракомобилите.Не е по линия на шапките,а май от катерите и яхтеното са се оплакали.Освен това масло в огъня се налива и от случката от миналата година когато някакъв голф паднал в пристанището с две момчета вътре...Аз лично и досега не бях кой знае какъв почитател на вълнолома,ама от сега нататък съвсем ще се откажа от там 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе БатМилене разкарай го тоз опушен папирус ... добре разбрахме , че си грижовен за здравето на колегите - разнасяш го кат' клошар от тема в тема ... защо бе мой човек ?
гениалната Невенка да си удари д-то.
А Екзекутора говори за сериозни неща ...или пак злорадстваш когато във Варна трупаме негативи - и на 5те лева паркинг на буната се кефеше...помня аз
ама той падна ....сега ти казвам, че и за вълнолома ще го духат - ....по-точно ще има забрана за паркиране около диспечерите и стоянките на аварийните катери. На Морска гара си има паркинг - от там до стълбичките на вълнолома са 50 метра. Какво толкова, винаги си паркирам там... проблем няма за нас с тебе Екзекутор - проблем имат нахалните момченца ...сети се за заведението-кораб
А пък батМилен има специални поздрави от Румен Кирчев ...по колегиална линия ...каза че щял да дойде в Бургаз и да дърпа уши...ама първо да си изпиеме шотланското с него и после щял да тръгва.
гениалната Невенка да си удари д-то.
А Екзекутора говори за сериозни неща ...или пак злорадстваш когато във Варна трупаме негативи - и на 5те лева паркинг на буната се кефеше...помня аз

А пък батМилен има специални поздрави от Румен Кирчев ...по колегиална линия ...каза че щял да дойде в Бургаз и да дърпа уши...ама първо да си изпиеме шотланското с него и после щял да тръгва.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!