Зарган ама зимата ?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
[
Ако ги намериш във Варна пиши ,иначе http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=653[
Ако ги намериш във Варна пиши ,иначе http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=653[
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако върши работа стръвта може направо да поръчам !
Само че си мисля че тези изкуствени червей ще са еднократна употреба смъсъл една риба и край пък бая скъпичко излизат
!
Сега се връщам от риболов от столичната морска гара
класическо капо
!
За пръв път ми се случва да съм единствения рибар на морска гара и вълнолома е явно има защо...само кормораните хапваха
!
Отсреща на морска гара на фара имаше поне 200 корморана буквално един върху друг а до мене от време на време идваха да ми се присмеят че не хващам...
Има все още сковани от лед места но няма нищо общо със преди 1 седмица !
Туй ми беше сефтето и се изложих яката ама явно не съм избрал подходящия ден щом нямаше нито един рибар наоколо !
Само че си мисля че тези изкуствени червей ще са еднократна употреба смъсъл една риба и край пък бая скъпичко излизат

Сега се връщам от риболов от столичната морска гара

За пръв път ми се случва да съм единствения рибар на морска гара и вълнолома е явно има защо...само кормораните хапваха

Отсреща на морска гара на фара имаше поне 200 корморана буквално един върху друг а до мене от време на време идваха да ми се присмеят че не хващам...
Има все още сковани от лед места но няма нищо общо със преди 1 седмица !
Туй ми беше сефтето и се изложих яката ама явно не съм избрал подходящия ден щом нямаше нито един рибар наоколо !
За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не се отчайвай, човече... нямаше ли възможност да отидеш да хвърлиш в/у кормораните...."мам.........им".... ако ти удари корморан не можеш да си представиш как ще те отнесе... като риба меч теглят копелетата...
и да скъсаш ...ще имаш адреналин в аванс, който ще ни е нужен за да смажем ордите риболовни на бат'Милена и целия Юг....... да си хвърля парашутите той....
... ама на зизи и лефер ще го поставим на колене - айде отбора от Север почвайте да лъскате такъмите...

Балагодаря ти, Докторе, за снаражението - ще победим
... партизан за бой се стяга.......
ши ма бъзика той, че хванал повече риба, ааааа ма'ха 

... ама на зизи и лефер ще го поставим на колене - айде отбора от Север почвайте да лъскате такъмите...

Балагодаря ти, Докторе, за снаражението - ще победим

... партизан за бой се стяга.......

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Митак, ти майтап си правиш с кормораните, но мой приятел- дългогодишен харпунист отстреля в буквалния смисъл един корморан на "Караач"-/ако не знаеш къде е това място, значи има още много да учиш за улова на заргана в промишлени количества, но да спрем дотук.../. Та приятелчето след многочасово, безрезултатно гмуркане в мътилката на сологана мярнало огромна сянка и понеже е професионалист произвел инстинктивно изстрел ... Нещо мощно дръпнало въжето на което била вързана стрелата... Адреналина на В.... достигнал невиждани стойности и той запляскал в несвяст с плавниците по посоката на чудовището, но то пущината вместо да се гмурне като нормална риба започнало да се опитва да... излети?!? За част от секундата в надраменната част на В ... се опитало да проблесне нещо като предположение, но тъй като нямало време за мозъчна дейност В... сграбчил здраво пляскащото нещо...
Докато погледът му фокусирал шестото чувство му подсказало,че нещо остро се стрелва към очите му... Шум от издрънчаване на стъкло отекнал в ушите на В... и тогава той,идвайки на себе си установил, че е гушнал грамаден корморан, чиято единствена цел била да си отмъсти както може за нанесеното телесно увреждане, но водолазната маска на В...към момента осуетявала това негово престъпно намерение...
/ следва продължение /
Докато погледът му фокусирал шестото чувство му подсказало,че нещо остро се стрелва към очите му... Шум от издрънчаване на стъкло отекнал в ушите на В... и тогава той,идвайки на себе си установил, че е гушнал грамаден корморан, чиято единствена цел била да си отмъсти както може за нанесеното телесно увреждане, но водолазната маска на В...към момента осуетявала това негово престъпно намерение...
/ следва продължение /
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.