Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Копринка?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Копринка?
Някой скоро да е ходил по тоя водоем да сподели инфо и най вече за костур и бяла риба!
- Don4o_62
- учете се от него
Днес говорих с кума,от Павел Баня е,та каза че по реката в началото на устието,тръгнал едър кефал.Но вземал на пиявица,та като говорехме по тел., ми каза че ще ходи да търси.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Днес навръщане от Шаново решихме да минем през Копринка ,Съхране надоло каракудата се е набила в плитчините имаше 5 ,6 човека бяха хванали по един живарник риба от 500 гр до 1кл
-
- ще става разбирач
Момчета казвайте как е хавата на Копринка.Давайте прясно инфо къде на какво икак ще таща съм се наточил.Много ще съм ви благодарен!!!!!!!
-
- ще става разбирач
Днес на Копринка пълн дърво.Първо бехме на опашката нищо.От 100 човека сигурно 3-4 каракуди и червенопер.Приместихм се по-надолу -резултат 2 костура и една червеноперка.Наоколо същото пълно дърво.Уцое ие /ете оскд.д йдс ,р/д кепкд;=
Потвърждавам.....само че хората със сигурност бяха доста повече от 100
. Мисля че причината за недаването е в студената вода която Тунджа вкарва в язовира 

Вчера,на Симитлерския ръкав много народ.Каракудата се е групирала в плитчините,вземаше на торен на дистанция около 50 метра.Сутринта тегаво само 1 каракуда и 5 баби,от 15 до 18.00 часа 9 броя между 500-1000 грамa.И предните дни е било същото.Времето променливо,но изобщо ни и повлиява след 15.00 часа.Взимаси и товае.
Инфо от днес.Язовира спада и то доста бързо за 12 часа с около 4-5 см дълбочина.Рибата се бие.Всичките плиткачи по симетлирския ръкав бяха запенени и гамжаха от риба.От 6 сутринта до 15.30 с колегата 2 баби и 2 каракуди около 500 грама.От 15.30до 18.00 часа още 18 каракуди от същият калибар.Сутринта като престригахме някой си отиваха.Има много наранени риби от троики и мрежи.Вие се ситете за какво става въпрос.Те просто си плуват безпомошно краи брега.Много съм разочарован от видяното.Цигани с троики,възрастни хора с парашути,бореща се за животаси наранена риба и пълно безхаберие и безочливост.И наи важното всеки в Казълнък знае какво се случва само ловно-рибарското:Сокол: не знае.Всяка година едно и също.Няма да качва м снимки за да не ви разваля настроението.Живи и здрави.И спете спокоино скоро ще имаме рибно богатство за нас и поколенията напред.
-
- научил се да хвърля
Много ми е интересно как ще стане с това безхаберие от ВСИЧКИLUYBEN написа:И спете спокоино скоро ще имаме рибно богатство за нас и поколенията напред.

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Kолега,аз съм израснал на този язовир.И по специално на Симитлерския ръкав.Всяка година е едно и също,нищо не се променя относно бракониерите.Последното ми изречение в поста е написано от отчаяние,а не под влиянието на алкохол.Много от колегите на язовира дори си лафеха с парашотистите и кепчеджите.Към всички като тях е отправено това изречение.Стига с тази търпимост,нека имат повече съвест за напред.
-
- новобранец
Колеги, дайте малко прясно инфо относно ситуацията на Копринка. Какво е нивото, как дава и т.н. Интересува ме основно местата при Съхрането и дунавския ръкав
мачкай браконера
Днес бях на устието на язовира от към Сахране-влязох с лодката и захраних на около 30-40 метра,дълбочината 2 метра и малко,наблизо минава коритото на реката-въобще идеалните условия но не пипна ни на торен,ни на жито и царевица.От около 10 колеги покрай мен един хвана едър кефал на уклей,а друг хубав костур на рибка.Това бяха единствените риби за цял ден
Язовира е пълен до горе и още качва....може би това е причината да не дава.Наслука 

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
До де не почне да спада май риба няма да се хване там.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Днес бях, хванах огромни "Червеноперки"
Кълвяха до 10 часа. След това тотално нищо!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На кое место Колегаkoki написа:Днес бях, хванах огромни "Червеноперки"![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!