Зарган ама зимата ?

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Тука вкъщи имам една смръдлива скумрийка ще я филитирам и беч за рибица Very Happy
Виж сега ако искаш всичко да е като наистина купи си от тия червейчета де съм ги постнал по горе,полей ги с ultrabait и беж за риба :wink:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

ПРОБВАЙ КАЛКАНЧО МА ЗА ОНЕЗ ДРУГИТЕ ЗАРГАНКИ-ПО ТЕЖИЧКИТЕ-
НЪЛ СА СЕТИ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Тес зарганки по тежичките са ми в повече вече даже :D !

Ако си намеря такива изкусвени ще пробвъм :D !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

[
Ако ги намериш във Варна пиши ,иначе http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=653[
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Ако в краен случай не намеря мисля да си поръчам да ги опитам ама ме съмнява нещо ефекта !
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Ако не ги намериш направи едни мили очи на бат си Милен,той може да те
свърже.Магазина се намира в Бургас :wink:Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Ако върши работа стръвта може направо да поръчам !

Само че си мисля че тези изкуствени червей ще са еднократна употреба смъсъл една риба и край пък бая скъпичко излизат :? !

Сега се връщам от риболов от столичната морска гара :P класическо капо :? !

За пръв път ми се случва да съм единствения рибар на морска гара и вълнолома е явно има защо...само кормораните хапваха :oops: !

Отсреща на морска гара на фара имаше поне 200 корморана буквално един върху друг а до мене от време на време идваха да ми се присмеят че не хващам...

Има все още сковани от лед места но няма нищо общо със преди 1 седмица !

Туй ми беше сефтето и се изложих яката ама явно не съм избрал подходящия ден щом нямаше нито един рибар наоколо !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Що не взе 1-2 парашута та да занесеш някоя риба в къщи...после слушай Дурума...като ти каже добро утро...погледни нагоре да видиш где е слънцето....хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Не се отчайвай, човече... нямаше ли възможност да отидеш да хвърлиш в/у кормораните...."мам.........им".... ако ти удари корморан не можеш да си представиш как ще те отнесе... като риба меч теглят копелетата... :lol: :lol: :lol: и да скъсаш ...ще имаш адреналин в аванс, който ще ни е нужен за да смажем ордите риболовни на бат'Милена и целия Юг....... да си хвърля парашутите той....
... ама на зизи и лефер ще го поставим на колене - айде отбора от Север почвайте да лъскате такъмите...
ИзображениеИзображение
Балагодаря ти, Докторе, за снаражението - ще победим 8)
... партизан за бой се стяга....... :lol: :lol: :lol: ши ма бъзика той, че хванал повече риба, ааааа ма'ха :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

дуруме на ная ТРИНОГА най - много да туриш един телескоп...и да бройш звездите...Звездоброец...през зимата...а лятос става за минофъргачка....хахаха... :lol: Хубаво нещо ...ама ще ти го съборят в тарапаната.... :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Изобщо не съм изгубил кураж :D ! Даже се нахъсах повече !

Днеска преди да си замина на глас казах на попчетата че ще им отвълна на удара напролет или на есен :D па може и на лето!

Дуруме аре Дуруме да ма водиш за риба :P па да ма научиш как са хващат тес пусти заргани !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

на дурумов не му събарят ....в тарапаната батка :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Митак, ти майтап си правиш с кормораните, но мой приятел- дългогодишен харпунист отстреля в буквалния смисъл един корморан на "Караач"-/ако не знаеш къде е това място, значи има още много да учиш за улова на заргана в промишлени количества, но да спрем дотук.../. Та приятелчето след многочасово, безрезултатно гмуркане в мътилката на сологана мярнало огромна сянка и понеже е професионалист произвел инстинктивно изстрел ... Нещо мощно дръпнало въжето на което била вързана стрелата... Адреналина на В.... достигнал невиждани стойности и той запляскал в несвяст с плавниците по посоката на чудовището, но то пущината вместо да се гмурне като нормална риба започнало да се опитва да... излети?!? За част от секундата в надраменната част на В ... се опитало да проблесне нещо като предположение, но тъй като нямало време за мозъчна дейност В... сграбчил здраво пляскащото нещо...
Докато погледът му фокусирал шестото чувство му подсказало,че нещо остро се стрелва към очите му... Шум от издрънчаване на стъкло отекнал в ушите на В... и тогава той,идвайки на себе си установил, че е гушнал грамаден корморан, чиято единствена цел била да си отмъсти както може за нанесеното телесно увреждане, но водолазната маска на В...към момента осуетявала това негово престъпно намерение...
/ следва продължение /
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Хахаха...Жусти ами ако му се бе бялнал некой ГЪЗ в сулогана...кво ли щеше да му се случи на В... :lol: ...май щеше да си види яйцата през стъклото на маската....хахаха.... :lol:

Тая история е за ЖЪЛТА ФЛАНЕЛКА....хахаха.... :lol:
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

batmilen написа:Хахаха...Жусти ами ако му се бе бялнал некой ГЪЗ в сулогана...кво ли щеше да му се случи на В... :lol: ...май щеше да си види яйцата през стъклото на маската....хахаха.... :lol:

Тая история е за ЖЪЛТА ФЛАНЕЛКА....хахаха.... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”