Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Затвориха пристанището за рибари в Балчик -вълнолома
Модератори: emo vasilev, alekst
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Затвориха пристанището за рибари в Балчик -вълнолома
Колеги както е тръгнало скоро по крайбрежието няма да остане място за любителски риболов.

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То не остана място където да не го затворят
Аз по принцип ходя на СБА,но и там сложиха тетраподи и мухаш с багажа докато стигнеш до буната.А лятно време чак задника ми се изпотява
Имам чуство ,че в БГ ни третират като че да сме някакви престъпници
Преди 2-3г
редовно ходех на Ривиера на буната,хубаво място платерината и иларията се въртят там,но и оттам ни погнаха.Вече и на турист да се правиш не става.Вуйчо ми живее в Германия и всеки септември чака с нетърпение да си дойде и да лови морска риба,но тази година и него го изгониха
Незнам докъде ще я докарат

редовно ходех на Ривиера на буната,хубаво място платерината и иларията се въртят там,но и оттам ни погнаха.Вече и на турист да се правиш не става.Вуйчо ми живее в Германия и всеки септември чака с нетърпение да си дойде и да лови морска риба,но тази година и него го изгониха

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това да се затвори вълнолома не може да стане... къде се е чуло вълнолом без рибари. Абе много вестници четете бееее
Ще му намерим цаката... лакомията няма граници за някои...ама и да си сцепят задниците не могат да купят всичкоооооо....те дори не го купуват, ами направо си забиват колчетата и оградките и ний ги търпим...ако има и няколко дебели вратлета наоколо - картинката се изяснява - да ама интереси мноооогооо - и вратове дебели мноооогооо. Светва ли ви сега - какво казвам - техния вид е самоизяждащ се.

Ще му намерим цаката... лакомията няма граници за някои...ама и да си сцепят задниците не могат да купят всичкоооооо....те дори не го купуват, ами направо си забиват колчетата и оградките и ний ги търпим...ако има и няколко дебели вратлета наоколо - картинката се изяснява - да ама интереси мноооогооо - и вратове дебели мноооогооо. Светва ли ви сега - какво казвам - техния вид е самоизяждащ се.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
дакааааа...то замириса на джибрииии, бе, приятел... я ми кажи оная на снимката ...дето ми я е сложил Батето да не е грозна, че ми се замрежиха очите от тия джибри... да не ме мота батето нещо....малко трътлива ми се види

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!